ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TRT Sanatçıları Şehir Konserine yoğun ilgi
TRT Sanatçıları Şehir Konserine yoğun ilgi
Altundağ Malatya BB'ye genel sekreter olarak atandı
Altundağ Malatya BB'ye genel sekreter olarak atandı
Fırat, kredi faizi yükselmesine tepki gösterdi
Fırat, kredi faizi yükselmesine tepki gösterdi
Sağanak yağış heyelana yol açtı
Sağanak yağış heyelana yol açtı
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
HABERLER>EĞİTİM
23 Haziran 2011 Perşembe - 00:01

A.Ü bir ilke imza atacak

A.Ü. ve Turkcell Global Bilgi ve Turkcell Akademi İşbirliği ile Türkiye’nin ilk Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans programı Erzurum’da açılıyor. Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı ile 2011 - 2012 öğrenim döneminde 500 öğrencinin alınacağı programdan mezun olanlara Turkcell Global Bilgi’de istihdam önceliği tanınacak.

A.Ü  bir ilke imza atacak

ERZURUM gazetesi - Atatürk Üniversitesi ve Turkcell Global Bilgi ve Turkcell Akademi İşbirliği ile Türkiye’nin ilk Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans programı Erzurum’da açılıyor. Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı ile 2011 - 2012 öğrenim döneminde 500 öğrencinin alınacağı programdan mezun olanlara Turkcell Global Bilgi’de istihdam önceliği tanınacak.
ÖN LİSANS PROGRAMI
Atatürk Üniversitesi, Turkcell Global Bilgi ve Turkcell Akademi işbirliğiyle, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı açılacak. Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeki protokol imza törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın ve Turkcell Akademi Bölüm Başkanı Banu İşçi Sezen ve akademisyenler katıldı. Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı ile 2011 - 2012 öğrenim yılında 500 öğrencinin alınacağı program, çağrı merkezi sektörünün nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.
ÖZEN BİLGİ VERDİ
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, henüz bir yıllık geçmişine karşın Açıköğretim Fakültesi’nin 6 programla öğrenim hayatına başlayacak olmasının sevindirici olduğunu belirtti. Fakülte bünyesinde yer alan Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı’nın kalifiye eleman yetiştirilmesi hususundaki sektörel talebin karşılanması açısından atılmış önemli bir adım olduğunu belirten Prof. Dr. Özen, “Açıköğretim Fakültesi’nin temel eğitim anlayışı, geleneksel öğretim yöntemlerinin ileri teknolojinin sağladığı olanaklar çerçevesinde dönüştüğü, öğrenciye salt metinlere dayalı eğitim ortamının sunulması anlayışının terk edilerek, video, ses, animasyon gibi çok çeşitli öğretim materyallerine dayalı, etkileşimli ve öğrenci merkezli eğitim vermektir. Bu çerçevede tüm programlarımız, öğrencilere yeni iletişim teknolojileri esaslı uzaktan eğitim olanağı sunacak şekilde tasarlanmıştır. Sağlam altyapımız ve güçlü akademik kadromuz ile önümüzdeki yıllarda ihtiyaca göre yeni bölümler açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
SEKTÖREL UYGULAMALAR
Sektörel uygulamalarla ilgili ders materyallerinin tasarlanması ve e-öğrenme bileşenlerinin hazırlanması konusunda üniversiteye destek vermekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın, “Çağrı Merkezi sektörü Türkiye’de çok genç bir sektör olmasına rağmen hızla büyüyor ve bugün 40 bin kişiye istihdam sağlıyor. 2013 yılında ise 65 bin kişinin sektörde istihdam edileceği öngörülüyor. Dolayısıyla, sektörde kalifiye eleman ihtiyacı büyük. Bu işbirliği gençlere iş imkanı verirken, yetiştirdiği kalifiye elemanlarla sektörün ihtiyacını da karşılayacak. Biz de Turkcell Global Bilgi olarak çağrı merkezlerimizde, bu programdan mezun olan öğrencilerimize ihtiyaca göre istihdamda öncelik vereceğiz. İki yıl sonra programın ilk mezunlarını verecek olmasının heyecanını şimdiden yaşıyoruz” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Küfrevioğlu, Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen, Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aydın ve Turkcell Akademi Bölüm Başkanı Sezen arasında protokol imzalandı.

 
Yaylar koruma altında
 
Atalay'dan 'Stockholm Sendromu' Tepkisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayrakçeken’den TÜBİTAK Proje semineri
Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi öğretim ...
A.Ü., Yükselen Değer
A.Ü Rektörü Prof. Dr. Koçak, Erzurum'da görev yapan mahalli ve ulusal ...
Bir yılda 65 proje gerçekleştirdiler
A.Ü. Sosyoloji Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri, bir yıl boyunca ...
 
Öğretmenlerden pozitif ayırımcılık beklentisi
Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Zülfikar ...
ANADER beklentileri açıkladı
Anadolu Eğitimciler Derneği (ANEDER) Başkanı Naci Haliloğlu, 12 Haziran ...
Öğretmenler başarıyı ödüllendirdi
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde Haydi Kızlar Okula kampanyasıyla devam ...
 
Mühendislik eğitiminde yeni adım
Bu yıl 400 öğrencisini mezun edecek olan Atatürk Üniversitesi Mühendislik ...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva