ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SPOR
17 Şubat 2015 Salı - 06:24

Erzurumspor için, 'Neden olmasın?'

R.DAĞ-Sakaryaspor’un sezonun birinci yarısında oynadığı 4 maçtan sadece üç puan aldığını, Erzurum’da 1-0 kazandığı maçtan sonra çıkışa geçerek liderliğe yükseldiğini hatırlatan taraftarlar, aynı süreci Erzurumspor’un da yakalanmasının mümkün olduğu kaydederek, ‘Neden olmasın’ diyorlar..

Erzurumspor için,  Neden olmasın?

Erzurumspor bu hafta oynayacağı  Sakaryaspor maçıyla yeniden çıkış yapmak peşinde. Sakaryaspor’un sezonun birinci yarısında oynadığı 4 maçtan sadece üç puan aldığını, Erzurum’da 1-0 kazandığı maçtan sonra çıkışa geçerek liderliğe yükseldiğini hatırlatan taraftarlar, aynı süreci Erzurumspor’un da yakalanmasının mümkün olduğu kaydederek, ‘Neden olmasın’ diyorlar..
BU SERİ BİTSİN ARTIK..!
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü Gurupta bu sezon hezimetler ve hayal kırıklığı serisi yaşatan Erzurumspor bu hafta deplasmanda lider Sakaryaspor’un konuğu olacak. Liderle arasında 7 puan farkı bulunan mavibeyazlı ekip, bu maçı kazandığı takdirde zirve yarışına yeniden katılacak, şampiyonluk yarışına yeniden girecek.
HEMŞEHRİ DESTEĞİ
Sezonun ikinci yarısında ilk yarıda olduğu gibi iç saha puan kayıpları ile başlayan, evinde oynadığı iki maçtan iki, dışarıdaki iki maçtan ise 4 puan alan Erzurumspor, Sakarya’da hemşeri desteği altında çıkacağı maçta umut için oynayacak. İlk yarıda evinde Sakaryaspor’a 1-0 yenilen ekip, yeşil siyahlılar karşısında rövanşı almaya çalışacak.
TARAFTARLA BAŞIMA FIRSATI
Bu sezonun en kalabalık taraftarı önünde gurupta 15’inci sırada bulunan ve düşme potasında yer alan Sandıklıspor karşısında 2 puan kaybeden mavibeyazlı ekip, Sakaryaspor karşısında galibiyet alarak, taraftarıyla barışmak adına maça çıkacak. Gurupta deplasmanların başarılı takımı durumundaki Erzurumspor, dış sahada 5’İnci galibiyeti almanın peşinde olacak.
SAKARYASPOR’UN PERFORMANSI
Lider Sakaryaspor sezonda çıktığı 21 maçın 10’unu kazandı, 8 maçta berabere kaldı ve sadece 3 yenilgi aldı. 21 maçta 29 gol kaydeden ekip, rakip filelere ise 21 gol gönderdi ve 38 puan topladı. Sakarya ekibi evinde 11 maç oynadı.  İç sahada 6 galibiyet4 beraberliği bulunan ekip sadece bir maçta kaybetti. İç saha gurup sıralamasında 2’inci sırada bulunan Sakaryaspor evindeki maçlarında 17 gol attı, 10 gol yedi ve 22 puan topladı.
SAKARYASPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun lideri Sakaryaspor, deplasman maçlarındaki başarısıyla dikkatleri çekti. Dış saha maçları gurup performans sıralamasında 3’üncü olan Sakaryaspor, deplasmanda oynadığı 10 maçın 4’ünü kazandı, 4 maçtan bir puan aldı ve 2 maçtan ise puansız ayrıldı. Dış sahada 12 gol atan ekip, 11 golü kalesinden çıkardı ve 16 puan kazandı.
SAKARYA’NIN İKİNCİ YARI PERFORMANSI
Sakaryaspor gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında evinde İstanbul Güngörenspor’u 3-1, Bayburt Gurup özel idare’yi ise 1-0’lık sonuçla yenme başarısını gösterdi. Sakarya ekibi deplasmanda ise gurubun iddialı takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, 20’inci haftada oynadığı maçta Ankara Demirspor’a 1-0 mağlup oldu.
İLK YARIYA KÖTÜ BAŞLAMIŞLARDI
2014-2015 sezonon ikinci yarısında 4 maçta 7 puan alan Sakaryaspor, sezonun ilk yarısında oynadığı 4 maçta3 puan toplamış, Evinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’la berabere kalırken Ankara Demirspor’a 3-0 yenilmişti. Sakarya ekibi deplasmanda oynadığı İstanbul Güngörenspor maçında 1-1, Bayburt Gurup özel İdare maçında ise 2-2’lik sonuçla berabere kalmış, beşinci haftada Erzurumspor deplasmanında kazandığı 3 puanla çıkışa geçmişti.
3 EKİM 2014’TEKİ MAÇ
Erzurumspor 3 ekim 2014’te  kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Sakaryaspor'a 1-0 mağlup olarak, taraftarlarını bayram öncesi üzmüştü.. Ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor Cebrail Serçek  ve Aykut Çakay’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle müsabakayı 9 kişi tamamlamış, kazanacağı maçı kaybetmişti.
2 KIRMIZI KART
Erzurumspor 3 ekimdeki maçta İlker Günay, Ömer Faruk, Doğa İşeri, Fatih Gültekin, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Sefer Sever,  (Mikail Üzümcü), Yasin Yener,  (Deniz Sert ), Cebrail Serçek , Murat (Alper Günay), Aykut Çakay’lı kadrosuyla mücadele vermiş, karşılaşmanın tek golünü 38’inci dakikada Abdulkadir kaydetmişti.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zirvedeki yarışa yeni boyut kazandıracak, gurubun alt sıralarında ise sıralamayı değiştirebilecek maçlar oynanacak. Lider Sakaryaspor evinde Erzurumspor’u ağırlarken, 2’inci sırada bulunan ve Sakaryaspor galibiyetiyle moral depolayan Ankara Demirspor deplasmanda Bergama Belediyespor ile oynayacak.
ZİRVE YARIŞI
3’üncü gurupta 3’üncü sırada bulunan Anadolu Üsküdar 1908 Spor deplasmanda 14’üncü sırada yer alan Balçova Yaşamspor ile oynarken, 4’üncü sıradaki Beylerbeyispor, 17’inci sıradaki İstanbul Güngörenspor’u konuk edecek.  5’inci sırada bulunan ve Van B.B. maçı kaybıyla moralsiz olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye 15’inci Etimesgut Belediye ile deplasmanda oynarken, altıncı sıradaki Sİlivrispor 16’ıncı sıradaki Sandıklıspor deplasmanında puan arayacak.

22.HAFTA MAÇ PROGRAMI
Etimesgut Bld. Spor - Kahramanmaraş B.Ş.B. 15-5
Beylerbeyispor - İstanbul Güngörenspor 4-17
Orhangazispor - Erzin Belediyespor 8-10
Sakaryaspor A.Ş.- Erzurumspor 1-7
Kayseri Şekerspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor 18-12
Bergama Belediyespor - Ankara Demirspor 13-2
Sandıklıspor - Silivrispor 16-6
Van B.B. - Bayburt Grup Özel İdare 9-11
Balçova Yaşam Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor 14-3

 

 

 
Ala ve Güllüce’ye övgü
 
Erzurum’da ormanlaştırma açılımı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
futbol doktoru 17 Şubat 2015 Salı 17:52

arkadaşlar önde basacak bir tane oyuncu söyleyin bana. hayal görmeyin turhan hoca klasik beraberliklerin adamı korkak oynatır bir puan iyi der gol bulursak ne ala diye düşünür risk sevmez o yüzden önde basmak falan geçin bunları zaten basacak oyuncu yok sinan mı sefer mi m. albayrak mı kim oltan mı tek forvet albayrak ile çıkar o da bekler gelirse yazmaya çalışır gerisi şehir efsanesi olur bunlar gerçek arkadaşlar umarım galip ayrılırız..

Yorumu oyla      8      4  
MAÇ 17 Şubat 2015 Salı 17:17

Normal olarak sinan kırmızı kartın karşılığı olarak 2 maçta oynamayacağı kesin ama daha fazla maçta da oynamayabilir

Yorumu oyla      6      4  
erzurumlu gurbetçiler 17 Şubat 2015 Salı 15:59

merhabalar vansporun yaptığını bizde sakarya spora yapacağız ve rövanşı alacağız inşallah sakarya spor ağır vasıta eyer biz önde basar gol bulursak allahın izniyle ardı gelir onlara bir gol attıkmı zaten onlar çözülürler sakarya spor öyle korkulacak bir takım deyil yeterki biz takım ruhuyla oynayalım yardımlaşalım maç içerisinde ve onlara boş alan bırakmayalım alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste onlar bizi satılmış hakemlerle yendiler haksız yere bizde onları hakkımızla yeneceyiz allahın izniyle

Yorumu oyla      8      6  
hoperlör kenan 17 Şubat 2015 Salı 15:50

önce sakarya sporu yoracağız bırakın yorulsunlar daha sonra biz kontrataklar yaparak gollerimizi atacağız ilk yarıda onları yorulsunlar biz önlemimizi alacağız daha sonra biz atak üstüne atak yapıp yenecegiz allahın izniyle sakarya sporu saygılar

Yorumu oyla      8      6  
gözlemci 17 Şubat 2015 Salı 15:47

sayın turan hoca erzurum sporu korkak oynatma sakın önde tutun topu gerisi gelir sürekli sağlı sollu ataklar zaten sakarya spor çözülür

Yorumu oyla      8      6  
erzurum sevdalısı 17 Şubat 2015 Salı 15:46

bu hafta allahın izniyle sakarya sporu yenip 3 puan alacağız sakarya sporda öyle korkulacak bir şey yok ha babam şa babam bir tane abdülkadir ve levent birde gökhanları var sakarya sporu önce durduracaksın sonra vuracaksın yoracaksın güzelceme sonrada kontrataklarla gol atacaksın işin özü bu ben bir erzurumlu olarak inanıyorum biz bu hafta sakrya sporu yeneceyiz inşallau rahman allahın izniyle

Yorumu oyla      8      6  
ERZURUMSPOR PFDK SEVK EDİLDİ 17 Şubat 2015 Salı 15:32

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü futbolcusu SİNAN UZUN'un 15.02.2015 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR - SANDIKLISPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi uyarınca 16.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumu oyla      7      4  
soley 17 Şubat 2015 Salı 12:15

3.lig de şampiyonluk 3 .lig oyuncularıyla olur m. albayrak .sinan . bunlar teferruat bunlar yürümezler sahada ayağına gelirse oynar mücadele karakteri olmayan oyuncular bunlar gelde anlat... muharrem çok iyi transferler yaptırmışsın tebrikler

Yorumu oyla      6      5  
Tabi Canım 17 Şubat 2015 Salı 10:29

Tabi canım neden olmasın! Hemde mücadele etmeden sadece ruh gibi sahada dolaşan oyuncularla demi.

Yorumu oyla      6      5  
İSTİKRAR YOK 17 Şubat 2015 Salı 07:18

Bu takımda istikrar yok şimdi gitse sakarya yı yense ondan sonraki hafta bergama belediyesiyle ya berebere kalır ya da mağlup olur

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünyanın en iyisi olmak için yarıştılar
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı Short Track Dünya Kupası Yarışları sona ...
‘Erzurum küresel vizyonda’
Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Erzurum’un adını tüm Dünya’ya duyurmak ...
41 kentten 101 dağcı Erzurum’da
Kerim BURUCU-Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Konaklı Kayak Merkezinde ...
 
Söylenecek söz yok....!
On bini aşkın taraftar önünde, Erzurumspor yine başarısız olmayı başararak, ...
Van zirve tırmanışında
Haftanın sürprizini deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor’u 10 kişi kalmasına ...
Havuzbaşı’nda paten gösterisi
Erzurum’da fıskiyeli büyük bir alanı kaplayan boş süs havuzunu sulayan ...
 
Erzurum Spor’da Dünya gündeminde
Uluslararası Buz Pateni Federasyonu (ISU) ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu ...
Erzin Belediyespor fark attı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 21’inci hafta maçları başladı. Bugün ...
Doğu Anadolu Özel Sporcuları ağırladı
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu faaliyet programı kapsamında yapılan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva