ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SPOR
18 Şubat 2015 Çarşamba - 05:34

Erzurumspor hakkını arıyor

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu ziyaret eden B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, hakem hatalarının yer aldığı bir CD'yi 2.5 saat boyunca hakemlerin patronuna izlettirdi, "Deneyimli hakem istiyoruz" ricasında bulundu.

Erzurumspor hakkını arıyor

Hakem hataları B.B. Erzurumspor yönetiminin sabrını taşırdı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu ziyaret eden B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, hakem hatalarının yer aldığı bir CD'yi 2.5 saat boyunca hakemlerin patronuna izlettirdi, "Deneyimli hakem istiyoruz" ricasında bulundu.
 Sezon başından bu yana özellikle iç saha maçlarında inanılmaz hakem hatalarıyla önemli puanlar kaybeden, son olarak da geçtiğimiz Pazar günü yine Cemal Gürsel Stadyumu’nda oynanan Sandıklıspor maçında bariz bir golü verilmeyen B.B. Erzurumspor’da sabırlar tükendi. B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, bugün İstanbul’da MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile biraraya gelerek, hakemlerle ilgili şikayetlerini iletti. Özakalın, “Hakemler art niyetli değil ama çok deneyimsiz ve tecrübesiz olmalarının faturasını biz ödüyoruz” diyerek, Namoğlu’ndan hakemlerin “adil” düdük çalmalarını istedi.
 ÖZAKALIN, MAÇLARIN VİDEOSUNU NAMOĞLU’NA İZLETTİRDİ
B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın  yönetici Melik Kaya ile birlikte MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile biraraya geldi. MHK üyesi Bedri Dölkeleş’in de bulunduğu görüşmede, Başkan Özakalın, sezon başından bu yana yaşanan hakem hatalarının yeraldığı video görüntülerini MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve MHK üyesi Bedri Dölkeleş’e izletti. B.B. Erzurumspor’un maçlarının kalabalık bir taraftar grubunun izlediğini ve maçları yöneten hakemlerin seyirci baskısı altında ezilip, hatalı kararlar verdiğini Namoğlu ile paylaşan Başkan Özakalın’ın, “Kesinlikle hakemlerimizin art niyetli olduklarını düşünmüyoruz. Aksine hepsi pırıl pırıl insanlar ancak üzülerek söylemek istiyorum ki yetersizler. Genç ve tecrübesiz hakemler, seyirci baskısını kaldıramadığı için hatalar yapıyorlar. Üstelik kendilerince seyirci baskısı altında olmadıklarını ispat için de takdir haklarını hep konuk ekipten yana kullanıyorlar. İlk yarının 10 maçında kırmızı kart gördük. Bu kartların büyük çoğunluğu haksız çıkan maçlardı” diye dert yandığı öğrenildi.
“YENİLDİĞİMİZ BAZI MAÇLARI İYİ YÖNETEN HAKEMLERE TEŞEKKÜR ETTİK”
MHK Başkanı Namoğlu’na, yenildikleri bazı maçlarda hakemlerin çok iyi yönetim gösterdiklerini, bu nedenle de kulüp olarak federasyon ve MHK’ye “teşekkür mektubu” gönderdiklerini anlatan Başkan Özakalın, bu mektupları da hakemlerin patronuna iletti.
“HATALAR DEVAM EDERSE, LİGDEN ÇEKİLEBİRİZ”
Henüz ligler başlamamışken dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a yaptığı ziyaret sırasında, onlarca TV’nin canlı yayın yaptığı esnada, “Erzurumspor’u artık Süper Lig’e çıkarın” dediğini MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na aktaran Başkan Özakalın, “Bu açıklama bize hem gurur hem de ağır bir sorumluluk verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bu isteğini yerine getirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak hakem hataları canımızı çok yaktı. Biz kimseden “bizi kayırın, hep lehimize çalın, rakiplerimizin hakkını yiyin” demiyoruz. Biz, sadece ve sadece adil bir yönetim talep ediyoruz. Bunun için de deneyimli, tecrübeli hakemlerin maçlarımızı yönetmesini istiyoruz. Açık söyleyeyim, bu hatalar devam ederse, bizim artık bu ligde mücadele etmemizin de bir anlamı kalmaz. Yönetim kurulu olarak, hataların devamı halinde ligden çekilmek dahil her türlü radikal kararı uygulamayı kararlaştırdık. İnşallah, bu kararı uygulamaya sokmaya gerek kalmaz” dediği ifade edildi.
 SAKARYA MAÇINA ÜST DÜZEY HAKEM ATANACAK
 Yaklaşık 2.5 saat süren görüşme sırasında, Başkan Özakalın ve yönetici Kaya’nın getirdiği videoyu izleyen MHK Başkanı Namoğlu’nun da hatalardan ötürü Başkan Özakalın’a hak verdiği öğrenildi. Özakalın’a, “Ben de kısa bir süre önce göreve geldim, eksiklikleri tespit edip, gerekeni yapacağız” dediği ifade edilen MHK Başkanı Namoğlu’nun, hafta sonunda Sakarya’da oynanacak ve her iki takım açısından da büyük önem taşıyan Sakaryaspor-Erzurumspor maçına Süper Lig veya PTT 1. Lig’den hakem göndereceklerinin sözünü verdiği belirtildi. “Erzurum’un bir futbol kenti olduğunu çok iyi biliyoruz” diyen Namoğlu’nun, “Bundan sonraki maçlarınıza deneyimli, tecrübeli hakemlerin görevlendirilceğinin sözünü size verebilirim. Yoğun seyirci önünde oynanan maçların deneyimli hakemlerce yönetilmesinin doğru olacağına ben de inanıyorum. Bu yönde de adım atacağız” dediği öğrenildi.
 Başkan Özakalın ve yönetici Kaya, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve MHK üyesi Bedri Dölkeleş’e “sabır” çekmeleri için birer Oltu Taşı tespih ediye etti…MHK Başkanı Namoğlu ile yapılan görüşmeden olumlu düşüncelerle ayrılan B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın ve yönetici Melik Kaya, yarın da Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Başkanvekili Arif Koşar ile görüşecekleri ve ligdeki kalan maçlarda deneyimli hakemlerin görevlendirilmesi isteğini aktaracakları belirtildi.
 

 
Kar tatili yok
 
Kadın Polislerden Özgecan için sessiz eylem
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet 19 Şubat 2015 Perşembe 12:45

Başkanı Sakaryaspor korkusu sarmış anlaşılan.Sakaryaya yenilirde rakipler kazanırsa o zaman işler çok karışacak diye galiba.Tamam Sakaryaspor grubun lideri çok zor bir maç bizi bekliyorda bu hakem hataları herkeze oluyor.Hiçbir klüp bu hakemlerden memnun değil.Bu hakemler maçları çığrından çıkartıyor.

Yorumu oyla      8      4  
GEÇ BUNLARI BAŞKAN 18 Şubat 2015 Çarşamba 14:13

Ligden çekilince ne olacak sayın başkan ?Ligden çekilince doğrudan takım amatör kümeye mi düşüreceksiniz?Öncelikle takımın oyuncuları iyi oynayacak daha sonra hakemden dert yanacaksınız.Eğer ki sizin oyuncularınız süper oynuyorda hakem hata yapıyorsa haklısınız ama sizin oyuncularınız ligin sonunda veya sonlarında yer alan takımları yenmek için güçlerini bile ortaya koymazken hakemlerden dert yanmak başarısızlığı başkasına artmaktan başka bir şey değildir.Zaten bu durum sadece erzurumun değil türkiyenin sorunu durumundadır.Oyuncu oynamaz, yönetici yanlış transfer yapar , hoca takımı yanlış çıkartır ama her zaman bunlar suçlu olmaz daima hakemler suçlu olur.3 yıldır hep hakemlerden dert yanıyorsunuz saim özakalın nedense kendinizde olan hataları fark edemiyorsunuz .

Yorumu oyla      7      4  
YÖNETİM İSTİFA'YA cevap 18 Şubat 2015 Çarşamba 12:39

Belliki sen takımın finansal ihtiyaçlarının nereden karşılandığını bilmiyorsun. Sadece seyircisin. Tribün geliri olmayan bu kulüp Erzurum halkından para desteği mi alıyor, yok. Kulüp başkanının özverisi ve belediyenin kısmı desteğiyle gidiyor takım. Karnından konuşup yönetim istifa diyorsun. O zaman kim sahiplenecek. Sanki Fenerbahçe, Beşiktaş da yönetim istifa diyorsun. Yönetim bu işi fedarakarlıkla götürüyor. aslında istifa etmesi gereken, senin gibi kafalar.

Yorumu oyla      8      8  
dr 18 Şubat 2015 Çarşamba 12:36

hakem hataları yalnızca erzurumspor için değil tüm takımlara oluyor başkan saim belli ki paniklemiş çıkamayacak korkusu sarmış durumda bence devre arası yapmış olduğunuz transferlerde başarısızsınız alınan oyuncuların çoğu yetersiz ve sakat sakat alınmış

Yorumu oyla      9      5  
YÖNETİM İSTİFA 18 Şubat 2015 Çarşamba 08:47

BAŞLIK TA Kİ ERZURUMSPOR YAZISI YANLIŞ BU TAKIM BELEDİYESPOR ERZURUM HALKINI TEMSİL ETMİYOR ETSEYDİ BU BAŞARISIZ YÖNETİMİ DEĞİŞTİRİRLERDİ.TEK SORUN VAR FUTBOLDAN ANLAMAYAN BU YÖNETİM

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum yeni bir ilke sahne oldu
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Türkiye’de ilki ...
Sinan Uzun PFDK’da
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta aldığı kötü sonuçların yanı sıra, ...
Türkiye Kızak Şampiyonası başladı
1. Türkiye Kızak Şampiyonası, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde başladı.
 
Dadaşlara teşekkür
ISU ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 13-15 Şubat 2015 tarihleri ...
16 Madalya ile Erzurum'a döndüler
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı ...
Bu kez gazeteciler yarışacak
Türkiye’den ve Dünya’dan birçok kayak severi ağırlayan Renaıssance Polat ...
 
Karta'dan azmin zaferi
Erzurum’da 2010 yılında hayatında yaptığı ilk atlayışta 95 metreden yere ...
Erzurumspor için, 'Neden olmasın?'
R.DAĞ-Sakaryaspor’un sezonun birinci yarısında oynadığı 4 maçtan sadece ...
Dünyanın en iyisi olmak için yarıştılar
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı Short Track Dünya Kupası Yarışları sona ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva