ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>EKONOMİ
18 Aralık 2014 Perşembe - 06:45

Dadaş Aldemir Kariyer Günleri’ndeydi

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve her hafta başka bir okulda yapılmakta olan “Kariyer Günleri “ söyleşileri devam ediyor.

Dadaş Aldemir Kariyer Günleri’ndeydi

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve her hafta başka bir okulda yapılmakta olan “Kariyer Günleri “ söyleşileri devam ediyor.

İki hafta önce başlatılmış olan söyleşilerden bir diğeri Erzincan Sosyal Bilimler Lisesinde Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir’in öğrencilerle olan birlikteliğinde sohbet eşliğinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Burada aslında sizlere hitap edecek olan Cumhuriyet Başsavcımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kariyer sohbetleri şeklinde sürdürmüş olduğu ve iki hafta önce başlatmış olduğumuz öğrencilerimizle söyleşi programlarımız var. Erzincan’ımızın gerçekten güzide okullarından biri olan Sosyal Bilimler Lisemizde ve gerçekten çalışkan, gayretli, geleceğimizin ümidi olan öğrencilerle beraber olmaktan son derece mutluyum. Gittiğimiz birçok yerlerde gençlik deyince aklımıza çok şey gelebilir. Gelecek gelebilir, ümit gelebilir, var olmak gelebilir, Dünya arenasında en önde olmak gelebilir, ancak bunların hepsinin olması için şunu söylemek istiyorum. Birçok okulumuzun da gelip iştirak ettiği Hz. Mevlana’yı anma etkinliğinde hep üzerine vurgu ile basa basa söylemiş olduğumuz bizi biz eden, bizi var eden ve yarınlara taşıyacak olan çok sihirli bir kelime var, buda sevgidir. Çünkü sevgi olmadan hiçbir şey olmuyor. Onun için diyorum ki aramızdaki sevgiyi yayalım, kendimizi sevelim, birbirimizi sevelim, toplumu sevelim, tabiatı sevelim, çevremizi sevelim ve sevgi ışıklarını her tarafa yayalım. Daha öncede söylediğim gibi, sizin gibi saygıdeğer öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz zaman söyleyeceğim ilk kelime; gençler şunu unutmayın ki dün olduğu gibi bugünde, inşallah olmaz ama yarında açlıktan ölenden daha çok sevgisizlikten ölen insan var. Bugün bakalım Dünya’ya ve düne yani tarihe bakalım, ağzıma almak istemediğim o kelimenin en büyük müsebbibi sevgisizliktir. Ne olursunuz aramızdaki sevgiyi yayalım”dedi.

Daha sonra söyleşisini gerçekleştirmek üzere sahneye davet edilen Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir konuşmasına öğrencilerle bire bir sohbet ederek başladı.

Aldemir yaptığı söyleşide; “İnsanlar istedikleri zaman dağı bile delmişlerdir. Burada bu değerli öğrencilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Buradaki öğrencilerimiz Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakan oldukları zaman soracaklar, öğrencilerimizde o zaman söyleyecekler Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi’nden mezun olduk. 1967 yılında Erzurum’da doğdum. Şu anda Erzincan’da Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Sayın Müdürümüzle biz aynı zamanlarda Atatürk Lisesi’nde okuduk ve mezun olduk. Şuanda da Erzincan ilinde yollarımız kesişti. Şuanda da karşı karşıyayız. Daha sonra 1986 yılında sınavlara çalışmaya başladık. İnanıyorum ki burada şu anda herkes bir yerlere gelebilmek için emek harcıyor. Diploma bir şey ifade etmiyor.” dedi.

Aldemir söyleşisinde arkada oturan öğrencilerden 3 öğrenciyi protokole oturtarak öğrencilere “Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım ve Sayın Bakanım” diye hitap ederek salondaki öğrenci, öğretmen ve protokolden alkış aldı.

Devam eden söyleşilerin bir diğeri ise 18.12.2014 Perşembe günü saat 11.00’de Erzincan Kız Meslek Lisesinde Gazeteci-Yazar Hikmet Köksal tarafından öğrencilerle bir araya gelinerek yapılacağı bildirildi.

 
Paylaşılamayan forma
 
Bakan Güllüce uyardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum taksi duraklarına yeni vizyon
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının girişimleri ve Büyükşehir ...
Kaymakam Eren’den yatırımcılara destek
Narman İlçesi’nde Özel bir tavukçuluk firması şubesi düzenlenen törenle ...
Ticarette sıcak gelişme
M.AKDAĞ-Erzurum’da karşılıksız çek sayısı düşüşünü sürdürdü. Kasım ayı ...
 
Erzurum güvenilir il
MAHMUT AKDAĞ-TBB Risk merkezi verileri Erzurum’un ticarette güvenilir ...
‘Erzurum Avrupa’da tanıtılıyor’
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin tanıtımını Türkiye, Avrupa ve ...
Altay, taksici esnafını yalnız bırakmadı
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, Emniyet Müdürlüğü ...
 
Erzurum’un 11 aylık vergi vizyonu
Mahmut AKDAĞ-Erzurum’da 11 aylık dilimde 818,3 milyon TL olarak tahakkuk ...
Akar’dan Şap aşısı duyarlılığı çağrısı
Muhammed COŞKUN-Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2014 yılında ilk ...
AFAD’tan DASK daveti
Erzurum İl AFAD Müdürlüğü tarafından “2014 yılı Şehirler Yarışıyor Sigortalılar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva