ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>SPOR
15 Nisan 2013 Pazartesi - 13:04

3 haftada 3 final…

ÖZEL-31 hafta boyunca takımlarını yalnız bırakmayan, her türlü fedakarlığı göstererek takımını destekleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un vefakar taraftarı, son üç haftalık gurup maçlarına kilitlendi.

3 haftada 3 final…

ERZURUM
31 hafta boyunca takımlarını yalnız bırakmayan, her türlü fedakarlığı göstererek takımını destekleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un vefakar taraftarı, son üç haftalık gurup maçlarına kilitlendi.  Kendi evinde verdiği sürpriz puanlar, deplasmanda son dakikada kaybedilen maçlarla şampiyonluğu başka takımlara hediye eden Büyükşehir Belediyespor için 2’inci lig yolunda üç büyük final var..
PLAY-OFF YARIŞI
Darıca Gençlerbirliği, Keçiörengücü ve Kahramanmaraş Belediyespor playoff’u büyük ölçüde garantileyen takımlar olurken, 5,6 ve 7’inci sırada bulunan üç takım, son üç hafta boyunca zorlu bir sınav verecek. Kalan üç maçından ikisini deplasmanda, birini kendi evinde oynayacak olan Gümüşhanespor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kendi maçlarını oynarken, dikkatleri diğer takım üzerinde olacak.
DEDE VE CABİR BEKLENTİSİ
Son haftalardaki maçlarda oynadığı futbolla taraftarını düşünceye sevk eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, en zorlu sınavını bu hafta izmir’de Altınordu karşısında verecek. Dede Çelik ve Cabir Coşar’ın eksikliğini haftalardır hisseden mavibeyazlı ekipte futbolcu ve teknik kadro play offa endekslendi. Üç haftalık maratonda sabır ve istikrarı olan takım play offa yükselecek, puan kaybedenler ise ümitlerini gelecek sezona yöneltecek.
NEFESLER TUTULDU
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ligin bitimine 3 hafta kala nefesler tutuldu. 74 puanlı Altınordu olağanüstü bir sürprizin yaşanmaması halinde 2’inci Lige çıkmayı garantilerken, gurupta play off mücadelesi önem kazandı. Gurupta 2’inci sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği matematiksel olarak play off’u garantileyen ilk takım oldu.
PLAY OFF’A DÖRT TAKIM ÇIKACAK
3’üncü gurupta 63 puanlı ve 3’üncü sırada bulunan Keçiörengücü, 59 puanla 4’üncü sırada yer alan Kahramanmaraş Belediyespor, 57 puanla 5’inci sıraya yerleşen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 55 puanla altıncı sıraya inen Gümüşhanespor play off için yarışırken, 51 pianla 7’inci sırada bulunan Sancaktepe Belediyespor’un da matematiksel olarak play off şansı devam ediyor.
ÜÇ HAFTALIK PERİYOT
Ligin tamamlanmasına üç hafta kala Play off yarışında yer alan beş takımın, 32,33 ve 34’üncü hafta maçları büyük önem taşıyor.  63 puanlı Lig üçüncüsü Keçiörengücü bu hafta Çorum Belediyespor’la karşılaşırken, 33’üncü haftada Kocaelispor’la deplasmanda karşılaşacak. Keçiörengücü ligi kendi evinde oynayacağı Arsinspor maçıyla tamamlayacak.
KAHRAMANMARAŞ’IN İŞİ KOLAY
Bitime üç hafta kala en kolay fikstür Kahramanmaraş Belediyespor’a ait. Bu hafta kendi evinde ligden düşmesi kesinleşen Diyarbakırspor’la karşılaşacak olan Kahramanmaraş Belediyespor 33’üncü haftada, yine düşme potasında yer alan Elazığ Belediyespor’la deplasmanda oynayacak. Kahramanmaraş Belediyespor ligi kendi evinde oynayacağı, ligden düşen Mardinspor maçıyla bitirecek.
EN ZORLU FİKSTÜR BİZİM
Play off için yarışan takımlar içinde en zorlu fikstür Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un. Bu hafta gurup lideri  altınordu’yla izmir’de karşılaşacak olan Mavibeyazlı ekip, 33’üncü haftada kendi evinde lig ikincisi Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor son maçını ise Yimpaş Yozgatspor’la deplasmanda oynayacak.
GÜMÜŞHANESPOR NE YAPACAK?
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la 2 puanlık farkı bulunan ve 55 puanla altıncı sırada yer alan Gümüşhanespor Bu hafta Bursa’da Oyak Renaultspor’la oynayacak. 33’üncü haftada kendi evinde Isparta emrespor’la karşılaşacak olan Gümüşhanespor, guruptaki son maçını İzmir deplasmanında Altınordu ile yapacak.
SANCAKTEPE’NİN MATEMATİKSEL ŞANSI
Matematiksel olarak play off şansını sürdüren, 51 puanla yedinci sırada bulunan Sancaktepe Belediyespor 32’inci haftada kendi evinde Kocaelispor’la oynayacak. 33’üncü haftada deplasmana çıkacak olan Sancaktepe Belediyespor Arsinspor’la karşılaşacak. Sancaktepe Belediyespor guruptaki son maçını kendi evinde ligden düşen Diyarbakırspor’la yapacak.
TEK RAKİP GÜMÜŞHANESPOR
9 puanı barındıran son üç haftada en zorlu fikstüre sahip olan Büyükşehir Belediyespor’un play off yolunda tek rakibi Gümüşhanespor. Maçların kolaylık derecesine bakıldığında Keçiörengücü ve Kahramanmaraş Belediyespor play off yolunda büyük şansa sahipken, Büyükşehir Belediyespor Gümüşhanespor’la puan farkının kapanmaması için üç maçından galip ayrılmak zorunda.
TARAFTAR DÜŞÜNCELİ
Taraftarın kafasında, ‘Büyükşehir Belediyespor son haftalarda oynadığı kötü futbolla play offa hazır mı” sorusu var. Kalesinde sorun olmayan, gurubun en iyi kalecisine sahip Büyükşehir Belediyespor’un defansı ise aynı güveni vermiyor. Özellikle defansın sol kanadında sorunlar yaşayan ve kalesinde gördüğü gollerin büyük bölümünde sol kanat zaafının yaşandığı mavibeyazlı ekipte, gözler haftalardır sakatlıkları bulunan Dede Çelik ve Cabir Coşar’da.. Taraftar için en büyük ümit kaynağı ise inegölspor’u ikinci lige çıkaran başarılı teknik direktör Taşkın Güngör. Taraftar son üç haftada Fatih Gültekin’den Ahmet Baykal’a, Zafer Doğan’dan Ekrem Sütçü’ye, Güner Okay’dan Fatih Arat’a, Kemal Akbaba’ya kadar tüm mavibeyazlı futbolculardan olağanüstü performans bekliyor.
32.Hafta
KEÇİÖRENGÜCÜ -  ÇORUM BELEDİYESPOR
ALTINORDU A.Ş. -  ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR
OYAK RENAULTSPOR -  GÜMÜŞHANESPOR
SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR -  KOCAELİSPOR
K.MARAŞ BELEDİYESPOR -  DİYARBAKIRSPOR

33.HAFTA
KOCAELİSPOR -  KEÇİÖRENGÜCÜ
ARSİNSPOR -  SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR -  DARICA G.BİRLİĞİ
ELAZIĞ BELEDİYESPOR -  K.MARAŞ BELEDİYESPOR
GÜMÜŞHANESPOR -  ISPARTA EMRESPOR A.Ş.

34.Hafta
YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş. -  ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR
ALTINORDU A.Ş. -  GÜMÜŞHANESPOR
KEÇİÖRENGÜCÜ -  ARSİNSPOR
K.MARAŞ BELEDİYESPOR -  MARDİNSPOR
SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR -  DİYARBAKIRSPOR
 

 
Bağbaşı’nda sabah namazı buluşması
 
Halk Oyunları Oscarları sahiplerini buldu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
asidadas 17 Nisan 2013 Çarşamba 16:44

yanlış anladın kardeşim istanbul dan geleceğiz anlamda söyledim :D

Yorumu oyla      6      4  
izmirli dadaş, 17 Nisan 2013 Çarşamba 13:35

asidadaş gardaşım istanbul'a değil izmir'e geliyorsunuz, bekleriz yanınızdayız. Erzurum'dan uzakta gurbet elde yaşıyoruz ama hala o eski Erzurumlu ruhumuzla yaşıyoruz. şimdi ki Erzurum ruhunu pek sevmiyorum. umarım silkinir kendinize gelirsiniz. Özünde bir şey kaybetmemiş hala milli şuurla yaşamaya devam eden tüm dadaş gardaşlarıma sonsuz selam ediyor,Erzurumspor'umuza başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      6      4  
asidadas 17 Nisan 2013 Çarşamba 12:51

Bu hafta allah nasip ederse her zamanki gibi deplasmana takımımzı desteklemeye gideceğiz orada bu seneki deplasman na gittiğim ve kazandığımız maç beylerbeyi o dason dakikalarda gelen golle olmuştu inşallah bi ikincisini hemde bu önemli maçta yaşarız elinizi yüreğinize koyun o kadar yoldan geleceğiz(istanbul) boynu bükük yollamayın!!!!!!!!!

Yorumu oyla      6      4  
misafir 15 Nisan 2013 Pazartesi 17:22

Dede ve Cabir Beklentisi diye bir başlık atılmış.Ben bu başlığın altındaki yazıyı okumadan önce kendi kendime acaba sakatlıkları geçti mi dedim.Ama okuduğumda onla ilgili bir durum yoktu.Bence burada atılan başlık yanlış olmuş.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaylalı sahaya indi
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın başlama vuruşunu yaptığı maçı 4-1 ...
Gümüşhanespor’da moraller bozuk
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la birlikte Spor Toto 3.lig, 3.grupta ...
Maçın tek galibi: Taraftar
Büyükşehir Belediyespor oldukça zorlandığı Isparta Emrespor Maçından 85’inci ...
 
Yakutiye Lige havlu attı
BAL 1’inci gurupta prestij mücadelesi veren Yakutiyespor deplasmanda karşılaştığı, ...
Buz hokeyinde Büyükşehir atılımı
Buz hokeyi 1. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi ...
Şehit Gür için mindere çıktılar
Şehit Polis Yücel Gür anısına düzenlenen serbest güreş müsabakaları Yakutiye ...
 
Tepecikli öğrencilerin masa tenisi başarısı
Pasinler ilçesine bağlı Tepecik Köyü Ortaokulu masa tenisinde önemli bir başarı daha elde etti.
Harlem dansı’na disiplin cezası
Erzurum deplasmanı dönüşü Harlem Shake dansı yaparak bu görüntüleri paylaşan ...
Ağrı’dan şampiyon döndüler
Ağrı’da yapılan Okullarası Masa Tenisi Grup Şampiyonası’nda Erzurum Sabancı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva