ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
21 yıldır dinmeyen acı
21 yıldır dinmeyen acı
TÜBİTAK’tan ATAUNİ projelerine destek
TÜBİTAK’tan ATAUNİ projelerine destek
HABERLER>SPOR
27 Eylül 2023 Çarşamba - 06:23

Bak: ‘Herkesi spor yapmaya davet ediyoruz’

Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.

Bak: ‘Herkesi spor yapmaya davet ediyoruz’

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'de son 22 yılda spor altyapısına önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, 3'den 93'e herkese yapmaları çağrısında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul’da Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Kerim Çomoğlu’nun yönetiminde Beykoz Sahili Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen organizasyonda etkinlik alanlarını tek tek dolaşan Bakan Bak, çocukların oyunlarına da eşlik etti.

“HERKES İÇİN SPOR FEDERASYONUNA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, "Avrupa Spor Haftası, 81 ilimizde aktivitelerle, etkinliklerle kutlanıyor. Bugün dünyanın en güzel yerlerinden olan boğazın kenarındayız. Bu güzel organizasyon için Beykoz Belediyesi ve Herkes İçin Spor Federasyonuna da teşekkür ediyoruz. Biz herkesi spor yapmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin son 22 yılda spor altyapısına önemli yatırımlar yaptığını aktaran Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız önderliğinde çok önemli yatırımlar yapıldı. Kendisi sporun içinden gelen bir Cumhurbaşkanı ve sporu çok iyi anlıyor. Spora yapılan yatırımları destekliyor ve bunun sonuçlarını görüyoruz. Bugün olimpiyat kotası alan "Filenin Sultanları"nı kutluyoruz. Bu, spora yapılan yatırımın sonuçları. Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Herkesin günde 5 bin adım attığını düşünün; vücutları ve sağlıkları için ne kadar önemli bir durum. Hastalıklardan da uzaklaşmış olacaklar." ifadelerini kullandı.

“HAREKET ETMEMİZ, SPORU YAŞAM TARZI OLARAK SÜRDÜRMEMİZ LAZIM”

Spora dayalı hayat için herkese tavsiyede bulunduklarını dile getiren Bakan Bak, sözlerini şöyle tamamladı: “Hareket etmemiz, sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım. Bağımlılıkla mücadele özellikle çok önemsediğimiz bir alan. Gençlerimizin tüm bağımlılıklardan uzaklaşması için onları spora davet ediyoruz. Bakanlığımızın Yüzme Bilmeyen Kalmasın kampanyasıyla 7,5-8 milyon gencimize yüzme öğrettik. Bu zamana kadar 6,5 milyon gencimizin yetenek taramasını yaptık. Bunların hepsi sporda atılan temel adımlar. Tesislerimiz herkese açık, sadece gençlerimize de değil herkese. İlgi çok güzel. Çocuklarla sohbet ediyoruz, çok mutlu oluyorlar. Hareket etmekten kim mutlu olmaz. Yeni dostluklar kazanıyorsunuz. Paylaşmayı, rekabeti öğreniyorsunuz. Sporun yaşam tarzı olmasını herkese tavsiye ediyorum, ben sporun içinden geliyorum.”

ÇOMOĞLU; “FEDERASYON OLARAK AMACIMIZ; HERKESİ, ÖZELLİKLE DE ÇOCUKLARIMIZI SPORA BAŞLATMAK”

Etkinlikte bir konuşma yapan Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Kerim Çomoğlu ise, Avrupa Spor Haftası'nı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak'ın teşrifleriyle Beykoz'da başlattıklarını belirterek, “Sayın Bakanımıza, Beykoz Belediye Başkanımıza ve etkinlik alanımıza renk katan sporseverlere teşekkür ederim. Türkiye’nin her köşesini modern spor tesisleri ile donatan, Türk sporcusuna her daim destek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

ÇOMOĞLU; “ŞİMDİ HER YERDE, HER DAİM VE HERKES İÇİN SPOR VAKTİ DİYORUZ”

Avrupa Spor Haftası’nın Avrupa Birliği’nin tüm ülkelerinde eş zamanlı yapıldığını ifade eden Kerim Çomoğlu, “Bu organizasyon ülkemizin 81 ilinde, tüm ilçelerde ve mahallelerde eş zamanlı gerçekleştiriliyor. Türkiye’de bu derece kapsamlı yapılan başka bir organizasyon yok. Bu durum Türk sporunun gelmiş olduğu noktayı gösteriyor. Sporcularımız uluslararası alanda başarıdan başarıya koşuyor. Federasyon olarak amacımız, herkesi, özellikle de çocuklarımızı spora başlatmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Böylelikle güçlü birey, güçlü toplum ve güçlü Türkiye bu şekilde inşa edilecek. Şimdi her yerde, her daim ve herkes için spor vakti diyoruz.” diye konuştu.

 
ASHB ile RTÜK arasında işbirliği
 
Bayraktar: ‘Kızılelma, medeniyetimizin ülküsüdür’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’dan Türkiye 2’inci olarak döndü
Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Bilecik Gençlik ...
Erzurum uğurlu geldi, milli takıma seçildi
kbulut, Erzurum’da düzenlenen Genç Kızlar Naturel Kızak Şampiyonasında ...
Ciritte Erzurum farkı
Hasan Sarol anısına Bayburt'ta düzenlenen 'Türkiye Cirit Şampiyonası 1'inci ...
 
Kavlak: ‘Kazandığımız için çok mutluyuz’
Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, Erzurumspor FK maçının ardından ...
Hakan Kutlu: ‘Üzüldük’
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Adanaspor'a bireysel hatalarla ...
Erzurumspor Adana’da 3 puan bıraktı
Erzurumspor 3 puan için gittiği Adana deplasmanından 90 artı 4’te kalesinde ...
 
Çamlıyamaç’ta Armutlu karakucak şenliği
Uzundere ilçesine bağlı Çamlıyamaç Köyü’nde her yıl düzenlenen Geleneksel ...
Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü: 3 - Giresunspor: 1
Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı ...
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 0 - Göztepe: 1
Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Manisa FK, evinde Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva