ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
 AFAD imdada yetişti
 AFAD imdada yetişti
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Uzundere’de heyelan
Uzundere’de heyelan
HABERLER>SPOR
6 Kasım 2013 Çarşamba - 00:57

Büyükşehir için 7 maç, 5 final

RECEP DAĞ-ÖZEL-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 17 puanla 6’ıncı sırada yer alan ve şampiyonluğa oynayan 7 iddialı takım arasında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor gurupta ilk yarının tamamlanmasına 7 hafta kala 5 final maçı oynayacak.

Büyükşehir için 7 maç, 5 final

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 17 puanla 6’ıncı sırada yer alan ve şampiyonluğa oynayan 7 iddialı takım arasında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor gurupta ilk yarının tamamlanmasına 7 hafta kala 5 final maçı oynayacak.  Gurupta iddiasını devam ettirmesi için kalan yedi haftada kendi evinde oynayacağı 3 maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gereken mavi beyazlı ekip, 4 deplasman maçında da yenilmemek zorunda.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Bu hafta deplasmanda 10’uncu sırada yer alan Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor 12’inci haftada kendi evinde Orhangazispor ile karşılaşacak.  13’üncü haftada İstanbul deplasmanına gidecek olan mavi beyazlılar, kendilerini geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takip eden Sancaktepe Belediyespor ile oynayacak.

HACETTEPE ERZURUM’A GELECEK

14’üncü haftada gurubun en iddialı takımları arasında yer alan Hacettepespor’u Erzurum’da ağırlayacak olan Büyükşehir Belediyespor, 15’inci haftada yapacağı deplasmanda Balçova Belediyespor ile yapacağı maçın ardından 16. Haftada gurubun dier bir iddialı takımı olan Batman Petrolspor ile Kazım Karabekir’de karşılaşacak.  Mavibeyazlılar ilk yarıyı deplasmanda oynayacakları Çorum Belediyespor maçıyla tamamlayacak.

DÜZYURTSPOR

Gurupta lider durumda bulunan Düzyurtspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Balçova Belediyespor maçının ardından 12. Haftada Batman Petrolspor’la evinde, 13’üncü haftada Çorum Belediyespor7la deplasmanda, 14’üncü haftada Elibol Sandıklıspor ile Trabzon’da, 15’inci haftada Ünyespor ile Ordu’da, 16’ıncı haftada Bursa Nilüferspor ile evinde oynadıktan sonra ilk yarının  son maçını deplasmanda Maltepespor ile yapacak. Düzyurtspor son 7 haftada oynayacağı maçlar bakımından şampiyonluğa oynayan diğer rakipleri arasında en şanslı takım.

 HACETTEPESPOR

10 hafta sonunda gurup sıralamasında ikinci durumda bulunan Hacettepespor, bu hafta evinde 3’üncü sırada bulunan Manavgat Evrensekispor ile karşılaştıktan sonra 12’inci haftada Çıksalınspor deplasmanına gidecek. 13’üncü haftada Darıca Gençlerbirliği ile ankarada oynayacak olan ekip, 14’üncü haftada Erzurum’da Büyükşehir Belediyespor karşısına çıkacak. 15’inci haftada Orhangazispor’u evinde ağırlayacak olan Hacettepespor 16’ıncı haftada Sancaktepe deplasmanına gidecek. Hacettepe ilk yarıyı kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçı ile bitirecek.

MANAVGAT EVRENSEKİSPOR

Gurubun bir diğer iddialı takımı olan Manavgat Evrensekispor bu hafta Hacettepe ile deplasmanda karşılaşacak.  12’inci haftada evinde Balçova Belediyespor’u ağırlayacak olan Evrensekispor, 13’üncü haftada deplasmanda Batmanpetrolspor ile oynayacak. 14’üncü haftada kendi evinde Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Evrensekispor  15’inci haftada deplasmanda Sandıklıspor, 16’ıncı haftada evinde Ünyespor ve 17’inci haftada deplasmanda Nilüfersporla karşılaşacak.

ORHANGAZİSPOR

2’inci gurupta 4’üncü sırada bulunan Orhangazispor bu hafta evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.  12’inci haftada Erzurum’a gelecek olan Orhangazispor, 13’üncü haftada Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacak.  14’üncü hafta maçında evinde Sancaktepe Belediyespor’u ağırlayacak olan takım, 15’inci haftada Hacettepespor ile Ankara’da puan mücadelesi verecek. 16’ıncı haftada Balçova Belediyespor ile evinde oynayacak olan Orhangazispor, ilk sezonu deplasmanda Batman Petrolspor maçı ile tamamlayacak.

BATMAN PETROLSPOR

Spor Toto 2’inci gurupta beşinci durumda bulunan Batmanpetrolspor bu hafta evinde Elazığ Belediyespor’u konuk edecek.12’inci haftada Trabzon deplasmanında Düzyurtspor ile oynayacak olan Batmanpetrolspor 13’üncü haftadaevinde Manavgat Evrensekispor ile karşılaşacak. 14’üncü haftada İstanbul deplasmanında Çıksalınspor karşısına çıkacak olan ekip, 15’inci haftada evinde Darıca Gençlerbirliği ile puan mücadelesi verecek. 16’ıncı haftada Erzurum’a gelecek olan Batmanpetrolspor, ilk yarının son haftasında evinde Orhangazispor ile oynayacak.

11.HAFTA MAÇ PROGRAMI

 Orhangazispor-Darıca G.Birliği 4-11

Ünyespor-Bursa Nilüferspor A.Ş. 14-12

Batman Petrolspor-Elazığ Belediyespor 5-18

Sakaryaspor A.Ş.- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 10-6

Elibol Sandıklıspor-Maltepespor 9-16

Çorum Belediyespor-68 Yeni Aksaray Spor 8-13

Balçova Belediye Spor-Düzyurtspor 15-1

Hacettepe Spor-Manavgat Evrenseki Spor 2-3

Sancaktepe Belediye Spor-Çıksalın Spor 7-17

 
En pahalı Ekim 2011’deydi
 
Hanımlar Çarşısı’nda geri sayım
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet yoldaş 7 Kasım 2013 Perşembe 15:48

sayın erzurumlu hemşerilerim sakarya sporda hiç bir şey yok yeterki baskılı ve kontratak oynayalım yeter 3 puan bizizm

Yorumu oyla      9      4  
mehmet akın 7 Kasım 2013 Perşembe 15:19

sayın erzururmlular sakarya spor teknik direktörü ereol kolcu darıca gençlerbirliyi teknik direktörü tunahanadan erzurum spor hakkında bilgi almış maç sonrası önce durdur sonra vur demiş söyleyeleim sayın yavuz incedala önlemini alsın bende sakaryada yaşayan bir erzurumlu olarak diyorumki sakaryanın hiç gücü yok erzurum sakaryayı çok rahatlıkla yener yeterki baskılı oynasın ve kontratak futbol oynasın yeter saygılar

Yorumu oyla      9      4  
HAKAN TOKER 7 Kasım 2013 Perşembe 12:34

SAYIN ERZURUMLULAR SAKARYA SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DARICA GENÇLERBİRLİYİ TEKNİK DİREKTÖTÜ TUNAHANDAN ATKTİK ALMIŞ ÖNCE DURDUR SONRA VUR DEMİŞ SAYIN YAVUZ İNCEDALA SÖYLEYELİMDE ÖNLEM ALSIN

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
B.Belediyespor’a tesis desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir ...
Erzurum spor kampında cazibe merkezi
Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Erzurum’da kamp yapmayı talep etti.
Karsspor 4 hafta sonra kazandı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve ...
 
Gakkoşlar ilk galibiyetlerini aldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup 10. hafta karşılaşmasında Elazığ Belediyespor ...
Evrenseki 3, Sancaktepe 7’inci sırada
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk yolunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ...
Sakarya berabere kaldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 11’inci haftada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la ...
 
Gençlikspor ilk maçı kazandı
Erzurum’un Erkekler Hentbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, ...
Yıldırım Aydınlar’a fark attı
Fenerbahçe’nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda Aziz Yıldırım, büyük ...
Akıncılar Türkiye finalinde
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzincan’da düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva