ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>GUNCEL
2 Mayıs 2009 Cumartesi - 04:38

2011 yoğunlaşması

M.AKSAKALLI-S.ÖZER/AA/Erzurum 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Spor Oyunları (Universiade) Kar Sporları Yarış Kuralları ve Organizasyon Semineri Antalya'da başladı. 2011 Universiade'nin Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından biri olduğunu belirten Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, ''Şimdiden çok zorlu bir sürece girdik. Ama inanıyorum ki bu inançlı kadro ile çok başarılı bir organizasyon düzenleyeceğiz'' dedi.

2011 yoğunlaşması

 YATIRIMLARDA KARARLILIK 
2011 Universiade'nin hazırlık çalışmalarının büyük ciddiyetle sürdüğünü bildiren Ayık, takım çalışması ile iyi bir organizasyon gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Avusturya ve Slovenya gibi kayakta söz sahibi ülkelerle işbirliği içinde olduklarını kaydeden Ayık, ''Gelmiş geçmiş en iyi Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarını düzenlemeyi hedefliyoruz. “ dedi.
TÜRKLER BU İŞİ BAŞARIR
Dünya Kayak Federasyonu Başkanı, 2011 Universiade öncesi FISU başkanının 'Türkler acaba bu organizasyonu başarabilir mi?' sorusu üzerine, 'Ben Türkler'e kefilim. En iyi şekilde düzenleyecekler' demiştir. Biz de kendisini utandırmayacağız. Bugüne kadarki başarıların ardında takım çalışması yatıyor. Kayak Federasyonu yönetimi olarak 100 kişilik bir ekiple en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.''
KARARI HALK VERECEK
Erzurum'da yapılacak 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Spor Oyunları (Universiade) maskotunun ismi, halk tarafından belirlenecek. Universiade 2011’in maskotu olarak seçilen çift başlı kartalın adının belirlenmesi için yarışma düzenlendi. 9 Nisan'da başlayan süreç, 30 Temmuz'da sonlanacak.
İZMİR EFE DEDİ, ERZURUM..?
İzmir'de düzenlenen 23. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nın ''Efe'' olan maskotunun adının da düzenlenen yarışma ile belirlendiğini hatırlatan yetkililer, 'Maskot adının halk tarafından belirlenmesi gerektiğini, bunun 2011’in Erzurum tarafından benimsenmesinin ifadesi olacağını kaydettiler.
2011 İÇİN 2011 GÖNÜLLÜ ARANIYOR
 Oyunlarda görev alacak gönüllülerin belirlenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. 2011 Gönüllüsü olmak isteyenlerin sayısı yetkililerin verdiği bilgiye göre bin 500’e ulaştı. Gönüllü başvuruları www.erzurum2011.gov.tr internet adresinden yapılabiliyor. Yetkililer 2011 Universiade Erzurum için 2011 gönüllüyü hedeflediklerini bildirdiler.
DERE MAHALLESİNE 2011 YATIRIMI
Erzurum’un büyük umutlar beslediği 2011 için başlatılan yatırım çalışmaları 2009 yılı baharıyla birlikte hareketlendi. 9 Mart 2009 günü hizmete giren Buz Hokeyi salonundan sonra Dere Mahallesinde inşa edilecek 500 kişi kapasiteli buz hokeyi salonu için çalışmalara başlandı. Projenin ihale bedeli 8 milyon 254 bin TL olarak açıklandı.
EMİNKURBU TESİSLERİ
Yakutiye ilçesi sınırlarında bulunan Eminkurbu Mahallesinde yapılacak olan bin seyirci kapasiteli Curling Salonu işinin yer teslimi de yapıldı. 9 milyon 495 bin TL’ye ihale edilen projenin işaatı başladı.Üniversitelerarası Kış Oyunlarının önemli bir yatırımı olacak olan atlama kuleleri için de ihale tamamlandı. Kiremitlik tepede yapılacak kulelerin ihalesiyle ilgili son çalışmalar sürdürülüyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SIZLAMASIN 6 Mayıs 2009 Çarşamba 00:58

SİZ erzurumda yapılacak olan toplantının Erzuruma katkı yapacağını mı sandınız para dağdaki patronlara gidecek bu kadar basit. 700 kişiye yapılacak organizasyonu kaldıramayan bir şehrimiz var işte gerçek bu... lakin federasyon ülke federasyonusur. Sadece Erzurumun değil antalyada ülkemizin bir şehridir unutulmasın. Faaliyet Erzurum ilinde olacaktır. Kimse başkana laf atmasın icraat yapın çene yapacağınıza size alkışlamak düşer o kadar 2011 den sonra görelim sizi laf ebeliği yerine Şerimiz için kaliteli işler yapın o karad...

Yorumu oyla      6      4  
BAHATTİN 5 Mayıs 2009 Salı 23:00

BEN 70 YAŞINDA BİR İNSANIM. HERKES MEMLEKETİNE BİR ÇİVİ ÇAKMAK İÇİN MÜCADELE VERİRKEN KAYAK FEDERASYONUNUN ERZURUMDA TOPLANTI SALONU YOK DİYİP ANTALYA YA UÇAK KALDIRMASI NEYİN NESİ BU NASIL İŞ ERZURUMUN SAHİBİ YOKMU. BU İŞLERİ KİMLER YAPTIYSA KAYAKÇILAR MI HOCALAR MI KİMSE ÇAĞIRIP BUNLARDAN HESAP SORSUNLAR VİCDANLARI YOK MU BUNLARIN. İÇİM SIZLIYOR YA

Yorumu oyla      6      4  
25dadaş25 3 Mayıs 2009 Pazar 21:40

erzurumda yapılması gereken toplantı antalyada oluyor sebep salon yokmuş ne kadar vahim utanç verici bi durum kardeşim bi senedir veya yıllardır bi salon niçin yapmadınız erzurumdaki meseleyi antalyada toplanarak halledemezsiniz böle idarecilere -0- puan slm

Yorumu oyla      6      4  
İNSANYusuf 3 Mayıs 2009 Pazar 08:38

Eleştiri yaparken mantıklı çözümlerinize de hayretle bakıyorum...Acentanın ne işi var,sen Erzurumlusun,Erzurumu sen bilmiyorsun da turizm acentası mı bilecek,birde onlara mı havadan para verilsin,ne görüşü,görüş bellidir.Proje,plan bellidir,yeşil alanlar,çevre düzenlemeleride yapılmaktadır.İnsanların iştahlarını kaçırmayın,köstek olmayın bari...yoksa sizinde turizm acentanızmı var?Yoksa sizde tüm Turistik faaliyetlerin "dağ"da yürütülmesi,şehir içine çekilmemmesinden yanamısınız?Hele gelin önce bi şu 2011 gönüllüyü tamamlayalım da ondan sonra konuşabilelim rahat rahat bu konuda:)

Yorumu oyla      6      4  
Misafir 2 Mayıs 2009 Cumartesi 13:19

Erzurum da 7 ayrı toplantı yapacak salon olmadığını söyleyip Antalya 'ya özel uçak kaldırarak gezi düzenleyen Ayık bu teminatları hangi vicdanla veriyor çok merak ettim doğrusu?

Yorumu oyla      6      4  
Ayaz Bey 2 Mayıs 2009 Cumartesi 10:20

L Ü T F E N D İ K K A T ! Çöplükten geçilmeyen, park ve yeşil alan sorunu olan dar ve sevimsiz sokakların içerisine tesisler yapmakla bu memlekete turist gelmez.Ancak o mahallede yaşayan zavallı halkı "zengin oluyorsunuz size iş yeri açıyoruz" diye aldatmış olursunuz. BU TESİSLERİN YER TESPİTİ YAPILIRKEN ACABA HER HANGİ BİR TURİZM ACENTASININ VEYA BU İŞTE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN TURİZM ACENTALARI BİRLİĞİNİN GÖRÜŞLERİ ALINMIŞMIDIR? Yetkililere Sorum Şu: Eğer ilerde Turizme hizmet etmekten çok uzak yerlere tesis yapıldığı anlaşılırsa (Ki,öyle olacak)bunun faturasını kim ödeyecek? Ayaz Bey'den Selamlar....

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehit Çavdar dualarla uğurlandı
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerce yola döşenen mayının ...
Küçükler’den anlamlı çağrı
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, ‘Yerel malı tüketelim’ çağrısında ...
Koçak, hain saldırıyı kınadı
Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Diyarbakır ...
 
Aman, Dikkat..!
İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özkan, kıyamet tarikatları ...
Tren kaçıyor mu?
G.İSPİRLİ/DDY tarafından, projesi hazırlanan ve 400 kişinin çalışacağı ...
Nail Baba’yı kaybettik
Erzurum'da 71 yıldan beri faaliyet gösteren ve 1995’te UNESCO tarafından ...
 
Dünyada bir örneği daha yok
AA/Eski bakanlardan Danışman'ın bir süre önce A.Ü Kütüphanesi'ne bağışladığı ...
Işıkara Deprem Gerçeği’ni hatırlattı
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türk Kızılayı tarafından yürütülen "Toplum ...
Kırca, şehitler için ağladı
Ünlü tiyatro oyuncusu Levent Kırca, Şanlıurfa'da sergilediği oyununda, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva