ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Yaşlı Destek Programı  başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
KKKA! Erzurum 8 il içinde
KKKA! Erzurum 8 il içinde
Erzurum’da terör operasyonu
Erzurum’da terör operasyonu
HABERLER>SPOR
16 Eylül 2023 Cumartesi - 04:48

Erzurumspor dönemi transfer yapamadan kapattı

2023 -2024 sezonu 1. Transfer dönemi tamamlandı. Erzurumspor’un transfer tahtası açılmadı, mavi beyazlı ekip bir önceki sezonda kadrosunda yer alan futbolcularla lige devam ederken Göztepe, Eyüpspor, Manisaspor başta olarak zirveye oynayan ekipler transferde gündem oluşturdu.

Erzurumspor dönemi transfer yapamadan kapattı

2023 -2024 sezonu 1. Transfer dönemi tamamlandı. Erzurumspor’un transfer tahtası açılmadı, mavi beyazlı ekip bir önceki sezonda kadrosunda yer alan futbolcularla lige devam ederken Göztepe, Eyüpspor, Manisaspor başta olarak zirveye oynayan ekipler transferde gündem oluşturdu.

Bugün kendi evinde Altay’ı ağırlayacak olan Mavi Beyazlı ekip stadyumda yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Süleyman Koç ve Cengizhan Bayrak dışında eksiği bulunmayan ekipte futbolcular hırslarıyla dikkatleri topladı. 3 puanla 12 ve 13’üncü sıraları paylaşan iki takımın mücadelesi 6 puanlık maç konumunda. Karşılaşmadan galip ayrılacak takım düşme hattından sıyrılacak.

Bugün 4 karşılaşma oynanacak. Keçiörengücü - Şanlıurfaspor, Erzurumspor – Altay, Ümraniyespor – Çorum ve Kocaelispor – Boluspor karşı karşıya gelecek.

GÖZTEPE’DEN ORTA SAHAYA 3 TAKVİYE
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, transfer döneminde 3 orta saha oyuncusu kadrosuna katarak bu mevkide oynayabilecek oyuncusu sayısını 8’e çıkarmış oldu.
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe, transferde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Şu ana kadar Mame Diouf ve Celil Yüksel gibi birçok önemli oyuncuyu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, son olarak da Fortuna Sittard'dan ayrılan Doğan Erdoğan'ı renklerine bağladı. Böylece İzmir ekibinde bu sezonki üçüncü orta saha transferi oldu. Daha önce Ahmed Ildız ve Celil Yüksel takviyelerini gerçekleştiren Göztepe’de, orta saha bölgesinde geçtiğimiz sezondan Yalçın Kayan, Romal Palmer, Aliou Traoré, Tuğbey Akgün ve İzzet Furkan Malak gibi önemli ve genç oyuncular bulunuyor. Durum böyle olunca orta saha mevkisinde oynayabilecek oyuncusu sayısı 8’e yükseldi. Teknik Direktör Kokovic ve yardımcılarının nasıl bir orta saha kurgusu yapacağı merakla bekleniyor.

GÖZTEPE, TUĞBEY AKGÜN’Ü İNEGÖLSPOR’A KİRALADI

Göztepe, Tuğbey Akgün’ün TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’a sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Tuğbey Akgün’ün TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’a sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Tuğbey Akgün'ün sezon sonuna kadar İnegölspor'a kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Göztepe formasıyla geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda toplam 14 maça çıkan Tuğbey, gol veya asist üretme başarısı gösteremedi.

BRANDLEY KUWAS YENİDEN GİRESUNSPOR’DA

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor, Brandley Kuwas ile yeniden anlaştı. Yeşil-beyazlılar, Kuwas ile 1 yıllık yeni mukavele imzaladı.

İmza töreninde konuşan Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak, “Geçen sezonda kadromuzda bulunan Brandley Mack-Olien Kuwas ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak yeniden kadromuza kattık. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak arma altında başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerini kullandı.

MANİSA FK, GİRESUNSPOR'A KONUK OLACAK

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. Manisa temsilcisi, haftayı 3 puan ile kapatmak istiyor.

Trendyol 1. Lig 5. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak. 17 Eylül Pazar günü Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, Giresun deplasmanından 3 puanla dönerek haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Manisa FK ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla, 12 puanlı Eyüpspor'un ardından ikinci sırada bulunuyor. Giresunspor ise oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünden mağlup birinden de galibiyetle ayrılarak topladığı 3 puanla ligin 15. sırasında bulunuyor.

Karşılaşmanın hakemi Raşit Yorgancılar

Manisa Futbol Kulübü ile Giresunspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Raşit Yorgancılar yönetecek. Karşılaşmada Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Bersan Duran ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Batuhan Gültek.

BODRUM FK ZİRVE YARIŞI İÇİN GALİBİYET İSTİYOR

Bodrum Futbol Kulübü, ligin 5’inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip milli maç arası öncesi alınan galibiyete bir yenisini daha ekleyip ligde zirve yarışına ortak olmak istiyor. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı” dedi.

Trendyol 1. Lig 5’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK, deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Ligde milli maç arası öncesi, kendi evinde kazandığı 4-0’lık Ümraniyespor maçındaki yükselişini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlı ekip, Sakaryaspor karşısında galibiyete odaklandı. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, Erkan Değişmez’in sakatlığı sürerken, sakatlıktan dönen Kenan Özer ve Musah Mohammed takımla birlikte çalışmaya başladı. Ligde galibiyet serisi yakalayarak zirve yarışına ortak olmak isteyen Bodrum FK, 7 puanla 6’ıncı sırada yer alıyor. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde apandis ameliyatı olan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kısa süre içerisinde tedavisini tamamlayıp takımın başına geri döndü.

 
'Biz milletimiz için en iyisini yapmanın peşindeyiz'
 
Erzurum 2 Milli maça ev sahipliği yapacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eren Tozlu hayranını sevindirdi
Geçtiğimiz günlerde gittiği bir camide formasının üstüne el yazısıyla ...
Altay’da Erzurumspor mesaisi
Altay, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Cumartesi günü Erzurumspor FK’ya ...
Trendyol 1’inci Ligde 5’inci hafta gündemi
Cumartesi günü başlayacak olan 5’inci hafta maçlarına hazırlıklar sürerken, ...
 
Erzurum Gençlik Zirvesine ev sahipliği yapacak
Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar ...
Bak’tan öğrencilere destek mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ...
Erzurumspor Altay maçını Taşkınsoy yönetecek
Erzurumspor Altay karşılaşmasını Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
 
Shala yeniden Erzurumspor’da
Mavi Beyazlı ekipte geçen sezon forma giyen Kosovalı orta saha oyuncusu ...
1’inci Ligde gündem yoğunluğu
Trendyol 1’inci Ligde 5’inci hafta hazırlıkları devam ederken, ligde yeni ...
Erzurumspor’da Altay mesaisi
Trendyol 1. Lig’inde aldığı 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle 12’inci sırada ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva