ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SİYASET
19 Mart 2011 Cumartesi - 08:09

Eren adaylık amacını açıkladı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Sıddık Eren, Dilaver Otel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erzurum’a hizmet için bu yola baş koyduğunu ifade eden Eren, milletvekili olması halinde halkın hizmetinde olacağını ifade etti.

Eren adaylık amacını açıkladı

AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere değinen Eren, Türkiye’nin AK Partiyle büyüdüğünü dile getirdi. Eren “Büyük Türkiye için canla başla çalışan AK Parti’nin bu kutsal çalışmasında aktif görev almak için milletvekili aday adaylığına müracaat ettim. “ dedi
EREN KİMDİR?
Sıddık EREN 1991 yılında Erzurum'da SHP Genel Merkezi tarafından II. Sıradan milletvekili adayı gös¬terilmesine rağmen halkın teveccühü ile 1. sıraya yükselmiş genel seçimleri 120 oy gibi küçük bir farkla kaybetmiştir.
1995-1998 yılları arasında CHP Erzurum İl Başkanlığı görevinde iken, şehrimizin sosyo¬ekonomik yönden kalkınması ve demokrasi kültürünün geliştirilebilmesi için sunduğu fikirler ve projeler dönemin CHP Genel Başkanı Deniz BAYKAL tarafından kabul görmediği için il başkanlığı göre¬vinden istifa etmiştir.
Cumhurbaşkanlığı ve son anayasa değişikliği seçimi sırasında o dönem mensup olduğu siyasi partinin (CHP) Genel Merkez yönetimi tarafından takınılan tavır ve beyan edilen görüşler sebebiyle partisinde yürüttüğü tüm görevlerden istifa ederek statüko ve vesayet karşısında demokrasi ve özgürlüklerden yana olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.
Özel hayatında, aile ve iş hayatında insani, İslami ve ahlaki değerlerden, siyasi hayatında, demokratik değerlerden ve halkın menfaatlerinden taviz vermeyen duruşu ile tanınan Sıddık Eren, jakoben siyasetin Er¬zurum temsilcileri tarafından siyasetin dışına itilmeye zorlanmıştır.
Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve ticaretle iç içe bir yaşamı tercih eden Sıddık Eren, Erzurum esnafının, işadamının ve Erzurum halkının içinde bulunduğu zorlukları yaşamış biri olarak; kriz dönemlerinde dahi hiçbir zaman pes etmemiş, içinde bulunulan zorluklara göğüs germiştir.
Tüm siyasi hayatı boyunca ülkesine ve milletine hizmet etme arzusuyla hareket eden, buna imkân bulamadığında ise siyasi ikbal peşinde koşmak yerine siyaset dışında kalmayı tercih eden Sıddık EREN 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluş çalışmaları sırasında Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile kurucu il başkanlığı ile görev¬lendirilmek istenmiş, ancak o günün şartlarında yaşamış olduğu ekonomik nedenlerden dolayı bu görevi üzülerek kabul edememiştir.
Son dönemlerde ülkemizin içinden geçtiği ve tüm halkımızın şahit olduğu zorlu süreçte, sorumluluk duygusunu hiç kaybetmeyen Sıddık Eren milletimize ve memleketimize hizmet edebilmek için Er¬zurum kamuoyunun ve yakın çevresinin de yoğun baskısı sebebiyle yeniden siyasete dönme kararı almış ve Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında yer almayı uygun görmüştür.
Neden Aday Adayıyım
"90 yıllık Cumhuriyet tarihinde iktidara gelen bütün hükümetlerin vesayetçi ve statükocu politikaları nedeniyle palyatif tedbirlerle geçiştirilen sorunları sumen altından çıkarıp, büyük bir cesaretle çözümü için çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi kadroları ve onun eşsiz Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOGAN'a kangren haline gelen kürt sorunu, demokrasi, kişi temel hak ve özgürlükleri, hukukun üstünlüğü, gelir dağılımındaki eşitsizlik gibi sorunlarla mücadelelerinde kendileri ile birlikte omuz omuza verip, dünyada saygın, büyük aynı zamanda zengin ve mutlu bir Türkiye için Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında yer almayı uygun gördüm.
Erzurum'a son 8 yıldır yapmış oldukları yatırımlar ve göstermiş oldukları ilgi ve alaka; Erzurum sevdalısı biri olarak beni sorumlu davranmaya ve bu hizmetlerin devamı için en etkin yolun milletvekilliği olduğuna olan inancım sebebiyle yapılacak seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili aday adayıyım."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Daha iyi Bir Erzurum için'
“Soğuk iklimin sıcak insanlarına hizmet” sloganıyla AK Partiden Milletvekili ...
Adaylar sanal tanıtıma yoğunlaştı
12 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi milletvekili aday ...
Seçim heyecanı dorukta
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili ...
 
Yıldız, hizmet önceliklerini anlattı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum milletvekili aday adayı ...
Kurtoğlu, hizmet ufkunu paylaştı
AK Parti Kurucu üyelerinden Ayşenur Kurtoğlu, Halka hizmet için AK Parti’den ...
Siyaset Sınavı
12 Haziran 2011’de gerçekleşecek genel seçimle Türkiye ve Erzurum yeni ...
 
Aday adayı sayısı 126 oldu
AK Parti’den milletvekili aday adayı olanların sayısının 126’ya yükseldiği ...
Önce Vefa…
Türkiye ve Erzurum için 12 Haziran sonrasında yeni bir sayfa açılacağını ...
Güvercin AK Parti’den aday adayı
Merkezi Polonya’da bulunan DATCC firmasının kurucusu ve onursal başkanı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva