ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SPOR
2 Kasım 2014 Pazar - 13:27

Erzurumspor zoru başardı

Erzurumspor aşırı yorgunlukla çıktığı Orhangazispor maçını 1-1 tamamlayarak hem zorlu deplasmandan 1 puanla döndü, hem de korkulanı yaşatmayarak taraftarını sevindirdi

Erzurumspor zoru başardı

Erzurumspor aşırı yorgunlukla çıktığı Orhangazispor maçını 1-1 tamamlayarak hem zorlu deplasmandan 1 puanla döndü, hem de korkulanı yaşatmayarak taraftarını sevindirdi. Haftaya ikinci sırada giren Orhangazispor karşısında başarılı bir performans sergileyen mavibeyazlı ekip puanını 15’e çıkararak beşinci sıradaki yerini korudu, rakibi Orhangazispor ise iki sıra gerileyerek 4’üncülüğe indi.
ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN
9 günde 4 maça çıkan ve Ziraat Türkiye kupasında Akhisar karşısında tam 120 dakika efor sarfeden Erzurumspor, bu sezon en zor maçını Orhangazispor ile yaptı. Tüm spor otoritelerinin mavibeyazlı ekibin yorgunluğu sebebiyle yenileceği yolundaki tahminler, Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün oyuncu tercihi ve taktiğiyle boşa çıktı ve mavibeyazlı ekipler Bursa deplasmanından altın değerinde 1 puanla döndü.
KADRO BAŞARISI
Erzurumspor karşılaşmaya orta saha ağırlık bir kadro ile başladı. Ekrem Sütçü ve Mikail Üzümcü ayaklarında top tutarak, uygun paslarla Deniz Sert ve Yılmazcan Taşkıran’ı topla buluşturdu. Rakip takım ataklarını Cebrail Serçek ve her maçın yıldızı olan Doğa İşeri ile orta sahada kesen ekip, rakip takım kontralarına da izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı: 0-0
OYUN DİSİPLİNİ
Maçın ikinci yarısında Erzurumspor aynı taktik ve disiplin ile oynadı.67'de Deniz Sert Erzurumspor'u 10 kişi bıraktı. Takımda 4 maçın yorgunluğu ve oyuncu eksikliğinin hissedildiği ve etkisini gösterdiği 78’ıncı dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Orhangazispor Yusuf Akbulut’un attığı golle öne geçti: 1-0. Taraftarın ey vah maç gitti korkuları yaşadığı kalan dakikalarda çabuk toparlanan Erzurumspor 86’da golcüsü Aykut Çakay’la beraberlik golünü buldu: 1-1. Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takımda oyunu orta sahada tutunca, karşılaşma 1-1 sonuçlandı.
ORHANGAZİSPOR İLK 11’İ
Orhangazispor karşılaşmaya, Yavuz Eraydın, Barış Çiçek, Muhittin Tümbül, Hicabi Demir, Kerem Kaya, Mesut Gün, Süleyman Baykuş, Mustafa Yaşar Boşnak, Yusuf Efil, Hasan Kul, Yusuf Akbulut 11’iyle çıktı.   Özcan Bozan, Mustafa Can Cap, Tunahan Bilgin, Yunus Namdar, Sinan Demir, Kaan Yıldırım, Murat Yıldız ise 18 kişilik kadroda yer buldu.  
 FATİH YEDEK, SEFER KADRODA YOK
Erzurumspor Orhangazispor maçına, Fatih Gültekin ve Sever Sever dışında, aynı kadroyla çıktı. Ekrem Sütçü 2’inci kez ilk 11’de yer aldı, sakatlığı bulunan Fatih Gültekin ise 6 hafta sonra ilk kez yedek kaldı. Akhisar maçında eleştirilerin odağında yer alan Sefer Sever sakatlık gerekçesiyle 18 kişilik kadroya dahil edilmezken, Yılmazcan Taşkıran mavibeyazlı ekibin gol ümidi olarak forma giydi.
ERZURUMSPOR İLK 11’i
Erzurumspor ilk 11’İ Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Ömer Faruk Çelimli, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Ekrem Sütçü, Deniz Sert, İbrahim Demirer, Yılmaz Can Taşkıran’dan oluştu.     İlker Günay, Fatih Gültekin, Emrah Çalışlar, Yasin Yener, Aykut Çakay, Murat Akgül, Orhun Öztürk  ise yedekler arasına girdi.
DENİZ SERT VE YILMAZCAN FAKTÖRÜ
Taşkın Güngör’ün kadro tercihi, ligin son haftalarda başarılı ekipleri arasında yer alan Orhangazispor’u orta sahada tutmayı amaçlayan bir görüntü verdi. 9 günde 4 maça çıkarak fizik bakımından yorgun düşen Erzurumspor karşılaşmada 4+4+2 tertibiyle yer aldı. Akhisar maçında forma şansı bulamayan Deniz Sert ise takımın diğer bir gol ümüdi oldu.
 MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor-Orhangazispor maçını yine üç ayrı şehirden üç ayrı hakem yönetti. Karşılaşmanın orta hakemliğini Çorum Bölgesinden Celal Bayraklı yaptı. Ordu Bölgesi hakemlerinden Alper Gürsoy ile Samsun Bölgesi hakemlerinden Kasım Oyarçin’in yan hakemlik yaptıkları maçta Serhat Sarkandi Dördüncü hakemlik, Hilal Tuba Tosun Taber ise temsilciliği yürüttü..
EN AZ PUANI BU SEZON TOPLADIK
Mavi Beyazlı ekip puan yönünden son üç sezonun onuncu hafta kategorisinde en az puanını bu sezon aldı. 2012013 sezonu onuncu haftasını 20 puanla 7, 2013-2014 sezonunu ise 17 puanla altıncı sırada tamamlayan mevibeyazlılar, bu sezonun onuncu haftasında 15 puanla beşinci sırada kaldı. Erzurumspor Orhangazispor beraberliği ile bu sezon üçüncü beraberliğini alırken, aynı zamanda beş deplasman maçında da il kez berabere kaldı. 4 galibiyeti ve 3 de yenilgisi olan mavibeyazlı ekip attığı gol sayısını 12’ye çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı ise 9’a çıktı.
DEPLASMAN PERFORMANSI
Erzurumspor son üç sezonda ve onuncu hafta bazında genel sıralama ve gurup deplasman maçları performansında en iyi dönemini bu sezon gösterdi. Mavibeyazlı ekip bu sezon iç saha performansı gurup sıralaması bakımından ise 3 sezonun en kötü dönemini yaşadı. Onuncu hafta ölçeğinde 2012-2013 sezonunda 7, 2013-2014 sezonunda 6’ıncı sırada yer alan Erzurumspor bu sezon onuncu haftayı beşinci sırada geçti.
2014-2015 SEZONU DEPLASMAN SEYRİ
Erzurumspor bu sezon deplasmanda Kayseri Şekerspor, Sandıklıspor ve Etimesgut Belediyespor maçlarını kazandı, Bergama Belediyespor’a yenilen ekip, Orhangazispor deplasmanından ise 1 puan getirdi. 5 deplasman maçında 7 gol atan, 6 da gol yiyen ekip dış sahada 10 puan topladı ve gurup deplasman performansı sıralamasında ise 3’üncü sıradaki yerini korudu.
İÇ SAHA PERFORMANSI
Erzurumspor iç saha gurup performansı bakımından ise son üç sezonun en kötü dönemini yaşadı. İçendeki 5 maçında sadece bir galibiyeti bulunan, 2 beraberliğine karşılık, 2 kez de sahadan yenik ayrılan ekip, evinde 5 puan topladı, 10 puan kaybetti. Sahasında 5 gol atan ekip 3 gol attı ve 5 puanla gurup sıralamasında 14’üncü sıraya geriledi.
ERZURUMSPOR GOL PERFORMANSI
Erzurumspor 10’uncu hafta ölçeğinde dış saha performansı bakımından 2012-2013 sezonunda 6, 2013-2014 sezonunda 5’inci sırada geçmiş, 2012-2013 sezonunda deplasmandan 10, 2013-2014 sezonunda ise 7 puan getirmişti. Ekip deplasmanda 2013’te 7, 2014’de ise 5 gol atmış, 2013’te 3, 2014’te ise 4 golü kalesinde görmüştü.
10’UNCU HAFTADA 24 GOL ATILDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta onuncu hafta maçlarında 24 gol kaydedildi. 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 4 maç berabere bitti, bir maçı da deplasman takımı kazandı. Haftalardır maç kaybeden Ankara Demirspor bu hafta Erzurumspor’un evinde ağırlayacağı İstanbul Güngörenspor’u 3-1 yenerek deplasmanda kazanan tek takım oldu.
EN GOLLÜ MAÇ
Haftanın en gollü maçı 3-2 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanan Bergama Belediyespor-Kayseri Şekerspor maçı olarak kaydedildi. Ligin dibine demir atan iki takımdan biri olan Van Büyükşehir Belediyespor ise 1-0 önde götürdüğü maçı, bir oyuncusunun atılması  ve on kişi kalması sebebiyle beraberlikle tamamladı.
GURUP SIRALAMASI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 10’uncu hafta sonunda 19 puanlı Ayvalıkgücü Belediyespor liderliğini korurken, puanını 19’a yükselten Sakaryaspor ikinci sırada yer aldı. 17 puanlı 2 takımdan, bir maçı eksik olan Ankarademirspor 3, Erzurumspor’a sahasında puan veren Orhangazispor dört, 5’inci deplasmanından ilk kez beraberlikle dönen Erzurumspor beşinci sırayı paylaştı.
BAYBURT HEM MAÇI HEMDE YERİNİ KAYBETTİ
15 puanlı diğer takımlar Silivrispor 6, Anadolu Üsküdar 7, 14 puanlı takımlardan Beylerbeyi 8, Kahramanmaraş Belediyespor 9, Erzin Belediyespor 10’uncu sırada yer buldu. Erzurumspor gibi kırılgan bir çizgi izleyen ve henüz aradığı istikrarı bulamayan Bayburt Gurup Özel idare ise aldığı yenilgi ile 11 puanla 13’üncü sıraya geriledi.
HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
 Sakaryaspor A.Ş.- Balçova Yaşam Spor : 2-1
 Kahramanmaraş B.Ş.B. - Bayburt Grup Özel İdare : 2-0 
 Van B.Ş.B.-  Ayvalıkgücü Bld.Spor : 1-1 
İstanbul Güngörenspor - Ankara Demirspor  : 1-3
 Beylerbeyispor - Silivrispor : 1-1
 Orhangazispor - Erzurumspor : 1-1
 Bergama Belediyespor - Kayseri Şekerspor : 3-2
 Sandıklıspor - Erzin Belediyespor  : 2-0
 Etimesgut Bld. Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 1-1

 11.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
 Ayvalıkgücü Bld.Spor - Etimesgut Bld. Spor
 Silivrispor - Orhangazispor
 Erzurumspor - İstanbul Güngörenspor
 Sandıklıspor - Sakaryaspor A.Ş.
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Beylerbeyispor
 Balçova Yaşam Spor - Bergama Belediyespor
 Erzin Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare
 Ankara Demirspor - Kahramanmaraş B.Ş.B.
 Kayseri Şekerspor - Van B.Ş.
 

 
3'üncü gurupta lider değişmedi
 
Dengizek 'Herefeneyi' başlattı!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
3 Kasım 2014 Pazartesi 11:59

Son uc mac gungoren, maras ve bayburt .Eger iyi bir takim olsak bu uc takimi da yeneriz.Ama maras ilk bes icin oynadigindan yenmemiz zor.Nedeni simdiye kadar ilk bese oynayanlari yenemedik ancak kume dusme potansiyelinde olan takimlari yenebildik.Eger oyuncular kaliteli diyorsaniz yukaridaki takinlari yenmesi lazim.Siz gordunuz mu sadece alttaki takimlari yenip sampiyon olan

Yorumu oyla      7      5  
dadaşım 3 Kasım 2014 Pazartesi 11:56

bal liginde forma şansı bulamıyacak adamı bu kadar şımartırsanız olacağı bu adama çift de atlar hakemlede uğraşır takımı 1o kişi bırakır gayet normal

Yorumu oyla      7      4  
dadaş 3 Kasım 2014 Pazartesi 11:29

yönetim teknik heyetin işine karışıyorsa orda başarı olmaz bırakın hocayı rahat

Yorumu oyla      7      4  
3 Kasım 2014 Pazartesi 11:22

aferin aykut aferin yılmazcan

Yorumu oyla      7      4  
soru işareti 3 Kasım 2014 Pazartesi 10:03

yönetim teknik heyetin işine neden karışmakda yoksa takımı sahaya yönetim mi çıkıyor. ilk on biri yönetim mi yapıyor oyuncu değişikliklerini hoca mı yönetim mi yapıyor sizce kim acaba

Yorumu oyla      7      4  
DADAŞ 3 Kasım 2014 Pazartesi 09:21

Sayın Yöneticilerve Erzurum tarftarları Maçı izleyen biri olarak dünkü karşılaşmanın 1-1 bitmesindeki en önemli unsur Deniz'dir Bu takımı deplasmanda satmaya senin hakkın yok Deniz, ya adam gibi oyna yada kulbede otur.Olurmu?Yazık bu taraftara kimin 3000 Taraftarı var deplasmanda.Taşkın Hoca sende gör şu adamı ilk yarı adeta boş gezip hakemle uğraştı.ikinci yarıya Aykut'la Başlanabilirdi.Bir maçımızı 11-11 tamamlıyamıyoruz.Bu takım iyi işler yapacak arkadaşlar sabır gösterelim,Çünkü kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var.

Yorumu oyla      6      4  
DADAŞ 3 Kasım 2014 Pazartesi 09:20

Sayın Yöneticilerve Erzurum tarftarları Maçı izleyen biri olarak dünkü karşılaşmanın 1-1 bitmesindeki en önemli unsur Deniz'dir Bu takımı deplasmanda satmaya senin hakkın yok Deniz, ya adam gibi oyna yada kulbede otur.Olurmu?Yazık bu taraftara kimin 3000 Taraftarı var deplasmanda.Taşkın Hoca sende gör şu adamı ilk yarı adeta boş gezip hakemle uğraştı.ikinci yarıya Aykut'la Başlanabilirdi.Bir maçımızı 11-11 tamamlıyamıyoruz.Bu takım iyi işler yapacak arkadaşlar sabır gösterelim,Çünkü kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var.

Yorumu oyla      6      4  
Hele halimize bakın 3 Kasım 2014 Pazartesi 00:21

Erzurumspor'un bazı maçlarını ajanslar vermiyor. Bergama Belediyespor, Orhangazi. Yarın öbürgün erzin belediye Anadolu Üsküdar, Güngören deplasmanları da öyle. Ajanslar bu maçları önemselimiyor muhabir bile gitmiyor. İHA'nın haberler comdaki haberlerine baktım yok. Diğerleride aynı. Bu maçları biz Erzurum olarak önem veriyoruz. Hele bizim halimize bakınki gazetecilerin bile önem vermediği bir ligdeyiz, Erzuruma gerçekten yakışmıyor

Yorumu oyla      7      4  
Sözüm herkese 3 Kasım 2014 Pazartesi 00:00

Bu yıl Şampiyon olacağımıza yürekten inanır ve takıma daima destek olursak ne kaybederiz?

Yorumu oyla      8      4  
analiz 2 Kasım 2014 Pazar 22:30

bu takımın istenilen başarıyı yakalamamasının tek sebebi teknik heyetin işine karışılması herkes bildiği işi yapmalı eğer bu kadar çok biliyorsanız çıkın takımı siz çalıştırın siz yapın bugünkü maç da hocanın sahadan atılması vesonrasında gerçekleşen oyuncu değişikliğinde tam bir skandal yaşanmıştır bu açık ve net bir şekilde gözükmekde

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3'üncü gurupta lider değişmedi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 10’uncu hafta maçları tamamlandı
Tabyalara milli bilinç turu
Erzurumlu bisikletçiler, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında tabyalara ...
Gençlik Kulübü Külünk’ü konuk etti
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Erzurum Temsilciliği, Atatürk ...
 
Orhangazi maçını Bayraklı yönetecek
Erzurumspor-Orhangazispor maçını yine üç ayrı şehirden üç ayrı hakem yönetecek. ...
13 maça 7 bölgeden hakem
Erzurumspor’un Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü guruptaki 10, kupadaki 3 maçına ...
Cumhuriyet Kupası yarışmaları tamamlandı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, tarafından Cumhuriyet Kupası ...
 
Atatürk koşusu seçmeleri yapıldı
10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu öncesinde Erzurum’da atletizm seçme müsabakaları ...
Erzurum’dan 40 madalya ile döndüler
Kocaeli Büyükşehir Hız Patenci Takımı, 20 sporcu ile katıldığı Erzurum ...
Erzurumspor’un işi zor..!
9 günde 4 maç oynayarak Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurubun performans ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva