ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
21 Nisan 2020 Salı - 16:28

Doğu’da bağış yarışı

Aşkale’de bir çiftçi ineğini, Bitlis Ahlat’ta emekli çift bayram ikramiyesi ve hac parasını, Tunceli’de bir emekli vatandaş tüm birikimini, Malatya’nın Hekimhan’da 80 yaşındaki dede elindeki tüm parayı bağışladı.

Doğu’da bağış yarışı

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destek yağıyor. Aşkale’de bir çiftçi ineğini, Bitlis Ahlat’ta emekli çift bayram ikramiyesi ve hac parasını, Tunceli’de bir emekli vatandaş tüm birikimini, Malatya’nın Hekimhan’da 80 yaşındaki dede elindeki tüm parayı bağışladı.

BİNGÖL'DE KORONA VİRÜSLE MÜCADELE
Bingöl'de Korona virüs tedbirleri kapsamında esnaflara eldiven ve maske dağıtımı sürürken, gıda üretim ve satış yerleri de denetleniyor.
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Korona virüsle mücadele aralıksız bir şekilde devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler, kent genelinde fırınlara eldiven dağıtımı yaparak vatandaşlara hijyen bir şekilde hizmet edilmesine yardımcı oluyor. Valilik koordinesinde Ticaret, Tarım ve Orman İl Müdürlükleri de paydaş kurumlarla, kent genelindeki gıda işletmelerinin denetimini gerçekleştiriyor.
Her türlü dezefenkte ve temizlik işlerinin yoğun olarak yapıldığı kentte, vatandaşlara da evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunuluyor.

BİNGÖL'DE AİLELERE DESTEK ÖDEMELERİ ULAŞTIRILIYOR

Bingöl’de Korona virüsle mücadele kapsamında belirlenen 9 bin 993 aileye bin TL'lik destekler görevlendirilen ekipler tarafından ulaştırılmaya başlandı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Belirlenen 9 bin 993 aileye bin TL’lik nakdi yardım ödemeleri, valilik koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan emniyet, jandarma, SYDV ve PTT görevlileri tarafından evlerinde teslim edilmeye başlandı. Kısa süre içerisinde tüm ailelere desteklerin ulaştırılmasının hedeflendiği aktarıldı.

YAŞLI ÇİFTİN BİRİ BAYRAM İKRAMİYESİNİ DİĞERİ DE HAC PARASINI BAĞIŞLADI

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Feyzullah Nacaroğlu, devlet tarafından emeklilere verilen bin liralık bayram ikramiyesini, 65 yaşındaki eşi Nigar Nacaroğlu da hac için biriktirdiği 500 lirasını "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlayarak destek verdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösteren korona virüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyasına katılım yoğun bir şekilde devam ederken, kampanyaya anlamlı bir destek de Bitlis’in Ahlat ilçesinden geldi. Ahlat’ın Kırklar Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Feyzullah Nacaroğlu, sokağa çıkma kısıtlaması bulunduğu için Ahlat Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu hattını arayarak yardım çağrısında bulundu. Çağrı üzerine yaşlı çiftin evine giden Ahlat Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerinden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Ak, yaşlı çiftin ihtiyacının ne olduğunu sordu. Herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını söyleyen Feyzullah Nacaroğlu, devlet tarafından emeklilere bayram öncesi verilen bin liralık bayram ikramiyesini, eşinin de hac için biriktirdiği 500 lirasını "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışlamak istediklerini söyledi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Ak da yaşlı çiftin bu anlamlı bağışları için teşekkür ederek verdikleri paraları bankaya götürüp kampanyanın ilgili hesaplarına yatırdıktan sonra aldığı dekontları tekrardan yaşlı çiftin evine giderek kendilerine teslim etti.

“KOMŞUM AÇ İKEN BEN TOK YATAMAM”

Devletin Ramazan Bayramı öncesi verdiği bin TL bayram ikramiyesini kampanyaya bağışlayan 68 yaşındaki emekli Feyzullah Nacaroğlu, salgının yaşandığı bu zor günlerde herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğini söyledi. Komşusu aç iken tok yatamayacağı için bağışta bulunduğunu ifade eden Nacaroğlu, “Devletin bana vermiş olduğu bin TL bayram harçlığını Cumhurbaşkanlığının başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına katılmak için bağışladım. Bizim Peygamber Efendimiz, ‘Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir’ diye buyurmuştur. Ben de bu amaçla aldığım bin TL’yi bağışladım. İhtiyacı olanlar kim varsa inşallah bu paradan hayır görür. Ben kendim aç kalırım, ayran ekmek yerim bir ay öyle idare ederim. Ama ihtiyaç sahipleri benim bağışımla biraz da olsun fayda görür diye bayram harçlığımı bağışladım” dedi.

“HAC İÇİN BİRİKTİRDİĞİM PARAMIN BİR KISMINI BAĞIŞLADIM”

Korona virüs salgını nedeniyle başlatılan kampanyaya kayıtsız kalmayarak eşiyle birlikte katılım sağlayan 65 yaşındaki Nigar Nacaroğlu da hac için biriktirdiği parasının bir kısmını bağışladığını söyledi. Salgın nedeniyle Kabe’nin kapalı olmasının kendisini çok üzdüğünü dile getiren Nigar Nacaroğlu, “Ben bu parayı hac için toplamıştım. Çekilen kurada hac çıkmadı bana. Bende hac için biriktirdiğim paranın bir miktarını devletimizin başlattığı kampanyaya bağışladım. Rabbim kısa zamanda şifasını versin inşallah. Bütün Müslümanlara inşallah şifa versin. Bu hastalık nedeniyle Mekke’nin, Kabe’nin kapandığını görünce çok üzüldüm. Allah’ın izniyle bir an önce açılır. Bizlerde hacca gideriz” diye konuştu.

ERZİNCAN’DA 12 BİN 96 HANEYE BİNER TL NAKDİ DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından korona virüs salgınının etkilerini azaltmak maksadıyla hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında Erzincan genelinde toplam 12 bin 96 aileye biner TL tutarında sosyal yardım ödemesi gerçekleştirilmekte.

Korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile Erzincan ve ilçelerinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından başlatılan birinci ve ikinci faz ödemeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların PTT şubelerine gitmelerine gerek kalmadan PTT dağıtıcıları, bekçiler, kolluk birimleri, öğretmenler, okul müdürleri ve diğer kamu görevlileri vasıtasıyla evlerinde yapılmakta.

Bu kapsamda Erzincan genelinde birinci faz ödemelerinden 8 bin 258 aileye biner TL tutarında nakdi destek ödemesi yapılmış olup, ikinci faz ödemelerinden ise 3 bin 838 aileye biner TL tutarındaki nakdi destek ödemeleri yapılmakta.

Bu ödemeler haricinde 01-10 Nisan 2020 tarihleri arasında birinci faz desteğinden yararlanamayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz için ise il ve ilçelerimizde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları öz kaynaklarından toplamda 290 bin 147 TL nakdi destek sağlandı.

Ayrıca Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 350 adet gıda kolisi, ildeki yerel firmalarınca gönüllü yapılan yardımlar kapsamında ise 100 koli temizlik malzemesi ile 100 aileye giyim malzemesi dağıtıldı.

Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılan toplam 401 bin TL’lik şartlı bağış tutarı ile 2 bin 200 adet gıda çeki, alınan tedbirler kapsamında faaliyetine ara vermek durumunda kalan işyerlerinde yevmiye ile geçimini sürdüren ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

GENÇLER "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" KAMPANYASINA DESTEK İÇİN ÜRETİYOR

Elazığ'da Avrupa’da ilk olma özelliği taşıyan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde gönüllü gençlerin yer aldığı ekip, şuana kadar 5 bin adet siperlik maske üreterek "Biz bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına, "Biz Bize Yeteriz Elazığ" sloganıyla destek oldu. Ekibin günlük 550 adet üretim yapmaya devam ettiği belirtildi.

Korona virüs salgını nedeniyle ülke genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ‘da da yüz koruyucu siper ile maske üretimi yapılıyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Avrupa'da ve Türkiye'de tek örneği olarak Elazığ'da yapılan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’de önemli bir katkı veriyor. Merkezde Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın koordinesinde İl Özel İdaresi, Fırat Kalkınma Ajansı, Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin desteğiyle kurulan atölyede 10 adet 3-D yazıcıyla yüz koruyucu siperlik maske üretiminde seriye geçildi. Çoğunluğu gönüllüden oluşan ekip, günlük ortama 550 adet siperlik maske üretimi gerçekleştirerek başta sağlık çalışanları olmak üzere ihtiyaca görev kurumlara gönderiyor. Bugüne kadar 5 bin adet üretim gerçekleştiren Gençlik Merkezi Liderleri ile Çocuk ve Gençlik Vakfı gönüllülerinden oluşan ekip, "Biz bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına, "Biz Bize Yeteriz Elazığ" sloganıyla destek olmayı sürdürüyor.

CELAL VE SABRİ ÖZEL KARDEŞLERDEN RAMAZAN YARDIMI

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi nüfusuna kayıtlı Celal Özel ve Sabri Özel isimli hayırsever kardeşler tarafından Ramazan ayı öncesi ilçede belirlenen bin 500 aileye erzak paketi, 2 bin 500 aileye ise un yardımı yapıldı.

Şemdinlili hayırsever iş adamları Celal Özel ve Sabri Özel, korona virüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle dağıtılmak üzere ilçeye bin 500 adet gıda paketi ve 2 bin 500 torba un gönderdi. Bir ailenin 1 aylık gıda ihtiyacının bulunduğu paketler ve 2 bin 500 torba un, ilçe merkezi ve köylerde belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Vatandaşlardan Oğuz Fırat, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bilindiği gibi virüsle mücadele ediyoruz. Şemdinli’de ihtiyaç sahibi ailelere Celal Özel ve Sabri Özel’in yardımları bu süreçte de devam ediyor. Kendileri her sene bu tür yardımları yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” dedi.

KORONA VİRÜSÜNÜ YENİP ALKIŞLARLA TABURCU OLDULAR

Muş Devlet Hastanesinde korona virüs hastalığını yenen 11 vatandaş, sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu oldu.

Muş’ta korona virüse yakalanan ve tedavi altına alınan 11 vatandaş, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Korona virüsünü yenerek sağlık çalışanlarının alkışları arasında hastaneden ayrılan vatandaşlar, yeniden sağlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Taburcu olan hasta yakınları da dışarıda ailelerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

“BAĞIŞÇI OLMAM İSTENİRSE OLURUM”

İstanbul’dan geldiğini ve 15 gündür Muş’ta tedavi gördüğünü ifade eden Celal Türeli, “15 gündür buradaydım, sağ olsunlar çok iyi baktılar. İstanbul’dan geldim. Farkına varmadım bu olay başıma geldi. Şu anda iyiyim çok şükür. Sağlık personelleri bize iyi baktılar. Kendimi toparlarsam bağışçı olurum” dedi.

BAŞKAN ASYA’DAN VATANDAŞLARA MASKE

Muş Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Belediye Başkanı Feyat Asya da bizzat vatandaşlara maske dağıtarak uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanı Feyat Asya, İstasyon Caddesi güzergahında vatandaşlara maske dağıttı. Maske dağıtımı sırasında vatandaşlara korona virüs salgını hakkında uyarılarda bulunan Başkan Asya, hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini söyledi. Şehrin birçok noktasında Muş Belediyesi tarafından kurulan ücretsiz maske dağıtım stantlarını ziyaret eden Başkan Asya, görevlilere kolaylıklar dilerken vatandaşlara da bu süreçte kurallara uymalarını istedi. Başkan Asya, “Muş Belediyesi olarak bir ayı aşkın bir süredir kendi sorumluluk alanımız çerçevesinde korona virüs ile mücadele ediyoruz. Bir taraftan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan valiliğimiz öncülüğünde yapılan çalışmalarda yer alarak insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamanın gayretindeyiz. Bugün de vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını öneriyoruz. Buna rağmen kamu kurumlarda görevli olanlar, faaliyetleri kısıtlanmayan esnafımız ve bunların dışında çeşitli sebeplerle dışarıda olmak zorunda olan vatandaşlarımıza bu hizmetimizi sunuyoruz. Gerekli uyarılarda bulunuyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, yetkililerimizin de uyarılarını dikkate alıp uygulayarak bu zorlu süreci atlatırız” dedi.

80 YAŞINDAKİ VAHAP DEDE'DEN DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Vahap Ertan, dışarı çıkamaması nedeniyle Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla Milli Dayanışma Kampanyası’na bin TL bağışladı. Bağış sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamayan Vahap Dede, “Ölmezsem yine yardım edeceğim” dedi.

Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Vahap Ertan, 155 Polis hattını arayarak evden çıkmasının yasak olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağışta bulunmak istediğini iletti.

Ertan’ın bu talebi doğrultusunda Hekimhan Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, Karapınar Mahallesi'ne gitti. Görevlilere kampanyaya bağışlanması için bin TL’sini teslim eden Ertan, bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Gözyaşları içerisinde, kampanyaya yeniden bağışta bulunacağını da anlatan Ertan, “Ben bu hükümeti çok seviyorum. Gece gündüz dua ediyorum. Bu yaşıma kadar böyle hizmet görmedim. Ama yine de halen eleştiriyorlar. Ölmezsem yine yardım edeceğim. Cenabı Allah her devlete böyle bir lider versin” dedi.

Görevliler daha sonra Vahap Ertan’dan aldıkları bin TL’yi Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında bakanlık hesaplarına yatırdı.

EMEKLİ HASAN AMCA, "VEFA" EKİBİNİ ARADI, 10 BİN TL BAĞIŞ YAPTI

Tunceli'de 70 yaşındaki emekli Hasan Omur, Vefa Sosyal Destek Grubunu aradı Milli Dayanışma Kampanyasına 10 bin liralık bağışta bulundu.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na destek gelmeye devam ediyor. Valilik koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu iletişim hattını bu kez kampanyaya destek olmak için 70 yaşındaki emekli Hasan Omur aradı. Bağışta bulunmak istediğini aktaran Omur'un evine grup üyeleri gitti. Ekibi kapıda karşılayan Hasan Omur, EFT talimatıyla 10 bin TL'lik bağışta bulundu. Görevliler de bankaya giderek işlemi yerine getirdi.

Katkıda bulunmak için 10 bin TL bağışta bulunduğunu aktaran Hasan Omur,"Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, biz devletimizin yanındayız" diyerek ekibe de teşekkür etti.

VAN’DA KORONAYI YENEN 61 KİŞİ TABURCU OLDU

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, kentte bugüne kadar korona virüs tedavisi gören 61 hastanın taburcu olduğunu söyledi.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye’de de can kayıpları yaşanıyor. Dün yapılan açıklamada ölenlerin sayısı 2 bin 140 olarak belirtilirken, iyileşenlerin sayısı da her geçen gün biraz daha artıyor.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Van'da bugüne kadar korona virüsten tedavi gören 61 hemşehrimiz taburcu oldu. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Vefakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza gönülden teşekkür ederim. İyi ki varsınız” mesajını paylaştı. Öte yandan, Van’da şimdiye kadar 6 kişinin korona virüsünden hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

VANGÖLÜ GAZETECİLER CEMİYETİNDEN GAZETECİLERE HİJYEN MALZEMESİ

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), korona virüs nedeniyle sürekli çalışmak zorunda olan gazetecilere; Edremit, İpekyolu ve Tuşba belediyeleri ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün desteğiyle hijyen malzemesi dağıttı.

Korona virüsüyle mücadelenin aralıksız sürdüğü Van’da, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti de 7/24 alanda olan ve haber peşinde koşan meslektaşlarını unutmadı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde bile güvenlik güçleri ile birlikte dışarıda bulunan ve sürekli risk altında olan gazeteciler için en elzem malzemelerin bulunduğu bir çanta hazırlayan VGC yönetimi, başta Edremit Belediyesi olmak üzere İpekyolu, Tuşba belediyeleri ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de desteğini alarak paketleri gazetecilere ulaştırmaya başladı. Hijyen çantalarında maske, eldiven, siperlik, ıslak mendil, dezenfektan gibi acil durumlarda kullanılacak birçok temizlik ürünü bulunuyor.

“MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gazeteciler için hazırlanan paketlerin dağıtılması sürecinin başlamasının ardından açıklamalarda bulunan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, bu konuda hazırlanan sağlık çantasının meslektaşlarına ulaştırma, yanlarında olduklarını hatırlatma anlamında da bir vesile olduğunu söyledi. Başkan Sevinç, “Hepimiz zor ve sıra dışı bir zamandan geçiyoruz. Dünyayla birlikte bizler de çetin bir mücadele veriyoruz. Herkesin sağlıklı kalma mücadelesi verdiği bu süreçte biz gazeteciler yine alandayız. Yine insanları en doğru, en sağlıklı bilgiyi vermek için çalışıyoruz. Haliyle daha büyük bir risk altındayız ve meslektaşlarımıza bu süreçte biz de en azından acil ihtiyaç olabilecek bir takım malzemelerin ulaştırılması için yönetimimizle bir çalışma yaptık. Elbette ki gazetecilerimiz tedbirlerini alarak çalışıyor. Fakat bu süreçte biz bu çantalarımızı ulaştırırken bir de yazdığımız mektuplarla onlara ‘Yanınızdayız’ mesajı vermek istedik. Biz VGC olarak büyük bir aileyiz. Van’daki medya mensuplarının neredeyse birçoğunun üyesi olduğu bir meslek kuruluşuyuz. Maddi imkanlarımız elverdiğince onların yanında olmak istedik ve bu süreçte bizler belediyelerimizden büyük destek aldık. Özellikle Edremit Belediyesinden ciddi bir malzeme desteği verildi. Yine İpekyolu ve Tuşba belediyeleri ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de katkıları oldu. Gazetecilere ulaştırdığımız malzemelere destek sağlamaları çok anlamlı oldu. Bu noktada kendilerine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bu zorlu süreçte gazetecilerin yanında durmaya devam edeceklerini ifade eden Sevinç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizler meslektaşlarımızın yanındayız. Dün olduğu gibi bugün de zor zamanlarında yanlarındayız. Gazeteci arkadaşlarımız tüm tedbirlerini alıp bu süreçte haber ulaştırmaya, iyi haberler vermeye devam edecek. Halkımızdan ricamız ise evde kalmaları ve bu süreçte kontrolü sağlık ve güvenlik çalışanlarına bırakmalarıdır. Bizler de işin iletişim tarafı olacağız. Bu süreci en hızlı şekilde atlatıp normal yaşantılarımıza dönmemiz gerekiyor. Bu noktada herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse inşallah bu süreci atlatacağız.”

 
Vites kutusunda metamfetamin bulundu
 
Albayrak’tan gençlere müjde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’den Digor’a kardeşlik köprüsü
Aziziye Belediyesi daha önce kardeş belediye ilan ettiği Kars’ın Digor ...
Ovit’e nisan karı düştü
Rize İl ve İlçe Özel İdaresi ekipleri havaların ısınmaya başlaması ile ...
Horasan-Karakurt-Kağızman yolu trafiğe kapatıldı
Horasan-Kağızman-Karakurt karayolu Karakurt Barajı'nın su tutmasıyla birlikte ulaşıma kapatıldı.
 
Dadaş çiftçiden örnek bağış
Aşkale ilçesinde bir çiftçi, bir ineğini bağışlayarak 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasına destek oldu.
Kars - Erzurum karayolu kısmi kapanacak
Kars-Erzurum karayolu yarından itibaren kısmi kapanacak.
Aşkale Belediyesinden 73 aileye destek
Aşkale Belediyesi ilçe genelinde 73 aileye sıcak yemek yardımı yapıyor. ...
 
Sağlık çalışanlarına balkondan konser
Oltu Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık personeli için evlerinin balkonundan konser verdiler.
Aşkale Vefa Grubu iş başında
Vefa Sosyal Destek Grubu halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Yakutiye Belediyesi 15 bin siperlikli maske dağıttı
Yakutiye Belediyesi’nin kısa adı YAKMEK olan Meslek Edindirme Kurslarında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva