ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>TÜRKİYE
19 Ağustos 2012 Pazar - 00:54

Cumhurbaşkanı Gül’den, Bayram Mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, terör konusuna dikkat çekerek, “Acılar ne kadar büyük olursa olsun milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak, mücadele kararlılığını sürdürecek, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül’den, Bayram Mesajı

TÜRKER BEKTAŞ
ANKARA (İHA) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, terör konusuna dikkat çekerek, “Acılar ne kadar büyük olursa olsun milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak, mücadele kararlılığını sürdürecek, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Gül, mesajında, birlik ve beraberliğin temel unsurlarından olan Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bayramın Türk ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileklerini dile getiren Gül, Türkiye’nin huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni ettiğini söyledi. Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Gül, mesajında şunları kaydetti:
“Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve birarada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Aziz milletimizin bu mübarek günleri, maneviyatına uygun olarak en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Bugün bayram sevincini yaşarken, gerek terör eylemleri gerek bölgemizdeki ve dünyanın uzak köşelerindeki insanlık trajedileri, ister istemez yüreklerde burukluk yaratmaktadır. Acılar ne kadar büyük olursa olsun milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak, mücadele kararlılığını sürdürecek, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir. Ülkemizde barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının sürekliliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın yarınlara güvenle bakabilmesi birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir. Türkiye’nin gelişmesini engellemeye, halkın huzur ve esenliğini bozmaya çalışanlara asla izin verilmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Diğer taraftan Suriye’de devam eden katliamlar insanlığı üzmekte ve endişeye sevk etmektedir. Türkiye’nin Suriye’deki insanlık dramı karşısında duyarsız kalması elbette ki düşünülemez. Suriye’de akan kanın durması, Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşması en içten dileğimizdir. Türkiye, bölgemizde ve dünyada barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla elinden gelen gayreti bundan sonra da gösterecektir.”
Bayramların aynı zamanda bir sevgi, yardımlaşma ve dayanışma günü olduğunu kaydeden Gül, dünyanın hangi ülkesinde yaşarsa yaşasın açlıkla, yoksullukla mücadele eden insanlara sahip çıkma ve kucak açma günü olduğunu belirtti. Türk vatandaşlarının zor durumda olan insanlara, her zaman olduğu gibi büyük bir hassasiyetle yardım eli uzatacaklarından şüphe duymuyorum diyen Gül, “Dünyanın içinden geçtiği çalkantılı dönemde Türkiye, güçlü bir ülke ve devlet olarak yoluna devam etmektedir. Milletimiz ileriye umutla bakmakta, ülkemizin parlak geleceğine büyük bir güven duymaktadır. Ekonomik güçle birlikte demokrasi ve insan hakları alanında geldiğimiz seviye, şüphesiz ülkemizin en önemli kazanımları arasında yer almaktadır. Bu alanlarda hayata geçirilen reformlara ve nitelikli düzenlemelere rağmen, uygulamalardan kaynaklanan birtakım sorunların bulunduğunu da gözardı edemeyiz. Türkiye’nin ileri bir demokrasi haline gelmesi için hepimizin duyarlılık göstermesi gerekir. Sorunlar ne olursa olsun, milletimizin refahı ve mutluluğu için, daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye’nin inşa edilmesi, tüm vatandaşlarımızın hayat standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi için, daha çok gayret gösterilmesi gerekmektedir. Dış etkenlere rağmen, Türkiye’nin istikrar içinde gelişmesinin taşıdığı önemin farkına varmalıyız. Memleketimizin kıymetini bilmeliyiz” dedi.
Türk milletinin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olmasının, Türkiye’nin en önemli gücü olduğunu ifade eden Gül, “Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur. Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kez daha vurgulamak isterim ki, bu ülke hepimizindir. Herkes bu ülkenin eşit haklara sahip, asil ve özgür vatandaşlarıdır. Bu topraklarda bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da, birbirimizi severek, hoşgörü ve diyalog kültürünü egemen kılarak, değerlerimize saygı göstererek barış içinde yaşayacağız. Sorunlarımızı büyük bir özgüvenle aşacağız ve güzel yarınları hep birlikte kucaklayacağız. Bu düşüncelerle, yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımın, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik ediyor, çocukların gözlerinden öpüyorum. Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Allah'tan temenni ediyorum” dedi.

 
Ot biçerken saldırıya uğradı
 
Erdoğan’dan birlik mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bayram insanlık adına bir ümit’
''Bu kutlu misafiri yarın, bir yıl sonra aramıza tekrar karşılamak üzere ...
Suriye’de Türkmen katliamı
Muhalif gruplar ve Esad birlikleri arasında giderek tırmanan şiddet olaylarının ...
Bakan Yılmaz Doğu turunda
Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Milli ...
 
Kadir Gecemiz mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, bugün idrak edilecek.
'Borcumuz sıfırlanacak'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "2013 yılının ilk yarısında, muhtemelen ...
Erdoğan’dan engellilere müjde
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7 bin 746 engelli memur adayının ataması ...
 
Şehit Karadağ ağıtlarla uğurlandı
Hakkari’nin Çukurcu ilçesinde düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma ...
Söz bitti!
Şehit askerin anneannesi Bedriye Duygun da, “Valim şu benim yavrumun şerefine ...
Çorum şehidini uğurladı
Hakkari’nin Geçimli köyünde askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldırının ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva