ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SPOR
30 Kasım 2012 Cuma - 00:39

Doğu Kulüplerinin kaderi aynı

Bölgede futbola destek veren iş adamı sayısının azlığı, taraftarların ilgisizliği kulüplerin çoğunu kapanma aşamasına taşıyor. Borçları yüzünden futbol vizyonundan çekilen Erzurumspor’un kaderini Doğu’da çoğu takım yaşıyor.

Doğu Kulüplerinin kaderi aynı

COŞKUN MENEK
ERZİNCAN (İHA) -
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde profesyonel ve amatör bazda faaliyet veren futbol kulüpleri mali sorunlar yüzünden sportif başarı gösteremiyor. Bölgede futbola destek veren iş adamı sayısının azlığı, taraftarların ilgisizliği kulüplerin çoğunu kapanma aşamasına taşıyor. Borçları yüzünden futbol vizyonundan çekilen Erzurumspor’un kaderini Doğu’da çoğu takım yaşıyor.
Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş ve kulüp yöneticileri Erzincan Gazeteciler Cemiyetini(EGC) ziyaret etti. Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, Erzincanspor’a desteklerinden dolayı Erzincan Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti.
Yapılan ziyarette Erzincanspor Yönetimi’ni Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç ve cemiyet üyeleri karşıladı. Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, Erzincanspor’un geçmişten beri birçok sıkıntı atlattığını ancak hiçbir zaman camianın kapanmadığını söyledi.
ERZİNCANSPOR’A DESTEK VERİLMESİ GEREKİYOR
Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, kulübün son zamanlarda zorluklar içerisinde ayakta kalmaya direnirken birilerinin, sırf egolarını tatmin etmek için kulübün kapanmasını istediklerini iddia ederek; “Bunların demesi ile Erzincanspor kapanmayacak. Erzincanspor’u sevenler Erzincanspor’a destek verdikleri takdirde bütün sıkıntılara rağmen Erzincanspor’un ayakta kalması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hatalarımız olmuştur. Yapılan hatalara gelen eleştirileri de saygı ile karşılıyoruz. Yeşil sahalarda kırmızı siyah formayı görmek bizlere guru veriyor. Gönül ister ki daha da üst liglere çıkalım. Bizim bütün çabamız bu yönde. Ama üst liglere çıkabilmek kolay olmuyor. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde Erzincansporu layık olduğu yerlerde görürüz. Erzincan da bulunan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bize destek çıktı ve her konuda bize yardımcı oldular. Bu bizim için çok önemli. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Erzincan da faaliyet gösteren basın kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç ise kırmızı siyahlı formanın her zaman bir adım daha ileri çıkabilmesi için üzerimize düşeni bugün ve bundan sonraki günlerde de yapacaklarını söyledi. Kılınç; “Erzincanspor Kulübü şehrimizin ismini taşıyan bir spor kulübü. Büyük köklü bir camia. Zaman zaman bir sıkıntılar yaşıyor. Bunların başında ekonomik sıkıntılar geliyor. Paranın olmadığı yerde takımın ileri gidebilmesinde yönetimin ne kadar zorluk çektiğinin farkındayız. Erzincan Basını olarak Erzincan’da faaliyet gösteren bütün spor dallarına vermiş olduğumuz desteği Erzincanspor Kulübü’ne de vermeye devam edeceğiz. Biz her zaman isteriz ki Erzincanspor daha iyi yerlere gelsin. Biz yönetimin bunun için çaba sarf ettiğinin farkındayız. İsteriz ki Erzincanspor layık olduğu yerlere gelir. Biz bunun için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Erzincanspor Kulüp Başkanı Kenan Bektaş, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç’a 24 numaralı Erzincanspor forması hediye etti.
 

 
B.B maçını Şansalan yönetecek
 
Nüfuz arttı, sıra nüfusta..
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Kasım 2012 Cuma 16:34

emre kardeş erzurumun taraftarına kimsenin birşey dediyok erzurumlu iş adamlarının az oluşu ve erz. ve doğu takımlarının ilğisizliğinden bahsediliyor kaldıki sadece taraftarlarla bir takım biyerlere varamaz onun içindirki zengi iş adamları takımlarımıza el atmalıdırlar

Yorumu oyla      8      6  
emre 30 Kasım 2012 Cuma 08:34

Erzurumspora taraftar herzaman destek verdi. 1.lige çıktığı zamanları unutmayın. ben çok anadolu klübünün maçlarının izledim statlarından en köklü klüblerin ble stadları Erzurum'un stadı gibi dolmuyor.... unutmayınki kaç sene maaşlarımızdan bile Erzurumspora dunya kadar para kesildi. Şuanda 3. ligde olan takımıızın maçına bile neredeyse 4-5 bin taraftar gidiyor... Erzurumsporu seven destekleyen taraftara laf etmeyelim lütfen. İyi yönetilmezse en büyük klüpler ve işletmeler bile batar batmıştırda.......

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
B.B maçını Şansalan yönetecek
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14’üncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Boksta yarı final heyecanı
Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası'nın 4. gününde çeyrek final müsabakaları yapıldı.
Yakutiyespor’da U19 tesellisi
BAL 1’inci gurupta beklentileri veremeyen, 9 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ...
 
Türkiye’nin En Küçük Şampiyonu Doğu’da
Badminton Fedarasyonu tarafından 21-24 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen ...
Belediyespor rekora gidiyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Altınordu’dan sonra Spor Toto 3’üncü Lig ...
Büyükşehir 2’inci galibiyetini aldı
TFF A2 ligi 3’üncü gurupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 ...
 
Boksta heyecan dorukta
Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası üçüncü gün müsabakalarıyla devam ...
Buz hokeyinde lig coşkusu
Türkiye'nin en üst düzeydeki buz hokeyi ligi olan Türkiye Buz Hokeyi Süper ...
Hedef 3 maçta 3 galibiyet
Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde hazırlıklarını sürdüren mavi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva