ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SPOR
1 Aralık 2011 Perşembe - 00:33

Çintımar iddiaları cevaplandırdı

Bazı gazetelerin internet sitelerinde yer alan Buz gibi Soruşturma” haberi üzerine açıklama yapan Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Çintimar, “Bir önceki yönetimin gerçekleştirdiği vurguna ve ranta son verdiğimiz için, asılsız haberlerle spor kamuoyunu meşgul edip, bizi yıpratmaya çalışıyorlar” dedi.

Çintımar iddiaları cevaplandırdı

ERZURUM (İHA) - Bazı gazetelerin internet sitelerinde yer alan Buz gibi Soruşturma” haberi üzerine açıklama yapan Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Çintimar, “Bir önceki yönetimin gerçekleştirdiği vurguna ve ranta son verdiğimiz için, asılsız haberlerle spor kamuoyunu meşgul edip, bizi yıpratmaya çalışıyorlar” dedi.
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Şeffaf ve Projeleri olan bir yönetim anlayışı ile 30 Temmuz 2011 tarihinde göreve geldikleri Buz Hokeyi Federasyonu’nda kararlı çalışmalara ve Türk sporuna hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, yapılan asılsız haberlerle Türk Spor Kamuoyunu meşgul etmeye ve yönetim olarak kendilerini yıpratmaya çalışıldığını söyledi.
ÇİNTİMAR’IN AÇIKLAMASI
Çintimar, bu asılsız haberlere bir anlam veremediklerini ifade ederek, “Federasyon başkanlığını ve yönetimini kazandığımız günden beri abuk subuk haberlerle ve başka kulüplere ait işlerleri federasyonumuza mal edip, federasyonumuzu yıpratmaya çalışıyorlar. Oysa biz şeffaf bir yönetim anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bir önceki federasyonun vurgunlarına ve rantlarına son verdiğimiz için bizi yıpratmaya çalışıyorlar, ama biz tüm birimlerimizle ve kurullarımızla dimdik bir şekilde görevimizi yapacağız ve projelerimizi yerine getireceğiz” dedi.
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, tüm asılsız haberlere rağmen şeffaf ve Türkiye’yi kucaklayan bir federasyon yönetimi anlayışı ile Türk Buz Hokeyini en üst liglere ve seviyelere taşıma gayreti içerisinde olduklarını ve bu doğrultuda takımlar oluşturmak için seferber olduklarının altını çizdi.Çintimar, “Bunun için Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu olarak yurt içi ve yurt dışından gerek sporcu, gerekse antrenör transferleri de dahil olmak üzere çalışmalar yaparak, buz hokeyinde ülkemizi dünyada hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
FEDERASYONUNUN HEDEFİ
Federasyon Başkanı Çintimar, İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Erzurum gibi illerde buz hokeyi okulları açarak çalışmalar başlattıklarını vurguladı. Çintimar, illerde açmış oldukları hakem kursları ile de Buz Hokeyine yeni hakemler kazandırdıklarını ifade etti. Federasyon olarak bundan sonra antrenör kursları da açacaklarını belirten Çintimar, “Spor okullarındaki 16 yaş altı Türkiye çapında en az 100 gencimizi ulusal ve uluslararası kamplara tabi tutacağız ve onların arasından tespit ettiğimiz sporcularla milli takımı oluşturup, buz hokeyini layık olduğu yere taşıyacağız. Biz federasyon olarak tüm bu çalışmaları yaparken, hakkımızda çıkan asılsız haberlerle Türk spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye çalışıyorlar. Biz federasyon olarak çalışma şevkimizi kırmadan ve bu asılsız haberlere takılıp kalmadan yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.
Çintimar, beş ay gibi kısa bir süre içerisinde federasyon olarak bir çok icraata imza atarak, projeleri ve kursları hayatiyete geçirdiklerini de ifade ederek, “Erzurum’da aday hakem kurusu açıp, başarı ile tamamladık, şu anda kulüplerarası gençler il şampiyonası sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Liglerimizi de sorunsuz bir şekilde başlatacağız” şeklinde konuştu.
BUZ HOKEYİ FEDERASYONU’NDAN HABERE KONU OLAN MADDELERE AÇIKLAMA GELDİ
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu’ndan yapılan açıklamada habere konu olan beş madde ile ilgili olarak da şu görüşlere yer verildi.
“Birinci Maddeye konu olan sporcumuz uçağı kaçırmıştır. Eğitim faaliyeti olduğu için kendisine her hangi bir ödeme yapılmamıştır. İkinci maddeye gelince, hiç milli olmamış sporcunun milli takıma çağrılmasını eleştirmek hiç bir spor adamının soracağı bir soru değildir. Çünkü insanlar başarısına göre milli takıma çağrılır. Teknik kurulumuzda gereği şekilde yapmıştır. Bir diğer madde teknik kurulumuzu internet sitemizde vardır. Kaldıki var olması da gerekli değildir. Diğer bir madde ise antrenrölerle ilgilidir. İsmi geçen antrenörlerin hiç birisi federasyonumuzun çalışanı değildir. Gerekli olduğu zaman projelerde bütün antrenörlerimiz gibi, bu arkadaşlarda görevlendirilebilir. Haberde yer alan beşinci sorusuna gelince, ismi geçen hanımefendi federasyonumuzda kısa bir süre çalışmış, daha sonra başka bir üst makama geçmiştir. Çalıştığı süre içerisinde de hak ettiği ücreti almıştır. Bunlardan da daha doğal bir şey yoktur. Bu haberler federasyonun yirmi yıllık başarısız geçmişine bir son veren ve başarılı olmak ve devletin kaynaklarını spora ve sporcuya harcamak için çalışmakta, bundan da birileri rahatsız olduğu için rantlarının bittiğini gördükleri için çırpınış içerisindedirleri. Federasyon olarak her zaman en iyisini yapacağı kamuoyuna sayıyla duyurulur.”

 
Dadaşkent’te dükkan soyuldu
 
Doğulu bayanlar futbolu sevdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
narman 1 Aralık 2011 Perşembe 09:04

Sayın başkanım sen hakkınla calışmana devam bunlara aldırma bır erzurumlu olarak her zaman desteğimiz senınle olacak

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hedefleri il şampiyonluğu
Gençlikspor bayan buz hokeyi takımında hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ...
Curlingte heyecan fırtınası
Buz Pateni Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Erzurum’da yapılan ...
Buz Hokeyinde altı takım yarışıyor
Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi Müsabakaları başladı. Erkeklerde Altı ...
 
Universiade 2011 Türkiye’nin yaz akı
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tekin, “Erzurum ve Trabzon’da ...
FIS Continental Cup Erzurum’da
Türk Telekom Atlama Kuleleri, FIS Continantel Cup Yarışlarına hazırlanıyor. Gençlik ...
Özkal Erzurum’u gururlandırdı
Erzurum, uzun yıllar boksta hasret kaldığı başarıya Yakutiyespor'un başarılı ...
 
Erzurum’un karate vizyonu parlak
Karate camiası 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi başkanlığında bir zirve ...
Buz Hokeyi hakem kursu tamamlandı
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Erzurum’da açılan Buz Hokeyi ...
Erzurum eskrimcileri ağırladı
Türkiye Eskrim Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Erzurum Açık ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva