ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>BÖLGEDEN
13 Haziran 2015 Cumartesi - 04:46

Doğu’da karne coşkusu

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da Doğu Anadolu Bölgesindeki illerde de öğrenciler karne heyecan ve sevincini yaşadı.

Doğu’da karne coşkusu

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da Doğu Anadolu Bölgesindeki illerde de öğrenciler karne heyecan ve sevincini yaşadı. Erzurum’da bin 310 okulda 181 bin öğrenci karne aldı. Doğu Anadolu Bölgesinde Van’dan sonra en çok sayıda öğrencisi bulunan ilde veliler de öğrencilerinin sevincine ortak oldu.

IĞDIR'DA 53 BİN ÖĞRENCİNİN KARNE HEYECANI YAŞADI

Iğdır’da 53 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlk-Ortaokulu'nda yapılan karne töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunmakta olunduğunu, öğrencilerin, öz değerlerine sahip eğitimli bireyler olarak yetiştirmek uğrunda eğitimcilerimiz sekiz ay boyunca ter döktüklerini kaydetti. Çirit, "Amacımız dünün üzerine bir şeyler koyup, bugün ziyanda olmamaktı. Öğretmenlik Taptuk Emre olup Yunuslar yetiştirme, Akşemsettinler olup Fatihler yetiştirme mesleğidir. Değerli veliler, öğrencilerimiz yoruldular. Onlar bol bol oynasın dinlensinler. Sevgili öğrenciler karneler tabii ki size de eksik öğrenmelerinizi gösteriyor. O zaman bu tatil bir fırsat demektir. doya doya oynayabilir, gezebilir, eğlenebilir, bir yandan da eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Sevgili öğrenciler, Bir milleti var eden ve muasır medeniyetler seviyesine çıkaran kültür birikimidir. Biliyoruz ki bu kültür aktarımını sağlayan yegane eserler kitaplardır; bunun için bol bol kitap okuyunuz”dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından öğrencilerin karneleri dağıtıldı. Törende; Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlk-Ortaokulu'nda, TEOG sınavında il üçüncüsü olan derece yapan öğrenci ile dereceye giren öğrencilere öğretmenlerin kendi aralarında topladıkları para ile aldıkları dizüstü bilgisayar,tablet hediye edildi. Karne törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdür yardımcıları Ahmet Gelal, Muhittin Yücel, şube müdürü Cevdet Parlar ve okul müdürü Erkan Çiğdem veliler katıldı.

KARS'TA KARNE HEYECANI

Kars’ta, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte, 70 bin 200 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim okulunda tören düzenlendi. Karnelerini almak için okullara koşan öğrencilere velileri eşlik ederek karne heyecanlarına ortak oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, yaptığı açıklamada il genelinde 70 bin 200 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ve bu öğrencilere 4 bin 600 öğretmenin ders verdiğini söyledi. Törene katılan Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve berindekiler öğrencilere karnelerini dağıttı.

ÖĞRENCİLERDE KARNE SEVİNCİ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı sona erdi.

2014-2015 Eğitin öğretim yılının sona ermesi nedeniyle, İlimiz TOKİ Şair Celali ilkokulunda karne töreni düzenlendi.

Karne törenine katılan ve İlkokul dördüncü sınıf öğrencilerine karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler veren Vali Yusuf Odabaş konuşmasında;

“Sizler hem anne ve babalarınız için hem de bizim için çok önemlisiniz. Sizin eğitimleriniz bizim aldığımız eğitimlerden daha iyi olmalı çünkü yarınlarımızı oluşturacak olan sizlersiniz.

O yüzden siz gençlerimize ve çocuklarımıza önem veriyoruz. Sekiz aylık bir koşuşturma sonrasında eğitimlerinizi tamamlayarak karnelerinizi aldınız ve yaklaşık dört ay sürecek bir tatili hak ettiniz.

Tatilde bol bol dinlenme fırsatınız olacak. Tatil yaparken kendinizi yenilemenizi eksik kaldığınız konularda çalışmalar yapmanızı ve bol bol kitap okuyarak bilgi dağarcığınızı geliştirmenizi diliyorum.

Sizler eğitimin birinci kademesini tamamladınız bundan sonra ortaokul, lise ve üniversite eğitimleriniz olacak, gerek ortaokulda gerek lisede ve gerekse üniversitede çok daha başarılı olabilmeniz için tatillerinizi iyi değerlendirmeniz ve kitap okumanız gerekiyor.

Yaz tatilinizi en verimli bir şekilde geçireceğinize inanıyor, bundan sonraki eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.”diyerek başarılı olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini belirtti.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Okul Müdürü ve öğretmenlerle birlikte ana sınıfı öğrencilerini ziyaret eden sayın valimiz öğrencilere belgelerini ve hediyelerini takdim ettikten sonra öğretmenler odasında okul müdürü ve öğretmenler ile bir süre görüştü.

KAYMAKAM ELİNDEN TAKDİRLERİNİ ALDILAR

Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Karşıyaka İlköğretim Okulunda dereceye giren öğrencilerin takdir ve teşekkür belgelerini verdi.

Eleşkirt ilçesi Karşıyaka İlköğretim Okulu’ndaki düzenlenen karne dağıtım törenine Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İlçe jandarma Bölük Komutanı Ender Güleç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Eleşkirt Emniyet Amiri Erhan Çilkaya katıldı. Programda Eleşkirt Kaymakamı Zadeleroğlu törende takdir alan öğrencilere “Bu aldığınız takdir ve teşekkürler inşallah hayatınız boyunca alacağınız ödüllerin başlangıcı olur” diyerek öğrencilere tatillerini kitap okuyarak değerlendirmelerini istedi. Davete katılan protokol üyeleri başarı gösteren öğrencilere sırayla takdir ve teşekkür belgelerini verdiler.

AĞRI’DA KARNE TÖRENİ

Ağrı’da, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle karne töreni düzenlendi.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi salonunda düzenlenen karne törenine Vali Vekili Rasim Belge, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, şube müdürü Kutbeddin Kaya, okul yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, “Okullarımız akademik anlamda bilgi edinilen yerler olmasının yanında çocuk ve gençlerimizin, duygusal, sosyal, ve fiziksel gelişimine yönelik birçok kazanımın da gerçekleştiği kurumlardır. Bu kapsamda karne, öğrenim görülen derslere ilişkin sadece akademik anlamda alınmış notlar bütünü olarak değerlendirilmemelidir. Karne notları sorumluluk sahibi olma, çaba gösterme, saygılı ve kabul edilen davranışlar sergileme, güvenilirlik ve dürüstlük, sosyal, sportif faaliyetlere ve derslere katılma, iletişim becerileriyle beraber proje, performans, ödev ve sözlü bileşenleriyle bir bütün olarak görülmelidir. Bütün bunları bir kenara bırakıp sadece karnedeki derslere ilişkin sayısal verileri, yani notları göz önüne almak doğru bir değerlendirme değildir. Yetersizliği olan bireyler, toplumsal hayatta dezavantajlı bireyler olarak kabul edilmektedir. Bireyin yetersizlik türü ve derecesi ne olursa olsun olan eğitim hakkı ülkemizdeki yasalarla koruma altına alınmıştır. Yetersizliği olan bireylere yönelik dünyada ve ülkemizde eğitim politikaları incelendiğinde bireysel özelliklere uygun eğitim programlarının hazırlandığını görmekteyiz. Bu amaçla 2014 yılında eğitim öğretime başlayan Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. ve 2. Kademede 60 civarı orta ağır zihinsel engelli ve otizm öğrencisi, 34 öğretmen ve 2 idareci bulunmaktadır. Engellilere hizmet etmek bir gönül işidir ve yapmış olduğumuz her hizmetin bir gün bizim içinde gerekli olacağını unutmamalıyız. Çünkü her birey bir engelli adayıdır. Asıl engelli karşısında bir sorun çıktığı zaman pes eden onu aşmak için mücadele etmeyendir. Defterine hiç günah yazılmayan bundan sonrada yazılmayacak olan sadece bakışlarıyla sevgisini hissettiren bu çocuklarımıza karne dağıtımını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”dedi.

Öğrencilere de seslenen Dursun, “Bugün itibariyle uzunca sayılabilecek bir tatile giriyoruz. Bu tatil dinlenmenizin yanında bizlere eksikliklerimizi tamamlama fırsatı da vermektedir. Tatili tamamen dinlenmek veya tümüyle çalışmak olarak algılamayın. Belki de yapmanız gereken en önemli şey, kitap okumaktır. İnanın ne kadar kitap okursanız, hayat size o kadar gülümseyecektir”şeklinde konuştu.

Velilere de seslenen Dursun,”Bir öğretim yılı boyunca gösterdiğiniz ilginin ya da ihmalin sonucunu çocuklarınız da somut olarak görüyorsunuz. Kazanılan değerler için sevinmek ne kadar hakkınızsa, ihmaliniz içinde o kadar sorumluluğunuz var demektir. Gün çocuklarımızı azarlama ve onların heveslerini kırma günü değildir. Çocuklarımıza güzellikle yaklaşın, onları daha iyisini yapmak için cesaretlendirin. Ödüllendirmek cezalandırmaktan her zaman daha pedagojiktir”ifadelerini kullandı.

Öğretmenlere de seslenen Dursun, ”Eğitim sistemi büyük ölçüde öğretmene bağlıdır. Öğretmenlik gönül işidir. Gerçek başarı imkansızlıklar içinde bazı güzellikleri mümkün kılabilmek, çocuklarımızın gözüne vicdan rahatlığıyla bakabilmektir. Ben başarılı bir yıl geçirdiğimize inanıyor tatili fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum. Sizlere güzel bir tatil diliyor, yeni öğretim yılına dinlenmiş, zinde hazırlıklı bir şekilde gelmenizi diliyor, bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyor, saygılar sunuyorum”dedi.

Dursun’un konuşmasının ardından engelli öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. Vali Vekili Rasim Belge ve İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, engelli öğrencilerinin karnelerini dağıttı.

BİNGÖL'DE KARNE TÖRENİ

Bingöl’de 2014-2015 eğitim öğretim yılını tamamlayan 60 bin 500 öğrenci, karnelerini aldı.

Bingöl’de 2014-2015 eğitim öğretim yıl sonu resmi karne dağıtım töreni, Vali Yavuz Selim Köşger, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile öğretmenlerin katılımıyla merkeze bağlı Sarıçiçek köyünde düzenlendi. Öğrencilere karnelerini veren İl Valisi Köşger ve İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, çocuklarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra öğrencilerle sohbet etti.

Törenin ardından konuşan Vali Köşger, öğrencilerin durumundan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Burada Sarıçiçek köyümüzde öğrencilerimize karne dağıttık, dağıtım törenine katıldık. Sevindirici olan şu, artık ilimizin aşağı yukarı köylerinde, erişebildiğimiz her noktada, olabildiğince fiziki ortamı iyileştirilmiş ve eğitim öğretim kadrosu tamamlanmış bir şekilde, öğrencilerimiz yararlanıyorlar. Bu sevdirici. Gördüğümüz köydeki okulun fiziki ortamı, öğrencilerin genel sosyal durumu ve başarıları benim de dikkatimi çekti. Gayet başarılılar. İnşallah sağlık içinde bir yaz tatili geçirdikten sonra seneye tekrar eğitim öğretim döneminde yavrularımızla buluşmayı ümit ediyoruz” dedi.

ELAZIĞ’DA 118 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Elazığ’da 480 okulda eğitim öğretim gören 118 bin öğrenci karnesini aldı.

2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin sona erdiği bugün Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Koç İlkokulunda öğrenciler için karne töreni düzenlendi. Vali Vekili Üzeyir Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ın katıldığı törende öğrencilere karneleri ile birlikte satranç takımı hediye edildi. Karnelerini aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, yaz tatilinde hem gezip, hemde tatil kitaplarını okuyacaklarını söyledi.

Elazığ’da 118 bin öğrencinin karne aldığını belirten Vali Vekili Üzeyir Yılmaz, ”Karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yaz tatilinin çocuklarımızın önümüzdeki eğitim yılına motive olarak başlaması için değerlendirmelerini umuyorum. Umarım geleceğimizi inşa edeceğimiz çocuklarımız eğitim hayatları boyunca her hangi bir sorun yaşamadan almaları gereken eğitimi en üst seviyede alırlar. Bizlerin ümitleri olan öğrencilerimiz geleceğimizi inşa ederek inşallah ispat ederler” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ise, 480 eğitim kurumunda 118 bin öğrencinin tatile girdiğini kaydederek, tatil döneminin en yararlı bir şekilde geçirmelerini istedi.

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2014-2015 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemi tamamlandı. Malatya’da 168 bin 670 öğrenci karne alma heyecanı yaşarken Vali Süleyman Kamçı Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Süleyman Kamçı karne heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Süleyman Kamçı öğrencilere karnelerini dağıttı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, karne dağıtım töreninde velilere çağrıda bulunarak, “Öğrenciler sadece karnesindeki not durumuna göre değerlendirilmesin” dedi.

Vali Kamçı, ”Bir eğitim ve öğretim dönemini daha sona erdirmiş bulunuyoruz. Çocuklarımıza karnelerini dağıtarak heyecanlarına ortak olduk. Bu eğitim ve öğretim yılının sonunda çocuklarımızın başarılı olduğuna inanıyorum. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize bu yılı başarılarla dolu geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Gelecek yıl çok daha başarılı olunacağına inanıyorum” sözlerini kaydetti.

Malatya olarak eğitim ve öğretim’de son dönemlerde ve yapılan son sınavlarda oldukça başarılı olunduğunu kaydeden Vali Süleyman Kamçı, “Temennimiz bu başarıların devam etmesidir” dedi.

Vali Süleyman Kamçı, "Çocuklarımızın karnelerinde kırıklar olduğunu düşünmüyorum ancak olanlara da sevecenlik içerisinde yaklaşılması gerektiğini, gelecek eğitim ve öğretim yılında zayıf derslerin düzeltilmesi için gayret gösterilmesi gerekir" dedi.

Fırat İlkokulu 2. Sınıf öğrencileriyle düzenlenen karne dağıtım töreninde ise öğrenciler, okulların tatil olmasından dolayı duyduğu sevici dile getirirken, bol bol kitap okuyup oyun oynayacaklarını, ailelerinden karne hediyesi beklediklerini ifade ettiler.

Öğrenciler iyi tatiller dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından karne töreni sona erdi.

Malatya da Okul Öncesi okullarda dahil olmak üzere 168 bin 670 öğrenci karnesini alarak 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlamış oldu.

Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

KARNESİNİ ALAN ÖĞRENCİLERE FİDAN HEDİYE EDİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından karne alan öğrencilere çam fidanı hediye edildi.

Battalgazi Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan Türk Telekom İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen fidan dağıtımına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikle, karne alan öğrencilere sürpriz yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden temin edilen bin adet çam fidanı öğrencilere hediye edilerek, tatilde ağaç yetiştirmeleri imkanı sağlandı. “Karneni Getir Fidanını Götür” adı verilen etkinlikle karne alan öğrenciler, çam fidanı almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler, etkinlikten dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

VAN’DA 335 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

Van’da, ilk ve orta dereceli okullarda okuyan 335 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Vestel Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine İpekyolu Kaymakamı Sabri Uzun, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Fahrettin Karaca, 2014-2015 eğitim-öğretim yılını geride bıraktıklarını belirterek, bu kapsamda 135 öğrenciyi mezun ettiklerini söyledi. Elde edilen başarıda en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu ifade eden Karaca, “Bu başarı, en fazla sizindir. Başarınızla ne kadar övünürseniz yeridir. Verdiğiniz emekler, gösterdiğiniz gayretler, yaptığınız üstün ve örnek çalışmalardan dolayı öğrencilerimiz, velilerimiz, ilimiz ve geleceğimiz adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yıl 135 öğrencinin okuldaki son karnelerini aldıklarını ifade eden Karaca, “Burada son kez karnelerini alarak mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar, diğer tüm öğrencilere de hayırlı tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aldıkları son karne ile mezun olan öğrenciler ise, çok çalışıp hedeflerine ulaşmak istediklerini belirterek, “Burası bir merdiven basamağıydı. Bunu başarıyla aştık. İnşallah bundan sonraki tüm basamakları da hayırlısı ile geçip hedeflerimize ulaşacağız. Bu noktada bizleri yetiştiren, bilgi sahibi eden ve desteklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Dağıtılan karne ile kentte 17 bin öğretmen yılsonu tatiline girerken, 2015- 2016 eğitim öğretim yılı ise 14 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacak

 
Erzurum'da Yaz Kur’an Kursları başlıyor
 
Erzincan yolunda kaçakçılık operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bölücü örgüt mensubu tutuklandı
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütünün Diyarbakır Silvan Barajı ...
Kinoa yetiştiriciliğinde başarı
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi ...
Özel Harekat Polisi intihar etti
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli ...
 
Doğu kışın başka, yazın bir başka güzel
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” ...
208 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Erzincan-Erzurum karayolunda 208 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Ada: ‘Seçimler hayırlara vesile olsun’
Oy kullanma sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Ali Ada, "Bugün her vatandaş ...
 
Tarhan Dadaşların konuğu oldu
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Darıca Erzurum Şenkayalılar ...
‘AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştürdü’
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bayburt’a gelen Öz Orman İş sendikası ...
Aliyev’den TANAP gündemi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen 22. Uluslararası ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva