ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>GUNCEL
21 Ocak 2012 Cumartesi - 07:45

Cindilli dua aldı

Erzurum ili ve ilçelerinde 2010 ve 2011 yıllarında düzenlenen toplam 7 kan bağışı kampanyasında 493 kişi kan bağışında bulundu ve toplanan kan miktarı ise 441 üniteye ulaştı. Erzurum’da kan bağışı kampanyaları Ülkem İçin Gönüllü Elçileri Muammer Cindilli ve Engin Çimen’in desteği ile gerçekleşti.

Cindilli dua aldı

ERZURUM
Koç Holding’in, kurucusu Vehbi Koç’un ‘Ülkem Varsa Ben de Varım’ sözünden yola çıkarak 2006 yılında başlattığı ‘Ülkem İçin Projesi’nin, 2010 ve 2011 uygulaması olarak hayata geçirilen ‘Ülkem İçin Kan Veriyorum’ kampanyasında sona yaklaşılırken il bazında kampanyayla ilgili güncel rakamlar gelmeye başladı.
493 KİŞİ KAN BAĞIŞLADI
Buna göre kampanya dahilinde Erzurum ili ve ilçelerinde 2010 ve 2011 yıllarında düzenlenen toplam 7 kan bağışı kampanyasında 493 kişi kan bağışında bulundu ve toplanan kan miktarı ise 441 üniteye ulaştı. Erzurum’da kan bağışı kampanyaları Ülkem İçin Gönüllü Elçileri Muammer Cindilli ve Engin Çimen’in desteği ile gerçekleşti. Bir ünite kanın 3 hayat için umut olduğunu ifade eden Erzurum Ülkem İçin Gönüllü Elçilerinden Engin Çimen: “Erzurum’da halkımız kampanyamıza büyük ilgi gösterdi. İki yılda toplam 7 kan bağışı kampanyasında 493 kişide farkındalık yarattık, 441 ünite kan bağışı toplayarak 1323 kişinin hayatına umut olduk” dedi.
KOÇ HOLDİNG’TEN ÖRNEK KAMPANYA
Kurucusu Vehbi Koç’un ‘Ülkem Varsa Ben de Varım’ sözünden yola çıkarak 2006 yılında ‘Ülkem İçin Projesi’ni başlatan Koç Holding, 2010 ve 2011 uygulaması olarak Türk Kızılayı işbirliğinde ‘Ülkem İçin Kan Veriyorum’ kampanyasını hayata geçirmişti. ‘Ülkem İçin Kan Veriyorum Kampanyası’ tüm hızıyla devam ederken kampanyaya dair ilk sonuçlar illerden gelmeye başladı. Erzurum’dan gelen sonuçlara göre kampanya süresince 7 kan bağışı kampanyası düzenleyerek büyük bir başarıya imza atan Erzurum il ve ilçelerinde iki yılda toplam 441 ünite kan bağışında bulunuldu ve 1323 kişinin hayatına dokunulmuş oldu.
Düzenli kan bağışçısı olma alışkanlığını yaymak amacıyla Türkiye’de 81 ilde Ülkem İçin elçilerinin, Koç Topluluğu çalışanları ve bayilerinin de desteğiyle yürütülen kampanyada bugüne kadar 72 bin ünite kan bağışında bulundu, kampanya 215 bin kişiye umut oldu.  
AKAN’IN ERZURUM KAMPANYASI AÇIKLAMASI
Şeniz Akan: “72 bin ünite kan bağışı toplayarak 215 bin kişinin hayatına dokunduk”
Koç Holding Kurumsal İletişim Müdürü Şeniz Akan Erzurum’da yürütülen kampanya çerçevesindeki değerlendirmesinde, Koç Holding olarak kampanyayı hayata geçirirken düzenli, gönüllü ve sürekli kan bağışçısı olma bilincini yerleştirme amacıyla yola çıktıklarını, tüm Türkiye’de gönüllü elçilerin olağanüstü çabalarıyla çok büyük bir başarıya imza atıldığının altını çizdi. Şeniz Akan: “Türk Kızılayı işbirliğiyle yürüttüğümüz kampanyamız bugün ne mutluyuz ki Türkiye’nin en geniş çaplı ve en büyük kan bağışı kampanyası oldu” dedi. Kampanya çerçevesinde 2012 Ocak ayı itibariyle ellerine ulaşan verileri aktaran Şeniz Akan iki yılda tüm Türkiye’de toplam 72 bin ünite kan bağışı toplayarak 215 bin kişinin hayatına dokunduklarını söyledi. Akan, bu başarılı sonuçta topluluk çalışanları ile birlikte bayilerinin çok önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.
TÜM ERZURUMLULAR’A TEŞEKKÜRLER…”
Gönüllü elçilerin yanı sıra kampanyaya en büyük desteğin halktan geldiğine dikkat çeken Şeniz Akan, her şeyden önce kampanyaya kan bağışında bulunarak destek veren tüm Türkiye’ye canı gönülden teşekkür etti. Kan bağışının önemine dikkat çeken ve ülkemizde kan bağışı oranının Avrupa ortalamasının çok altında olduğuna değinen Şeniz Akan, “Umuyoruz ki Koç Holding olarak bizim attığımız bu adım ve iki yıldır süren çalışmalarımız Türkiye’de diğer tüm işletmelerin de katkılarıyla dalga dalga yayılarak, düzenli ve sürekli hale gelir” dedi. Erzurum ili ve ilçelerinde kampanya dahilinde 2010 ve 2011 yıllarında 7 kan bağışı kampanyası düzenlendiğine dikkat çeken Şeniz Akan, kampanyanın her etabına ayrı ayrı ilgi gösteren Erzurumlular’a ve projeyi büyük bir özveriyle gerçekleştiren Erzurum Ülkem İçin Gönüllü Elçileri Muammer Cindilli ve Engin Çimen’e en içten teşekkürlerini iletti.
 
ÜLKEM İÇİN HAKKINDA: 
Koç Holding’in kuruluşunun 80. yıldönümünü temsil eden 31 Mayıs 2006 tarihinde sorumlu vatandaşlık bilinicini Koç Topluluğu çalışanları ve bayileri arasında yaygınlaştırmak üzere başlattığı Ülkem İçin Projesi altıncı yılını tamamlamaya hazırlanıyor. Her yıl 31 Mayıs’ta görkemli kutlamalar yerine Türkiye’nin dört bir yanında ülkemiz için fark yaratacak uygulamalara imza atmayı hedefleyen Ülkem İçin Projesi’nin ilk iki yılında, Türkiye’nin her yöresinde ayrı ayrı tespit edilen sorunlara yerel çözümler getiren 387 farklı proje gerçekleştirildi. 2008 yılında ise tek bir konuya odaklanılarak 7 bölgede 700 bin fidan dikildi; 1750 futbol sahası büyüklüğünde bir alanı kapsayacak “Koç Topluluğu Ülkem İçin Ormanları” oluşturuldu. 2009 yılında, ormanların bulunduğu illerde TEMA ile işbirliği yaparak çocuklara çevre eğitimleri verildi ve bu eğitimler 81 ile yaygınlaştırıldı. Böylece 18 bin çocuğa ulaşarak, onların “Dünyayı Kurtaran Çocuklar” olarak doğa konusunda bilinçlenmeleri sağlandı. Geçtiğimiz yıl ise, Türk Kızılayı ile birlikte “Ülkem İçin Kan Veriyorum” kampanyası hayata geçirildi. Kampanya ikinci yılında yoluna Türk Kızılayı, Koç Topluluğu çalışanları ve yöneticilerinin desteği ile devam etti. “Ülkem İçin kan veriyorum” kampanyası 2010 yılında TÜHİD’in 10’uncu Altın Ödülleri’nde Sağlık kategorisinde en başarılı sosyal sorumluluk uygulaması ödülünü alan uygulama olmuştu. “Ülkem İçin” Projesi genel yapısıyla da , geçtiğimiz günlerde Özel Sektör Gönüllüler Derneği tarafından “En Başarılı Gönüllülük Programı” ödülüne layık görüldü.

 
Erzurum Eğitim Tarihi kitaplaştırıldı
 
ERGİAD tarıma mercek tuttu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havuzbaşı’nda şüpheli paket paniği
Erzurum'da vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Havuzbaşı'nda 9'ncu ...
Tarihçilerden milli tepki
A.Ü. Türk Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Belgelerin ...
Doğu’ya yatırım desteği
 
Kar durdu, soğuk vurdu
Erzurum'da yoğun kar yağışı ve etkili olan fırtınanın ardından dün gece ...
Baro’ya teşekkür plaketi
ATAK Arama Kurtarma Gençlik Spor Kulübü Başkanı Çetin Bayram, Erzurum ...
Çığ düştü, yol kapandı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi ulaşımı ...
 
Pasinler’de karla mücadele seferberliği
Ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışı Erzurum’un Pasinler ilçesinde ...
Sarıkamış’tan madalyalarla döndüler
Sarıkamış’ta yapılan Kayaklı Koşu 1.Etap Yarışları’nda Erzurumlu kayakçılar madalyaları topladı.
37 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva