ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
HABERLER>SPOR
29 Kasım 2012 Perşembe - 14:33

Yakutiyespor’da U19 tesellisi

BAL 1’inci gurupta beklentileri veremeyen, 9 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve 4 yenilgiyle 8’inci sırada bulunan Yakutiyespor taraftarını üzerken, ekibin U 19’daki başarıları teselli veriyor.

Yakutiyespor’da U19 tesellisi

ERZURUM (İHA) - Yakutiyespor, U kategorilerini içeren liglerde elde ettiği başarılar ile futbol sezonunu keyifli geçiriyor. Yakutiyespor’un U 15 takımı bu hafta sonu +12 avarajına rağmen statü nedeniyle aynı puana sahi Eğitim Gücü spor ile şampiyonluk maçına çıkıyor. U 19 takımı ise ligin bitimine bir hafta kala namaglup olarak şampiyon olmayı garantiledi. Bal Liginde oynayan takım ise hafta sonu oynayacağı Kelkit maçı için enerji depoluyor. Spor tesislerini ziyaret eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, futbolculara moral verirken galibiyet sözü aldı.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, liglerinde fırtına gibi esen futbol takımlarını ziyaret ederek moral verdi. Beraberinde Yakutiyespor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan, ikinci başkan Suat Hayri Güneş ile tesislere gelen Ali Korkut, takımlar hakkında bilgi aldı. U 15, U 17 takımının sporcuları ile sohbet eden Ali Korkut, futbolculara tek tek okul başarılarını sordu. Okulda başarılı olamayanların sporda başarı elde edemeyeceğini ifade eden Korkut, “Biz, belediye olarak spora destek veriyoruz. Bunun anlamı siz gençlerin önünü açabilmek, gelecekte başarılı birer sporcu olabilmenize katkı vermektir. Ancak bizin ön şartımız eğitim de elde edeceğiniz başarıdır. Okul okumayan, geleceğini eğitimle birleştirmeyen arkadaşlarınız başarıyı da yakalaşamayacaklardır” dedi. Futbolculara gelecek hedeflerini de soran Korkut, U 15 takımından hafta sonu çıkacakları şampiyonluk maçı için galibiyet sözü aldı.
U 19’UN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Yakutiyespor’un 3 yıldır üst üste şampiyon olan U 19 takımı, lig bitmeden şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz yıl namaglup olarak şampiyon olan U 19 futbol takımının bu sezon beraberliği bulunmuyor. 12 galibiyet ile lig bitmeden şampiyonluğunu ilan eden U 19 takımının tek hedefi geçtiğimiz yıl Türkiye 5. Olarak tamamladığı Türkiye finallerinde şampiyon olmak.
BAL Liginde çıkış zamanı:
KELKİT MAÇI HAZIRLIĞI
Yakutiyespor’un üst ligde oynayan ve ağırlığını U 19 takımının oluşturduğu BAL Ligi ekibi ise hafta sonu oynanacak Kelkitspor maçını bekliyor. Bir sonraki hafta Çayelispor ile oynayacaklarını belirten Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, amaçlarının ligde liderliği ele geçirmek olduğunu söyledi. Mergan, “Yakutiyespor kulübü, Erzurum insanının, gençlerin çeşitli dallarda başarısına destek amacıyla Belediye Başkanımızın katkıları ve görüşleri doğrultusunda organize edilmiştir. Biz gerekli ortamı sağlıyoruz, başarı gençlerimizindir, teknik heyetlerimizindir. Bir spor kulübü için bütün liglerde başarıyı yakalaması bizler için ayrı bir mutluluk. Yaptığımız işin doğru olduğunu, doğru yolda ilerlediğimizin kanıtı bu başarılardır. Erzurum halkını da gençlerin başarılarına destek olmaya çağırıyoruz. Kelkit maçında stadyuma herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Antrenör Kurtulay Öksüz, Iğdır’da 2-0 geriye düştükleri maçı çevirmeyi başararak BAL Liginde önemli bir noktaya ulaştıklarını belirterek “Iğdır’da 2-0’dan sonra 3-2’ye getirmek futbolcularımız için de bizim içinde adeta doping etkisi yaptı. Genç bir takımız, BAL Ligi biraz farklı futbolcularımız alışma safhasındalar. Başta Belediye Başkanımız Ali Korkut, Kulüp Başkanımız Ferhat Mergan, İkinci Başkanımız Suat Hayri Güneş, antrenör arkadaşlarımız ve futbolcularımızın özverili çalışmalarıyla buralara geldik. Önümüzdeki iki maçı da kazanarak üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz” dedi.
 

 
Öfkeli baba kızını yaraladı
 
Ev hanımlarına bilişim desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye’nin En Küçük Şampiyonu Doğu’da
Badminton Fedarasyonu tarafından 21-24 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen ...
Belediyespor rekora gidiyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Altınordu’dan sonra Spor Toto 3’üncü Lig ...
Büyükşehir 2’inci galibiyetini aldı
TFF A2 ligi 3’üncü gurupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 ...
 
Boksta heyecan dorukta
Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası üçüncü gün müsabakalarıyla devam ...
Buz hokeyinde lig coşkusu
Türkiye'nin en üst düzeydeki buz hokeyi ligi olan Türkiye Buz Hokeyi Süper ...
Hedef 3 maçta 3 galibiyet
Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde hazırlıklarını sürdüren mavi ...
 
Taşkın Güngör başarının adı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta başarılı performansıyla ligin beşinci ...
Bursaspor madalya peşinde
Erzurum’da başlayan Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'na Bursaspor ...
FB, 27 boksörüyle ringe çıkıyor
Erzurum’da pazartesi günü başlayan Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva