ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KOM’dan sahte içki operasyonu
KOM’dan sahte içki operasyonu
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
 Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
 Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Gür gözyaşlarıyla uğurlandı
Gür gözyaşlarıyla uğurlandı
HABERLER>SPOR
14 Nisan 2013 Pazar - 14:26

Maçın tek galibi: Taraftar

Büyükşehir Belediyespor oldukça zorlandığı Isparta Emrespor Maçından 85’inci dakikada Ekrem Sütçü’nün attığı golle 1-0 galibiyetle ayrıldı. Gümüşhanespor’un kendi evinde Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmasıyla, mavibeyazlı ekip puanını 57’ye çıkararak beşinci sırada yer aldı.

Maçın tek galibi: Taraftar

ERZURUM
Büyükşehir Belediyespor oldukça zorlandığı Isparta Emrespor Maçından 85’inci dakikada Ekrem Sütçü’nün attığı golle 1-0 galibiyetle ayrıldı. Gümüşhanespor’un kendi evinde Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmasıyla, mavibeyazlı ekip puanını 57’ye çıkararak beşinci sırada yer aldı. Deplasmanda Arsinspor’u 1-0 yenen K.Maraş Belediyespor ise 59 puanla dördüncülüğünü korudu.
BÜYÜKŞEHİR’İN MAÇ KADROSU
Enez Kaplan, Ömer Faruk Bakır, Tekin Şeker hakem üçlüsünün yönettiği, Halil Kurt’un dördüncü hakem, Şerafettin Öktem’in gözlemci olarak görev yaptığı, Nail Aylanç’ın temsilci olarak bulunduğu
Büyükşehir Isparta Emrespor maçına Erhan Kırcı, Zafer Doğan, Samet Altuntaş, İsmail Türkaslan, Fatih Gültekin, Oktay Gümüş, Muhammed Emin Bakan, Ahmet Baykal, Güner Okay, Fatih Arat, Ekrem Sütçü ilk 11 ile başladı.
EKREM VE FATİH İLK 11’DE
İlker Günay, Muhammet Fettahoğlu, Emrah Bayram, İsmail Aslan, Turan Ekici, Cihan Fatih Özdemir, Erdinç Pekgöz ise yedek kadroda yer aldı. İki haftadır maça ilk 11’de başlamayan ve oyuna ikinci yarıda sokulan golcü Fatih Arat ile Mavibeyazlı ekibin orta sahadaki beyni Ekrem Sütçü bu kez maça ilk 11’de başladı.
EMRESPOR’UN KADROSU
Konuk Emrespor’un ilk 11’inde Akın İsmail Köroğlu, Serhat Hürriyet, Şükrü Can Yılmaz, Erkan İnan, Fuat Yaman, Utku Demirel, Ersoy Yılmaz, Görkem Kulbay, Muhammed Onur Demir, Sayim Çelik, Emir Bağcı yer alırken, Yusuf Şenlik, Hasan Alankuş, Tolgay Karakaya, Sergen Ağlamaz, Okan Demirel  yedek kadroya girdi.
EN KÖTÜ PERFORMANS
Büyükşehir Belediyespor 31 lmaçlık periyotta en kötü performansını emrespor karşısında sergiledi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte konuk takım Mavibeyazlı ekip ceza sahasında 8’inci ve 11’inci dakikalarda yakaladığı net gol fırsatlarını değerlendiremedi. Büyükşehir Belediyespor ilk 15 dakikada sadece Fatihle gol pozisyonuna girebildi.
EMRESPOR OYNADI, BÜYÜKŞEHİR KAZANDI
Maçın ilk yarısında hakim taraf Isparta Emrespor’du. Ortasahada hakimiyet kuran konuk ekip, Büyükşehir Belediyespor’u sahasına hapsetti. Doldur boşalt toplarıyla rakip sahaya inmek isteyen MAvibeyazlı ekip, orta sahada yaşanan koordine eksikliği sebebiyle başarılı olamadı. Fatih Arat ve Ekrem Sütçü’nün şahsi gayretleri ise sonuç doğurmadı.
YA ERHAN OLMASAYDI?
Maçın ilk yarısına rakip takım ataklarını başarıyla önleyen kaleci Erhan Kırcı vururken, Fatih arat ve Ekrem Sütçü diri bir görüntü verdi. Maçın ilk bölümünde M.emin Bakan, Ahmet Baykal ise kendilerinden bekleneni veremedi. Rakip takımda ise Ersoy,Saim ve Görkem ilk yarının başarılı ismi oldu. Kaleci Akın ise başarılı çıkışlarıyla takımına güven verdi.
3 DEĞİŞİKLİK
Maçın ikinci yarısına ilk yarıdaki kadrosuyla Başlayan Büyükşehir Belediyespor’da Emrah Bayram, Turan ekici ve Erdinç Peköz oyunun ilerleyen bölümlerinde Mavibeyazlı kadroya girdi. 30 haftada çok az maça çıkan Turan başarılı performansıyla dikkatleri çekerken, Erdinç Peköz, rakip takım ataklarını ortasahada tutarak, Büyükşehir ataklarına zemin hazırladı.
EKREM MAÇIN YILDIZI
Maçın ikinci yarısında kaleci Erhan ve Ekrem Sütçü Büyükşehir’in öne çıkan futbolcuları oldu. Rakip takımın gollük pozisyonlarını başarılı şekilde çıkaran Erhan, takımına güven verirken, Ekrem sahada gezinen Büyükşehir Belediyespor’lu arkadaşlarını hırslandırmak için özel çaba sergiledi.  Hemen her pozisyona giren ve sahada ayak basmadık yer bırakmayan Ekrem , hırs ve başarısının semeresini 85’inci dakikada aldı. Tek başına orta sahadan aldığı topla 4 Emresporlu oyuncuyu ekarte eden Ekrem Sütçü, topu rakip kalenin 90’ıyla buluşturdu.
MAÇIN TEK FALİBİ TARAFTAR
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un çok zorlanarak aldığı 1-0 galibiyette Ekrem Sütçü, Erhan Kırcı ve Fatih Arat’ın yanısıra en büyük emeği taraftar verdi. 90 dakika boyunca hiç susmayan, yaptığı tezahüratlarla takımı ateşleyen Mavibeyazlı taraftar, maçı adeta katleden orta hakeme de sık sık tepki gösterdi. Rakip takım oyuncularının oyunu soğutmak için yaptıkları taktiksel sakatlık oyunlarına sessiz kalmayan taraftar, durumu ıslıklayarak protesto etti. Büyükşehir’i adeta canlandırarak gol atmasını sağlayan taraftar Emrespor maçını kazandıran taraf oldu.
HAKEM FİYASKOSU
Maçın orta hakemi Enez Kaplan Türk hakemliği adına bir fiyasko yönetim sergiledi. Lüzumsuz düdüklerle oyunu sıkça kesen, rakip takım faullerine kart çıkarmayan Kaplan, konuk takım oyuncularının vakit çalmak için yaptığı hareketlere göz yumdu. Kart çıkarmadığı için maçın sertleşmesine neden olan hakem ikinci yarıda ise sertliğe başvuran Emrespor yerine kartlarını Mavibeyazlı oyuncular için çıkardı. Maçın ilk yarısında tam 6, ikinci yarısında ise 5 dakika oyunun durmasına rağmen, hakem Kaplan ilk yarıda 2, ikinci yarıda ise 3 dakikalık uzatmaya gitti.
FAUL REKORU
Maçta  Büyükşehir Belediyespor 18 Rakip takım ise 11 faul atışı kullandı. 29 faul atışının kullanıldığı maçta hakemin kötü yönetimi sertliğe yol açtı. Maçta Büyükşehir Belediyespor 4, Konuk takım ise 2 korner atışı kullandı. Her iki takımda birer kez ofsayta düştü.Korner atışı sayısı azlığı Büyükşehir Belediyespor’un özellikle kanatlardan yeterli atak yapamadığını da ortaya çıkardı.
ALTINORDU MAÇI ÖNCESİ KÖTÜ SİNYAL
Büyükşehir Belediyespor’un maç’ın 90 dakikası boyunca sergilediği isteksiz futbol hem dikkatleri hem de tepkileri çekti. Teknik patron Taşkın Güngör’ün gayretleri bile futbolcuları ateşleyemedi. Oyunda disiplin kuramayan, orta saha forvet ve ortasaha defans uyumunun hemen hiç olmadığı Büyükşehir Belediyespor bu kötü oyunuyla gelecek hafta İzmir’de liderle oynayacağı maç için ise kötü sinyaller verdi.
TARAFTAR DA ŞAŞIRDI
Taraftar, Teknik yönetim ve birkaç futbolcu dışında playoff için yeterli gayreti göstermeyen futbolcuları maç sonunda buruk şekilde alkışlayan taraftarlar ise, maçtan şaşkın ve düşünceli ayrıldı. Kalan son 3 haftalık periyotta play off yolunda puan kaybetmemesi gereken Mavibeyazlı ekibin maçta sergilediği futbol herkesi endişeye düşürdü.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynanan 9 maçta 22 gol kaydedildi. Maçların 4’ünü ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçtan deplasman takımları galip ayrıldı, 3 maç da beraberlikle sonuçlandı. Haftanın en farklı skoru 3-0  Diyarbakırspor’un galibiyetiyle biten Mardinspor maçında yaşandı. En gollü beraberlik ise 2-2 biten Kocaelispor-Beylerbeyispor maçında görüldü.
GÜMÜŞHANESPOR PUAN KAYBETTİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta gözter Kahramanmaraş Belediyespor, Gümüşhanespor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçlarındaydı. Gümüşhanespor 90 dakika önde götürdüğü Keçiörengücü maçından son dakikada kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere ayrılarak taraftarını üzerken, Büyükşehir Belediyespor taraftarını ise sevindirdi. Kahramanmaraş Belediyespor ise Arsinspor’u deplasmanda 1-0 yenerek play of yolunda yara almadan yoluna devam etti.
ALTINORDU ŞAMPİYON GİBİ
31’inci hafta sonunda Altınordu puanını 74’e çıkararak şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan etti, ikinci yarının fiyasko takımı Darıca Gençlerbirliği ise 66 puanda ve ikinci sırada kaldı. Keçiören 63 puanla üçüncülükteki yerini korurken, bu takımı 59 puanla K.Maraş Belediyespor, 57 puanla Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 55 puanla Gümüşhanespor izledi.
31’İNCİ HAFTA MAÇ SONUÇLARI
Diyarbakırspor-Mardinspor: 3-0
Arsinspor-K.Maraş Belediyespor: 0-1
Yimpaş Yozgatspor A.Ş.-Elazığ Belediyespor: 3-1
Maltepespor-Oyak Renaultspor:  2-0
Gümüşhanespor-Keçiörengücü: 1-1
Çorum B.Spor-Sancaktepe Belediye Spor: 1-1 
Kocaelispor-Beylerbeyispor:  2-2
Darıca G.Birliği-Altınordu A.Ş.: 1-2
Büyükşehir Belediyesi Spor- Emrespor A.Ş. : 1-0
32’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI
Altınordu A.Ş.-Büyükşehir Belediyesi Spor   
Beylerbeyispor-Arsinspor   
Oyak Renaultspor-Gümüşhanespor   
Yimpaş Yozgatspor A.Ş.-Darıca G.Birliği   
K.Maraş Belediyespor-Diyarbakırspor   
Sancaktepe Belediye Spor-Kocaelispor   
Keçiörengücü-Çorum Belediyespor   
Isparta Emrespor A.Ş.-Maltepespor   
Elazığ Belediyespor-Mardinspor  
 

 
Yakutiye Lige havlu attı
 
Gözütok’tan kutlu doğum mesajı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ömer 15 Nisan 2013 Pazartesi 05:50

son 3 hafta 7 puan bizi play off a taşır altınordu maçında en az 1 puan almamız gerekiyor ! altınordu maçını kaybedersek play off unut Erzurum'lu ! Eminim Hoca dA bunun farkındadır

Yorumu oyla      8      4  
14 Nisan 2013 Pazar 17:34

hakemler nedense genelde bizim maçlarda kötü maç yönetiyorlar.TFF kaliteli hakem vermiyor ki maçlara .Altı dakika uzatma oluyor 2 dakika uzatma veriyor.Adamlar yatıyor hiçbir şey yapmayan , sarı kartlarını bize göstermek için çabalayan bir hakem olduğunu okudum.TFF için önemli olan süper lig diğerlerini boşver

Yorumu oyla      9      4  
misafir 14 Nisan 2013 Pazar 15:03

bütün rakipleri yeniyor bunlar hala 0-0 devam ediyor.Birde bunlar gelecek hafta Altınorduya gidecekler.Altınordu bunları yener yollar.

Yorumu oyla      8      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye Lige havlu attı
BAL 1’inci gurupta prestij mücadelesi veren Yakutiyespor deplasmanda karşılaştığı, ...
Buz hokeyinde Büyükşehir atılımı
Buz hokeyi 1. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi ...
Şehit Gür için mindere çıktılar
Şehit Polis Yücel Gür anısına düzenlenen serbest güreş müsabakaları Yakutiye ...
 
Tepecikli öğrencilerin masa tenisi başarısı
Pasinler ilçesine bağlı Tepecik Köyü Ortaokulu masa tenisinde önemli bir başarı daha elde etti.
Harlem dansı’na disiplin cezası
Erzurum deplasmanı dönüşü Harlem Shake dansı yaparak bu görüntüleri paylaşan ...
Ağrı’dan şampiyon döndüler
Ağrı’da yapılan Okullarası Masa Tenisi Grup Şampiyonası’nda Erzurum Sabancı ...
 
Futsalın Kralı Gakkoşlar
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tarafından düzenlenen ve Erzurum’un ev ...
Spor Lisesi’nde atletizm gururu
Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Erkek Atletizm takımının gençlerde ...
Harlem dansı 8 futbolcunun başını yaktı
Erzurum deplasmanından dönecekleri gece otelde kaldıkları odada Harlem ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva