ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Uzundere’de heyelan
Uzundere’de heyelan
Güdücü, Sağlıkta Engelsiz Bir Dünya’yı paylaştı
Güdücü, Sağlıkta Engelsiz Bir Dünya’yı paylaştı
Kevenlik’te yoğun yağış hasara yol açtı
Kevenlik’te yoğun yağış hasara yol açtı
Bal arılarının yayla yolculuğu başladı
Bal arılarının yayla yolculuğu başladı
Zengezur Koridoruna bilimsel yaklaşım
Zengezur Koridoruna bilimsel yaklaşım
HABERLER>SPOR
5 Kasım 2013 Salı - 16:02

B.Belediyespor’a tesis desteği

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve kulüp yönetiminin çabalarıyla yapımı süren tesislerde altyapı binasının da onarıldığını söyledi.

B.Belediyespor’a tesis desteği

ÖZGE BOZO
ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve kulüp yönetiminin çabalarıyla yapımı süren tesislerde altyapı binasının da onarıldığını söyledi.
Lüks otellerdeki konforu aratmayan güzel bir kulüp binasına sahip olduklarını anımsatan Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 1 sentetik saha, 1 çim saha ve koşu parkuru yapıldığını bildirdi.
İnşaatın bitmesiyle birlikte 3 Temmuz Stadı’ndaki altyapının söz konusu tesislere getirileceğini anlatan Özakalın, şöyle devam etti:
" U 13-15, 15-17 ve 17-19 takımlarına sahip olan kulübümüzün altyapısına çok önem veriyoruz. Ekip olarak bu sorunu temel önceliğimiz olarak ele aldık. Bugün sporcu açısından alttan gelen futbolcu yoktu. İlk kongremizde bu probleme dikkati çektik. Şimdilerde tesisleşme ve altyapı hedefimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımın konakladığı tesis 7 yıldızlı otel konforundadır. Yönetim perspektifimizin doğru bir eksende olduğunu futbol otoriteleri farklı cemiyetlerde sürekli dile getiriyorlar. Tesisler baştan aşağı yenileniyor. Sezon başında da söyledik. Bu lig kolay geçmeyecek diye. Ligde takımların sporcu ve teknik anlamda bariz üstünlüğü yok. Her hafta başka sonuçlar alınıyor. Şu an 22 puanla Düzyurt önde. Ama onların arkasındaki takımların hepsi 18’şer puanla sıralanıyor. Lig daha yeni başlıyor. İkinci yarıdaki tablo bu ligin seyrini değiştirecek. Bizler bildiğimiz doğrunun peşinden gidiyoruz. Şu an hiçbir sorunumuz yok. Herkes birbirini yeni yeni takip ediyor” diye konuştu."
“BU TARAFTARA CAN FEDA”
Özakalın, Erzurum taraftarını, takımı ateşleyen, galibiyete katkı sağlayan, yılmaz ve yorulmaz savaşçılar olarak niteledi. “Bu taraftara can feda” diyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erzurum taraftarı Türkiye’de kendisi ispatlamış bir taraftar kitlesidir. Güneşin alnında, soğukta, yağmurda, tipide ve ayazda, en imkânsız anda bizi yalnız bırakmayan Dadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Mavi Beyazlı camiamıza gönül veren taraftarımız her zaman başımızın tacıdır. Onlar gönüldeşlerimizdir. Darıca maçında bizi yalnız bırakmayıp stada gelen 3 bin kişilik taraftar kitlemize ayrıca Erzurum Taraftarlar Derneği’nin yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.”
Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in kendilerine her konuda büyük destek verdiğini hatırlattı. Özakalın, şunları kaydetti:
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’in takıma olan katkısını anlatmak kolay değil. En sıkıntılı dönemimizde, deplasmanlarda, kendisinin en yoğun olduğu imkânsız anlarında dahi bizi ve futbolcularımızı yalnız bırakmıyor. Her konuda bizim yanımızda. Bu bağlamda başkanımızla birlikte yaklaşık 50 firma da kulübümüze destek veriyor. Bunların başında ERÇİMSAN Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik geliyor. Özdemir Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Özdemir ve Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı da kulübümüze destek veriyor. İsimlerini sayamadığım daha birçok firma var, onlara da çok teşekkür ediyorum.”

 
Oltu’da coşkulu hafızlık töreni
 
Eryurt vefat etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 5 Kasım 2013 Salı 17:35

50 firma bir olup süper ligden genç ve yetenekli bir forvet alamıyorlar mı acaba sayın başkan ?Eğer bu 50 firma biraraya gelseler süper takım ortaya çıkar.Herkes yardım ediyor takım hala 6 . sırada.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum spor kampında cazibe merkezi
Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Erzurum’da kamp yapmayı talep etti.
Karsspor 4 hafta sonra kazandı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve ...
Gakkoşlar ilk galibiyetlerini aldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup 10. hafta karşılaşmasında Elazığ Belediyespor ...
 
Evrenseki 3, Sancaktepe 7’inci sırada
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk yolunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ...
Sakarya berabere kaldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 11’inci haftada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la ...
Gençlikspor ilk maçı kazandı
Erzurum’un Erkekler Hentbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, ...
 
Yıldırım Aydınlar’a fark attı
Fenerbahçe’nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda Aziz Yıldırım, büyük ...
Akıncılar Türkiye finalinde
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzincan’da düzenlenen ...
Büyükşehir 2 puan bıraktı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Darıca Gençlerbirliğiyle deplasmanda yaptığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva