ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
30 Haziran 2010 Çarşamba - 00:54

“Erzurum beni çok etkiledi”

Aziziye Tabyaları-Nenehatun Film Koordinatörü ve Oyuncu Nazlı Kar, Erzurum’un tarihi ve kültürel dokusu ile özellikli bir şehir olduğunu söyledi.Kar, Türkiye’nin çeşitli illerinde çekilen filmlerde gerek koordinatörlük ve gerekse oyunculuk anlamında görev aldığını ifade ederek, “Erzurum, beni çok etkileyen şehirlerin başında geliyor. “dedi.

“Erzurum beni çok etkiledi”

AYHAN TÜRKEZ (İHA) - Aziziye Tabyaları-Nenehatun Film Koordinatörü ve Oyuncu Nazlı Kar, Erzurum’un tarihi ve kültürel dokusu ile özellikli bir şehir olduğunu söyledi.
Filmin bazı sahnelerini şehirdeki tarihi mekanlarda çektiklerini ifade eden Kar, Türkiye Cumhuriyeti tarihine yön vermiş bir destanın filminde rol almaktan ve bir açık hava müzesi görünümünde olan Erzurum’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na hazırlanan Erzurum’da sosyal hayatta da belirgin bir şekilde canlanma görüldüğünü dile getiren Nazlı Kar, Anadolu’nun özellikli şehirlerinden olan Erzurum’un hak ettiği yere geleceğine inandığını söyledi.
Erzurum Devlet Tiyatroları’na da övgüler yağdıran Kar, film setinden fırsat bulduğu anlarda soluğu Devlet Tiyatrolarında aldığını, gerçekten kaliteli oyun ve oyuncularla karşılaştığını vurguladı.
//ERZURUM’UN HAYATIMDA ÖZEL YERİ OLACAK
Kar, Türkiye’nin çeşitli illerinde çekilen filmlerde gerek koordinatörlük ve gerekse oyunculuk anlamında görev aldığını ifade ederek, “Erzurum, beni çok etkileyen şehirlerin başında geliyor. Hayatımızda oldukça anlamlı bir yer edinecek olan Erzurum’da, Türkiye Cumhuriyeti tarihine damga vurmuş bir destanı beyaz perdeye taşımaktan dolayı büyük keyif ve mutluluk duyduk. İnşallah emeğimizin karşılığını film vizyona girdiği zaman seyircinin göstereceği ilgiyle de alacağız.” dedi.
//SAMİMİYET VE İLGİ GÖRDÜK
Aziziye Tabyaları-Nenehatun filmi için yaklaşık iki ay boyunca Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde konakladıklarının altını çizen Kar, “Gerçekten buradan başlayarak, Erzurum misafirperverliğini, samimiyeti ve ilgiyi gördük. Anadolu insanının saf, temiz ve içten duygularıyla karşılaştık. Özellikle Erzurum’da sosyal yaşamın gitgide canlandığını gözlemledik ve buna Atatürk Üniversitesi’nin ciddi katkı sunduğu inancındayım. Buraya yapılan yatırımlarla, 2011 gibi uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak şehrin yıldızının her geçen yıl parlayacağını ve Erzurum, tarihte olduğu gibi, gelecekte de Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında yerini alacaktır.” şeklinde konuştu.
//DEVLET TİYATROLARI ERZURUM İÇİN ŞANS
Aziziye Tabyaları-Nenehatun film çekimlerinden arda kalan zamanını Erzurum Devlet Tiyatroları’nda geçirdiğinin altını çizen Nazlı Kar, “Devlet tiyatrolarında hem oyun, hem de oyuncu kalitesini gördüm. Seyircilerin gösterdiği ilgi gerçekten çok güzel… Zaten Devlet Tiyatrosu’ndaki bazı oyunculara filmde rol verdik. Gerçekten yetenekli oyuncuları bünyesinde barındıran bir devlet tiyatrosu var Erzurum’da… Sergilenen oyunları ve oyuncuların yeteneklerini beğendim. Devlet Tiyatroları’nın da Erzurum için önemli bir avantaj olduğu kanısındayım.” diye konuştu.
Nazlı Kar, Erzurum’a hayran kaldığını sözlerine ekleyerek, “Hayatımda unutamayacağım güzel şeyleri iki aylık çekimlerin arasına sıkıştırdım. İnanılmaz keyif aldım. İlk fırsatta Erzurum’a tekrar geleceğim.” ifadelerini kullandı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MÖKKEM DADAŞ 1 Temmuz 2010 Perşembe 03:36

büyük şehir iyiside vardır tabi kötüsüde bu arkadaşların bi sorunu var koca şehirde samimi insan görememiş sen yazdıkların çok uyumsuz birine benziyorsun bi tedavi ol hayatı saglıklı yaşa türkiyeyi gezdim her yerde erzurum insanın takdir edildiğini gördüm tabi sizin gibi üç beş kişi zatı şerif begler hariç

Yorumu oyla      6      4  
Ahmet Ersin 30 Haziran 2010 Çarşamba 23:13

Erzurum, tarihi bir şehir, önemli bir şehir ama bir malesef dışarıya karşı imajı bozuk bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özellikle son senelerde Sular akmaz akarsa pis akar, her taraf çöp, her tarafta kaba kaba konuşan ağzından küfür düşmeyen gençler, Erzurumlular'ın bu gerçekleri görmesi gerekir diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      6      4  
ahmet 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:13

erzurumda 4 yıl kaldım ama o sıcak samimi insanları ben neden göremedim acaba.aksine çok sert esnafı var.esnaflık kültürü hiç yok desem yeridir.üzgünüm ama gerçekten böyle sayın erzurumlular.kabalık marifetmiş gibi biz kibar olamirık derler.kabalık çok önemli hüner ya ondan

Yorumu oyla      6      4  
Necmi 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:51

Hanımefendi, Bu şehir gelen misafirlerle, dışarda yaşayan Erzurumluları çok etkiliyor .Ne hikmetse.Bir de seçim zamanı vekil adayları çok etkileniyor ve Erzurumluyu etkiliyorlar. Hele bir de Başbakan teşrif ederse havalarda uçuyoruz pohpohlanmaktan.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşık Güryani’yi kaybettik..
Erzurum ve Olur ilçesinin sevilen halk ozanlarından Âşık Şeref Gür (Güryani), ...
İzmir’de Dadaş Rüzgarı
İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir'in yoğun göç alan bir kent olduğunu, göç ...
Oltu Taşı, Kütahya Fuarı'nda
HÜSEYİN EFE (İHA) - Bu yıl 36. sı düzenlenecek olan Kütahya El Sanatları ...
 
Dadaşlar şampiyonluk için yarışacak
ERZURUM gazetesi(GHA) – Erzurum, 2 ile 4 Temmuz tarihleri arasında oldukça ...
Dadaşlar Sultan Sekisi’nde buluşacak
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) tarafından her yılg eleneksel olarak düzenlenen ...
Unutulmuş Bir Türk Kahramanı
Erciyes Üniversitesi Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ...
 
Sabah’tan Erzurum’a övgü
Türk Sanat Müziği, Pop ve Fantezi Müzik arasında kendine has bir tarz ...
Ney stresin ilacı
AHMET AKBUĞA(İHA) - Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi ...
Erzurum, Türk hoşgörüsüne mekan oldu
SAMET ÖZÜNAL (GHA) – Malazgirt Meydan Muharebesi, Anadolu’nun kapılarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva