ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
HABERLER>SİYASET
1 Ağustos 2012 Çarşamba - 16:29

‘Erzurum marka il oldu’

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “Erzurum sadece bölgesinin değil, artık Türkiye’nin lokomotif ili olmuştur.” dedi.

‘Erzurum marka il oldu’

ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “Erzurum sadece bölgesinin değil, artık Türkiye’nin lokomotif ili olmuştur.” dedi.
Aziziye Belediyesi’nin Dağdagül Köyü’nde düzenlediği Ramazan etkinliği ve istişare toplantısında konuşan Aksak, hükümetin çalışmalarını anlattı, Erzurumluluğun marka bir değer olduğunu vurguladı.
Erzurum’un Türkiye’nin önemli illerinden birisi olduğunu ifade eden Aksak, “Bazı iller vardır ki sadece kendisine bir ildir. Bazı iller vardır ki bölgenin lokomotif ilidir. Erzurum geçtiğimiz yıllara kadar bölgenin lokomotif iliydi, fakat bunu aştı ve artık Türkiye’nin lokomotif ili oldu. Yapılan tesis ve yatırımlarla dünya çapında ismini duyurdu. Başbakanımız Dadaş’ı dünyaya tanıttı. Şimdi Erzurum dünya çapında bir marka ve bizim bunun kıymetini bilmemiz lazım. Markalarımıza değer vermemiz lazım. Erzurumluluk bir markadir. Atalarımız dedelerimiz bize öyle bir miras bırakmışlar ki, Erzurumlu başka bir ile gittiği zaman herkesten birkaç adım önde başlar. Çünkü Erzurumlu güvenilirdir, dürüsttür, sözünün eridir. Bu da bir markadır ve bu markayı muhafaza etmemiz lazım.” dedi.
BAŞBAKANIMIZ ERZURUM’U ÇOK SEVİYOR
Konuşmasında iktidarın çalışmalarını anlatan Aksak, “AK Parti iktidara gelinceye kadar yani 2002 öncesinde Erzurum’un 1041 köyünden 300’ünde içme suyu vardı. Şimdi tamamında içme suyu var ve altyapı çalışmaları başladı. Birçok köyümüzün altyapısı bitti. İnşallah gelecekte köylerimiz daha güzel göreceğiz.” diye konuştu.
Erzurum’un özel ve önemli bir şehir olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Erzurum’u çok önemsediğini ve sevdiğini vurgulayan Milletvekili Muhyettin Aksak, “Başbakanımız bunu ifade etmekle de kalmıyor, yaptığı icraatlar ortada. 2011 Kış oyunlarından dolayı yapılan yatırımlar, ikinci üniversite bunun somut göstergesidir. Başbakanımız Erzurum’u ve Erzurumluyu seviyor, Erzurum da başbakanımızı seviyor. Çünkü her dönem yüzde 70’ler civarında oy veriyor.” ifadelerini kullandı.
MİLLETİMİZ HİZMETE OY VERİYOR
“AK Parti hizmet noktasında alternatifsiz bir partidir.” diyen Aksak, şunları söyledi: “Milletimiz partimize hizmet ettiği için oy veriyor. Diğerlerine niye vermiyor, çünkü ürettikleri, ortaya koydukları bir şey yok. Bu ülke için zararlı olan neyse onları yapmaya çalışıyorlar. Biz milletimize hizmet için varız. Gücümüzün yettiği kadar da hizmet için mücadele edeceğiz ve koşacağız. Herkese AK Parti’nin ülkemiz için neler yaptığını anlatacağız. Ülkemizin bütün insanının her ferdiyle de dertlenmek zorundayız. Milletimize hizmet için yapılması gereken ne varsa başbakanımızın talimatları doğrultusunda bir bir yerine getiriliyor. 2002 öncesi ile sonrasını kıyasladığımızda kat kat büyük işler yapıldı. Fakat işimiz bitti diyemiyoruz. Daha çok yapacak işimiz var ve yapılacak çok işimiz var.”
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in de katıldığı toplantıda vatandaşlar, köylerinin sorunlarını Aksak’a aktardılar.

 
Atatürk Üniversitesinde olimpiyat gururu
 
Diyadin kck davası sonuçlandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MÖKKEM DADAŞ 3 Ağustos 2012 Cuma 09:29

ŞU MUBAREK RAMAZAN AYINDA PEK YORUMDA YAZMAK İSTEMİYORUM ZATEN BU GAZETEYE GEÇEN SEÇİMLERDEN SONRA PEK UGRAMIYORUM YORUMDA YAZMAK İSTEMİYORUM SEBEBİ İŞİN EGELEN YORUMU YAYINLIYOR ŞİMDİKİ HABERİ OKUDUM DAYANAMADIM DİYORUMKİ BU İLDE ÜÇ NEHİR GEÇİYOR ÇORUH ARAS FIRAT BU İLDE SU SORUNU VAR KİMSE MUSLUKTAN SU İÇEMİYOR BURASI ARABİSTAN ÇÖLÜ DEGİL 2000 RAKIMLI YAYLA ŞUAN 850BİN NUFUSU VAR 950 BİN KİŞİ GÖÇ ETMİŞ HALA GÖÇ DEVAM EDİYOR SANAYİDE YAPRAK KIMIDAMIYOR ŞEHRİN ALT YAPISI İSLAH ÇALIŞMASI BİTİRİLEMEMİŞ TARİHİ TURİSTİK SİT ALANLARI KORUMA ALTINA ALINIP ISLAH EDİLMEMİŞ VE RESTURA YAPILMAMIŞ 2002DE 250KRŞA YEDİGİMİZ PİDE 1750 KURŞ OLMUŞ 5TL OLAN ETİN KİLOSU 30 TL 25TL OLAN ÇEYREK ALTIN 170TL 12 TL OLAN MUTFAK TÜPÜ 70 TL YAZMA İLE BİTMEZ NE YAZSANDA POLİMİK BU SOV SİYASİ OLANLAR ANLAMAZ ERZURUM KALKINMIŞ ENFLASYON DÜŞMÜŞ YOLA DEVAM :)))

Yorumu oyla      6      4  
misafir 2 Ağustos 2012 Perşembe 10:00

neyimiz var dğer illerden fz azla olan? göç olgusu nedir? niye göç ediyoruz o zaman?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş, Erzurum’a geliyor
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un partisince düzenlenecek toplantı ...
Akdağ’dan su açıklaması
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, damacana sularla ilgili 81 ilde yapılan çalışmaların ...
Bulutlar personelini ağırladı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Meclis üyeleri, Muhtarları, ...
 
Yılmaz seçmenleriyle buluştu
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz Pasinler’de esnafı ziyaret ...
Küçükler hizmet hedeflerini açıkladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012’yi ‘Yatırım Yılı’ ilan etti. Erzurum’un ...
Bulutlar Muhtarları ağırladı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Terör Şehitleri Parkı’nda ...
 
Bu tartışma dadaşlığa yakışmadı..!
29 Haziran'da partisinin il kongresine katılmak için Erzurum’a gelen AK ...
Palandöken’de iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yenişehir M. Solakzade Camisi ...
Hurdacılar Sitesinde sona doğru
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, inşaatını tamamladığı Hurdacılar Sitesi’nin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva