ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>SİYASET
22 Şubat 2014 Cumartesi - 13:57

AK Parti Oltu Teşkilatında Ala gündemi

Geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı’nın ‘Efkan Ala Partiler Üstü Bir Bakandır’ sözüne atıfta bulunan Ziyrek, Ala’nın AK Parti’nin siyasi bakanı olduğunu söyledi.

AK Parti Oltu Teşkilatında Ala gündemi

DURSUN MURAT AYDIN-ERZURUM (İHA) - AK Parti Oltu Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Erzurum Caddesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış kurdelesini Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, AK Parti Belediye Başkan adayı Sıtkı Toksoy ve AK Parti yönetim kurulu üyesi İsrafil Albayrak birlikte kestiler.

 Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, “Bu seçim apayrı hüviyette olacak ve bundan öncekilerden farklı olacak bir seçimdir. Türkiye bir tanedir. Bu memleket dünyadaki mazlum milletlerin gözünü diktiği ve can simidiyle sarıldığı bir memlekettir. Dünyanın neresinde bir Müslüman’ın burnu kanasa buraya doğru bakıyor. Anadolu’nun ücra bir köşesinde yaşayan insanlar olarak, bizim bu memleketi ayakta tutan bu iradeyi ve kadroyu olduğu yerden daha da ileriye götürmek gibi bir mecburiyetimiz vardır. Bu da 30 Mart seçimlerindeki sandıklardaki tercihimizle olacaktır. Bütün ön yargılardan arınmış olacak, bu memleketin daha da ileriye gitmesi için, tercihlerini o istikamette bulunacaktır.” dedi.

“EFKAN ALA PARTİLER ÜSTÜ DEĞİL, AK PARTİ’NİN BAKANI’DIR”

Geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı’nın ‘Efkan Ala Partiler Üstü Bir Bakandır’ sözüne atıfta bulunan Ziyrek, Ala’nın AK Parti’nin siyasi bakanı olduğunu söyledi.

 Ziyrek, “Bir bakanımız var ve bundan dolayı da 30 Mart yerel seçim sonuçlarının Ankara’da merak edildiğini hep beraber bilmemiz lazım. Birileri diyebilir ki; ‘Efkan Ala AK Parti’nin değil, partiler üstü bir bakandır’. Kesinlikle böyle bir şey olamaz. Sayın Bakanımız Efkan Ala Bey, AK Parti’nin siyasi kadrosu içerisindedir. Attığı her adım ve söylediği her söz AK Parti adına konuşulmaktadır. Onun için partiler üstü Bakan falan bu tür şeyler sizleri aldatmamalı. Artık o tablolar kapanmıştır. ’Efendim seçiliriz, tekrar kulvar değiştiririz, tekrar parti değiştiririz’ mevzuları kapanmıştır” diyerek tüm Oltu halkından desteklerini istediklerini belirtti.

 AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ise, Efkan Ala’nın Türkiye’nin Bakanı olduğunu ancak yine de AK Parti’nin Bakanı olduğunu belirtti.

 Fuat Demir, “AK Parti hükümeti kurulduğundan bugüne kadar vermiş olduğu destek ve vereceği destekten kimsenin şüphesi yok. Ancak 17 Aralık operasyonlarından sonra Oltu Teşkilatı’nın üzerine bir yük daha yüklendiğini bilmenizi istiyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine dışından bir evladımızı, bir hemşerimizi Türkiye’ye ve bizlere Bakan olarak takdim etmiştir. Bu da Oltulu’nun sorumluluğunun kat kat arttığını bilmenizi istiyoruz. Oltululara düşen, Sayın Başbakanımıza ve Bakanımıza Oltu olarak Türkiye birinciliğini 30 Mart akşamı kendilerine sunmaktır. AK parti siyasi oluşumunda yer alan her nefer, sandık kurulundan Başbakan’ına kadar AK Partiye aittir. AK Partinin kabinesi de AK Partiye aittir. Bunu partiler üstü siyasiler üstü görmek çok yanlıştır. Tabi ki de Türkiye’nin Bakanı’dır ancak en önce AK Partinin siyasi Bakanıdır. Bu seçimleri biz sadece Oltu Belediye Başkanlığı seçimi olarak görmüyoruz. Yaşlılar daha iyi bilirler; 28 Şubat sürecini hatırlayalım. O gün oynanan oyunları hepimiz televizyonlardan seyrettik. 1000 yıl bu ülkenin üzerinden bu lekenin kalkmayacağını söylediler ancak Recep Tayyip Erdoğan 10 yılda bu lekeyi temizledi. Bakanımız ne demişti; ‘Bana vereceğiniz her oy, size hizmet olarak geri dönecektir.’ İnşallah hem Başbakanımızı hem de Bakanımızı 30 Mart akşamı onure edecek bir sonuçla cevabımızı vereceğiz” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından AK Parti Oltu Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi katılımcılar tarafından gezildi.

 
Yakutiyespor Göle sınavında
 
Erzurum’un elit karatecileri seminerde buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bedir Başkanlığı Aki’ye devretti
enkaya AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığı yeni yönetim ve Belediye Meclis adaylarını tanıttı.
Sekmen’e sis engeli
Bugün sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanın da kalkacak uçaklar ...
Aydın, Olur’da projelerini anlattı
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın seçim ...
 
Erzurum’a 137 milyonluk eğitim yatırımı
Şehrin dört bir yanına ve ilçelere yapılacak olan eğitim yatırımları, ...
Muhtar adayından seçim otobüslü propaganda
İ.KUMRU-Lalapaşa Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Murat Kargın, kiraladığı ...
MHP Meclis Üyesi Adayları açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yakutiye, Palandöken ve Aziziye belediye ...
 
Sekmen’den Aşkale çıkarması
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen seçim ...
Aydın, Turizm hedeflerini paylaştı
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Dinlenme ...
Bakan Ala: 'Beyhude uğraşıyorlar'
Ala, "Çözüm süreci inşallah neticeye varır. Zaten bundan korkanlar, çekinenler, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva