ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
HABERLER>SPOR
10 Kasım 2013 Pazar - 13:28

Büyükşehir zirveden kopmadı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Sakaryaspor maçından bir puanla ayrıldı. Yeşil siyahlı ekiple 1-1 berabere kalan mavibeyazlılar puanlarını 18’e yükselterek, averajla beşinci sıraya yükseldi.

Büyükşehir zirveden kopmadı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Sakaryaspor maçından bir puanla ayrıldı. Yeşil siyahlı ekiple 1-1 berabere kalan mavibeyazlılar puanlarını 18’e yükselterek, averajla beşinci sıraya yükseldi. Üst üste 2 hafta Darıca Gençlerbirliği ve Sakaryaspor deplasmanına giden ve iki maçtan 2 puan çıkaran Büyükşehir Belediyespor zirveden kopmadı.

MAÇA CENTİLMENLİK DAMGA VURDU

Büyükşehir Belediyespor Sakaryaspor maçını çok asayıda Erzurumlu taraftar izledi. Sakarya Erzurumlular ve Kocaeli Erzurumlular Derneği yönetici ve üyeleri tribünde yer alarak mavibeyazlı ekibe destek verdi. Sakaryaspor taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği maç tam bir dostluk havası içinde geçti.

HAKEMLER

Sakaryaspor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını Samsun Bölgesi hakemlerinden Ahmet Ateş yönetti. Ateş’in yardımcılıklarını Sinop Bölgesi hakemlerinden Deniz Sekban, Samsun Bölgesi hakemlerinden Tuğrul Akkoyun üstlendi. Maçta dördüncü hakemlik görevini Çorum Bölgesi hakemlerinden Celal Bayraklı yaptı, İzmir Bölgesinden S.Zafer Palay da temsilcilik görevini yürüttü.

SAKARYASPOR

Ev sahibi Sakaryaspor karşılaşmaya, Hüseyin Bilge, Hakkı Helvacı, Ayhan Güneş, Hakan Çalışkan, Alaattin Hamza Ok, Özgür Kedikli, Berat Ali Genç, Çağrı Görür, Hacı Ömer Doğru, Onur Anıl, Burak Bekaroğlu on biriyle çıkarken, Uğur Er, Abdülkadir Akyıldız, Erdi Can Şehit, Aykut Duran, Ahmet Demir, Yılmaz Çakıroğlu, Canberk Ömer Özdemir yedek listede yer buldu.

 ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Büyükşehir Belediyespor maça İlker Günay, Haluk Zeybek, Sefer Sever, Mustafa Özkaya, Kerem Kaya, Fatih Gültekin, Emrah Çalışlar, Ekrem Sütçü, Onur Demir, Fatih Arat, İsmail Türkaslan on biriyle başladı.   Hüseyin Daş, Erdinç Pekgöz, Tuncay Elik, Abuzer Gaffar Toplu, Hakan Çakır, Güner Okay, Muhammet Fettahoğlu ise 18 kişilik kadroya girdi.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Maça galibiyet isteği ile başlayan Büyükşehir Belediyespor 19’uncu dakikada aradığı golü Kerem Kaya ile buldu. Gol sonrasında oyunu ortasahada tutan mavibeyazlı ekip özellikle Fatih Gülttekin7le ev sahibi ekip ataklarını başarıyla önledi. İlk yarıyı önde kapatmayı hedefleyen mavi beyazlılar 37’inci dakikada Hacı Ömer Doğru’nun golüne engel olamadı. Maçın birinci yarısı 1-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDAN GOL ÇIKMADI

İkinci yarıda önce skoru korumak, sonra da kontrataklarla golü bulmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyespor Sakaryaspor defansını aşamadı.  Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda gol atılamayınca maç 1-1 sonuçlandı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan onur Demir ve Fatih Gültekin sarı kart gördü.

GÖZLER ORHANGAZİSPOR MAÇINDA

11 maçlık periyotta 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberliği bulunan, topladığı 18 puanla beşinci sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü 18 puanla altınhcı sırada bulunan ve bu hafta evinde Darıca Gençlerbirliği’ne yenilerek moral bozukluğu yaşayan Orhangazispor’la Erzurum’da oynayacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN KARNESİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor  11 maçta attığı gol sayısını Sakarya’da 14’e yükseltirken, 11 maçta kalesinde 7 gol gördü. İç sahada 5 maçta 3 galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgisi bulunan, attığı 8 gole karşılık 2 golü de kalesinden çıkaran Büyükşehir Belediyespor iç saha maçlarında 10 puan topladı.  Deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik alan, kaydettiği 6 gole karşılık kalesinde 5 gol bulan mavibeyazlı ekip, deplasman maçlarında 8 puan elde etti.

20 GOL ATILDI

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 11’inci hafta maçlarında 20 gol kaydedildi.  4 maçı ev sahibi ekipler kazanırken,  4 maçta gülen taraf deplasman takımları oldu, bir maç berabere sonuçlandı. Gurupta haftanın sürprizini gurubun iddialı takımlarından Batman Petrolspor’u deplasmanda 1-0 yenen Elazığ Belediyespor ile Hacettepespor’u yine deplasmanda 2-1 yenen Evrensekispor yaptı.

PUAN DURUMU

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 11 hafta sonunda 25 puan toplayan Düzyurtspor liderliğini korudu. Deplasmandan galibiyetle dönen Manavgat Evrensekispor 21 puanla ikinci sıraya yerleşti, 19 puanlı Sancaktepe Belediyespor ise üçüncü sırada yer buldu. 18 puanlı  6 takımdan Hacettepespor dördüncü, Erzurum Büyükşehir Belediyespor beşinci, Orhangazispor altıncı, Çorum Belediyyespor yedinci, Batman Petrolspor sekizinci, Sandıklıspor 9’uncu oldu. Darıca Gençlerbirliği 16 puanla onuncu sırada kalırken, 14 puanlı Sakaryaspor ise 11’inci sıraya yerleşti.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Ahmet Ateş x, Deniz Sekban x, Tuğrul Akkoyun x
SAKARYASPOR: Hüseyin xx, Hakkı x, Ayhan x, Hakan Çalışkan xx, Hamza xx, Özgür x (Erdican dk. 90+4 ?), Berat Ali x (Canberk dk. 71 x), Çağrı x (Abdulkadir dk. 30 x), Hacı Ömer xx, Onur Anıl xx, Burak xx
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Haluk xx, Sefer x (Hakan Çakır dk. 63 x), Mustafa x (Muhammet dk. 46 x), Kerem xx, Fatih xx, Emrah xx, Ekrem Sütçü xx, Onur Demir x, Fatih Arat xx, (Abuzer dk. 80 x), İsmail Türkaslan xx
GOLLER: Kerem Kaya (dk. 19) (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Hacı Ömer Doğru (dk. 36) (Sakaryaspor)
SARI KARTLAR: Burak (Sakaryaspor), Onur Demir, Fatih Gültekin (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)

HAFTANIN MAÇLARI

Elibol Sandıklıspor - Maltepespor: 2-0

Çorum Belediyespor - 68 Yeni Aksaray Spor: 3-1

Sakaryaspor A.Ş. - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor:1-1

Hacettepe Spor - Manavgat Evrenseki Spor: 1-2

Sancaktepe Belediye Spor - Çıksalın Spor: 2-0

Orhangazispor - Darıca G.Birliği: 1-2

Ünyespor - Bursa Nilüferspor A.Ş.: 2-0

Batman Petrolspor - Elazığ Belediyespor: 0-1

Balçova Belediye Spor - Düzyurtspor: 0-1

12’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

13 Kasım 2013 13:30  Darıca G.Birliği - Sancaktepe Belediye Spor

13 Kasım 2013 13:30  Manavgat Evrenseki Spor - Balçova Belediye Spor

13 Kasım 2013 13:30  68 Yeni Aksaray Spor - Elibol Sandıklıspor

13 Kasım 2013 13:30  Elazığ Belediyespor - Çorum Belediyespor

13 Kasım 2013 13:30  Maltepespor - Ünyespor

13 Kasım 2013 13:30  Bursa Nilüferspor A.Ş. - Sakaryaspor A.Ş.

13 Kasım 2013 13:30  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor - Orhangazispor

13 Kasım 2013 13:30  Çıksalın Spor - Hacettepe Spor

13 Kasım 2013 13:30  Düzyurtspor - Batman Petrolspor

 

 
Düzyurt 25 puanla lider
 
Sakaryaspor’a Tatanga desteği
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serkan mutlu 12 Kasım 2013 Salı 14:46

yazıklar olsun diyhorum çünkü bir erzurumlu olarak erzurum sakaryha maçını izledim utgandım cep yharçlığına oynayan sakaryha sporu yenemediler çok yazık bir yığın transfer parası yharcamaışlar birde

Yorumu oyla      7      4  
erzurum 11 Kasım 2013 Pazartesi 11:16

Dadaşlar ekonomik sıkıntılar içerisinde yer alan ve alt yapıdan futbolcularla ligi sürdüren takım 14 puan da bunun yanıda senin milyarlarca para verip erzuruma getirdiğin , her istediklerini yapan ve zamanında paralarını alan futbolcuların 18 puanda .Demek ki arada 4 puanlık fark var .Sonuç olarak ta bizde alt yapı futbolcuları ile çıksak maçlara hem boşa para gitmeyecek hem de alt yapıdaki futbolcular gelişir aynı zamanda erzurumun gençleri oynar maçlarda.Bunun yanında sakaryasporu bırakın lig lideri daha yeni 3.lige çıkmış ve doğru transferlerle ve paralarını saçmadan 2.lig hedefine doğru gidiyorlar.Zaten baş taraftaki takımlar il takımı değil.Ya ilçe takımı ya köy takımı veya kurum takımları.Bu takımın burda bu durumda olmasının nedenlerine bakılmalıdır.Birinci neden ; Yönetimin futbolu bence bilmemesidir ve bunun yanında yanlış transferler , gerekli yerlere yapılmayan transferlerdir.Bu durum düzelir mi ilk yarının sonuna kadar düzelmez eğer ikinci yarı başlamadan 2- 3 tane forvet alınırsa burada da alınacak forvetin süper olması gerekir yoksa şimdiki forvetler gibi olursa hiçbir şey farketmez.Bu kadar para harca en zayıf ve ekonomik sıkıntı içinde olan takımları yeneme

Yorumu oyla      8      4  
FANATİK DADAŞ 10 Kasım 2013 Pazar 23:31

B.Ş.B spor deplasmandaki alacağı maçları ikram ediyor bence gol yollarında biran önce önlem almalıdırlar yoksa kaçan balık büyük olur

Yorumu oyla      9      4  
misafir 10 Kasım 2013 Pazar 18:20

Darıca , sakarya , Maltepe takımlarını yenemeyen bir takımın Orhangaziyi yenmesi zor yenerse büyük sürpriz olur artık bu takımın 1. olması çok zor arada 7 puan var bu puan farkını kapatması çok zor aynı zamanda bu puan farkı açılabilir.Çok zorlu maçlar var.O kadar forvet alın yönetim dedik yönetim almadı sonuç bu

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düzyurt 25 puanla lider
Spor Toto 3’üncü Lig 32’inci gurupta 11’inci hafta maçları tamamlandı.
Yakutiye 11’inci sırada
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1’inci gurupta yer alan Yakutiyespor deplasmanda ...
Çayelispor maçı hakemleri açıklandı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1’inci gurupta yer alan Yakutiyespor bu hafta ...
 
Sakarya maçını Ateş yönetecek
Recep DAĞ-Sakarya’da Pazar günü oynanacak olan Sakaryaspor-Erzurum Büyükşehir ...
KUDAKA’dan spor turizmine destek
“Erzurum’da Spor Turizmine Destek Projesi” uygulanmaya başlandı.
Şampiyonlar dert küpü
Türkiye Kulüpler Taekwando Şampiyonası’nda 54 kiloda birincilik kürsüsüne ...
 
MEM’de okul Sporları istişaresi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Büyükşehir için 7 maç, 5 final
RECEP DAĞ-ÖZEL-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 17 puanla 6’ıncı sırada ...
B.Belediyespor’a tesis desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva