ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>SPOR
25 Nisan 2024 Perşembe - 03:45

Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’

Erzurumspor Playoff hedefinden uzaklaşmasına rağmen taraftar Mavi Beyazlı ekibin sezonun ilk yarısında farklı yenildiği Çorumspor ve Eyüpspor maçlarında rövanşın alınması ve ekibin gol ziyafeti çekmesini bekliyor. Taraftar Erzurumspor’dan farkını göstermesini istiyor.

Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’

Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’

TRENDYOL 1. Ligde son üç haftaya girildi. Playoff ümidini matematiksel sürprizlere bırakan Erzurumspor 32’inci Haftada evinde Çorumspor’u ağırlayacak, 33’üncü haftada İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Mavi Beyazlı ekip sezonun son maçında ise Süper Lige çıkmayı garantileyen Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin düşme hattındaki 15’inci sıradaki ekiple puan farkı 8 olan Erzurumspor’un matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemesi için üç maçtan en az 1 puan alması gerekiyor.

Erzurumspor Playoff hedefinden uzaklaşmasına rağmen taraftar Mavi Beyazlı ekibin sezonun ilk yarısında farklı yenildiği Çorumspor ve Eyüpspor maçlarında rövanşın alınması ve ekibin gol ziyafeti çekmesini bekliyor. Taraftar Erzurumspor’dan farkını göstermesini istiyor.

GÖZTEPE’DE 20 FUTBOLCU İLK KEZ KUPA SEVİNCİ YAŞAYACAK

Göztepe, hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında Süper Lig'i garantilemesi durumunda 20 oyuncu kariyerinde ilk kez kupa kazanma sevinci yaşayacak.

Trendyol 1. Lig'İin 32. haftasında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanması durumunda rakiplerinin durumuna bakmaksızın iki yıllık aradan sonra Süper Lig’e dönecek olan Göztepe’de birçok oyuncu ilk kez kupa sevinci yaşamaya hazırlanıyor. Mevcut kadrosunda bulunan 27 oyuncunun sadece 7’si şampiyonluk sevinci yaşarken, kalan 20 oyuncu ise kariyerlerinde lig şampiyonluğu kazanamadı.

7 oyuncu daha önce kupa kazandı

Hafta sonu Süper Ligi garantilemesi durumunda Göztepe’de 7 oyuncu kupa koleksiyonlarına yeni bir kup daha ekleyecek. Sarı-kırmızılılarda İsmail Köybaş, Beşiktaş ve Trabzonspor ile 1'er kez Süper Lig'de, Atınç Nukan, Beşiktaş ile Süper Lig'de, Celil Yüksel, Galatasaray ile Süper Lig ve Samsunspor ile de 1. Lig'de, Ahmet Ildız, Pendikspor ile 1. Lig play-off finalinde, Kubilay Kanatsızkuş 1. Lig'de, Ogün Bayrak, Kırşehir ile 3. Lig'de, Nielsen ise Belçika ekibi Gent ve İsveç temsilcisi Malmö ile toplam 5 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

İlkler yaşanacak

Bu sezon Göztepe’nin mevcut 27 kişilik kadrosunda bulunan fakat henüz kariyerinde kupa sevinci yaşayamayan 20 oyuncu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda; Mateusz Lis, Arda Özçimen, Yiğit Zorluer, Taha Altıkardeş, Ümit Akdağ, Tarkan Serbest, Heliton, Ege Yıldırım, Yalçın Kayan, Billal Messaoudi, Fıratcan Üzüm, Doğan Erdoğan, Anthony Dennis, Turgay Gemicibaşı, İzzet Malak, Ensar Aksakal, Kenneth Mamah, Mame Diouf, Pascal Lundqvist ve Romulo kariyerlerindeki ilk kupayı kazanmaya hazırlanıyor.

KOCAELİSPOR: " DİSİPLİN SORUŞTURMASININ YAPILMASI BİR OPSİYON DEĞİL, ZORUNLULUKTUR"

Ümraniyespor maçı ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Kocaelispor, "Yapılan terbiyesizliğe istinaden rakip takım tarafından gerekli özür açıklaması yapılması ve TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur. Rakip takımın bir daha asla Kocaelispor Kulübü ile aynı sahada ve kategoride maç yapma ayrıcalığına sahip olacağını düşünmüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında dün Ümraniyespor’a konuk olan Kocaelispor, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonrasında açıklama yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in konuşması sürerken odaya yüksek sesli müzik verildi. Bunun üzerine Gürsel, duruma tepki göstererek toplantıyı terk etti. Toplantının ardından iki tarafın kulüp personelleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmalar koridor ve çıkış kapısına kadar devam etti.

"Sizin Kocaelispor taraftarlarıyla sorununuz nedir?"

Yaşanan olaya ve taraftarın yaşadığı sorunlara ilişkin Kocaelispor, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Dün akşam oynadığımız müsabakada, taraftarlarımıza yönelik olarak güvenlik mensupları tarafından uygulanan saygı sınırlarını zorlayan üst arama, girişlerinde çıkarılan zorluklar, kullanılan ifadeler tarafımızdan not edilmiştir. Ne yazık ki özellikle bu sezon hemen hemen tüm deplasman müsabakalarında güvenlik mensupları tarafından taraftarlarımıza yönelik orantısız hareketler dün itibariyle artık bardağı taşıran son damla olmuştur. Çok kıymetli güvenlik mensupları, gerçekten sizin Kocaelispor taraftarlarıyla sorununuz nedir? Bodrumspor müsabakası ile başlamak üzere bu andan itibaren tüm deplasman maçlarında taraftarlarımızın stadyuma girmesi esnasında görevlendirilen kulüp yetkililerimiz de taraftarlarımızla beraber olacak ve güvenlik mensupları tarafından taraftarlarımıza yönelik saygı sınırlarını zorlayan üst aramalar, kullanılan yakışıksız ifadeler, orantısız hareketler anında delillerle birlikte raporlanıp ve bu şekilde davranan güvenlik mensuplarına karşı gerekli disiplin soruşturmasının yapılması sağlanacaktır" denildi.

"TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil zorunluluktur"

Müsabaka sonrası yaşanan olayla ilgili ise Kocaelispor Kulübü, "Dün akşam oynadığımız müsabaka sonunda kulüp teknik sorumlumuzun basın toplantısı yaptığı esnada meydana gelen en hafif tabiriyle terbiyesizlik tüm kamuoyunun malumudur. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu terbiyesizlik kulüp teknik sorumlumuza değil bilakis Kocaelispor Kulübü'ne yapılmıştır. Stadımızda oynanan iç saha müsabakalarında en ufak bir hareketi dahi raporlama ve kulübümüze ceza aldırma konusunda çok mahir olan, bu anlamda neredeyse birbirleriyle yarışan TFF temsilci heyetinden kulübümüze yönelik yapılan terbiyesizlik sebebiyle bu müsabakada da aynı marifeti göstermelerini umuyoruz. Anılı müsabaka kapsamında bugün yapılacak PFDK sevklerini merakla bekliyor olacağız. Yapılan terbiyesizliğe istinaden rakip takım tarafından gerekli özür açıklaması yapılması ve TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil zorunluluktur. Rakip takımın bir daha asla Kocaelispor Kulübü ile aynı sahada ve kategoride maç yapma ayrıcalığına sahip olacağını düşünmüyoruz. Lakin, ileride bir gün rakip takımla bir müsabakada karşı karşıya gelirsek her ne kadar mütekabiliyet ilkesi kapsamında misliyle karşılık verme hakkımız olsa dahi, biz Kocaelispor ismini böyle çocuksu hareketlerle yan yana getirmeyeceğiz. Üslubu beyan ayniyle insan, herkes kendine yakışanı yapar. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" cümlelerine yer verdi.

GÜRSEL: “HAKEM BU OYUNUN AĞIRLIĞINI KALDIRAMADI”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, saha içerisinde alınan kararların teknik ekip ve oyuncuların belki de tüm hayatını etkilediğini savunarak, “Hakem bu oyunun ağırlığını kaldıramadı” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Buraya kazanmak için geldik. Kazanacak kadar da pozisyona girdik. Oyun anlamında her maç gelişim göstermeye devam ediyor. Fakat bu maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendirememek bizi üzdü. Hakem tarafına değinecek olursak ben yönetimini beğenmedim. Golden önce ki pozisyonda düdüğü ağzına götürdü ama çalmadı. Son saniyelerde yayın önünde rakip yine oyuncumuzun sırtına basarak kafaya çıktı. Alınan sonucu tamamen buna bağlamak istemiyorum. Hakem bu oyunun ağırlığını kaldıramadı. Yönetim anlamında beğenmedim. Bunun sonucunu bütün camia çekiyor. Bizim ve tüm oyuncularımızın hayatını etkileyen bir olay” diye konuştu.

Play-off’a 3. olarak kalmak istediklerini söyleyen Mustafa Gürsel, “Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik, bunları konuşmayacaktık. Oyun bizim hakimiyetimizde oynandı fakat istediğimiz sonucu alamadık. Play-off’a 3. olarak kalmak istiyoruz. Son maça kadar 3.’lüğü kovalayacağız. Bu takım çıkmak için elinden geleni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Daha çok isteyerek, daha çok çalışarak istediğimizi elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

Basın toplantısı devam ederken toplantı salonunda müzik çalmaya başladı. Bu duruma sinirlenen Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve ekibi, salonu terk etti.

 
Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı
 
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dal’dan başkent mesaisi
Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.
Uygun: Erzurumspor gibi güzel şehir takımlarımız var
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig’in 34. haftasında konuk ...
Erzurumspor’dan 23 Nisan kutlama mesajı
Erzurumspor Kulübü yayımladığı mesajla  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
 
U18 ve U16 Millî Takımlarından 23 Nisan Kutlaması
U16 Millî Takımımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. ...
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Kocaelispor: 0
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı ...
Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor: 2 - Keçiörengücü: 1
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı ...
 
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Adanaspor'u 2-0 mağlup etti.
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Şanlıurfaspor: 1 
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti.
Orhan Ovacıklı taraftar gönlüne taht kurdu
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurumspor’da 3’üncü sezonunu tamamlayan, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva