ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SPOR
5 Mart 2013 Salı - 07:09

'Takım ruhuyla kazandık'

ÖZEL-Elazığ Belediyespor galibiyetiyle play off yolunda önemli bir performans yakalayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü oynayacağı Mardinspor maçına hazırlanıyor. Mavi beyazlı ekip de tek hedef 3 puan.

 Takım ruhuyla kazandık

Mahmut AKDAĞ
Elazığ Belediyespor galibiyetiyle play off yolunda önemli bir performans yakalayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü oynayacağı Mardinspor maçına hazırlanıyor. Mavi beyazlı ekip de tek hedef 3 puan.
KEYİFLER YERİNDE
Elazığ deplasmanından 2 golle 3 puanı alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde. En yakın rakibiGümüşhanespor’un puan kaybettiği haftada, 3 puanı hanesine yazdıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Çarşamba günü evinde ağırlayacağı Mardinspor maçına hazırlanıyor.
KOLAY MAÇ YOK
Büyükşehir Belediyespor’un talihsiz şekilde geçirdiği Arsinspor maçından sonra, Diyarbakırspor ve Elazığ Belediyespor galibiyetleriyle önemli bir ivme yakaladığını açıklayan Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Kolay maç yok. Kalan 10 maçımızı da kazanarak play off şansımızı kesinleştirmek zorundayız” dedi.
GÜNGÖR’ÜN DEĞERLENDİRMESİ
Elazığ Belediyespor maçını değerlendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “ Maçtan öncede konuşmuştuk. Bizim için her hafta final maçı. Bu haftada bu düşünceyle sahaya çıktık. Önceliğimiz gol yememekti. Bunu başardık. Bundan sonrada gol yememe prensibini korumamız lazım. İkinci yarının başlarında istediğimiz golü  bulduk. Maçtan önce düşündüklerimizi sahaya yansıttık. Her şey istediğimiz gibi oldu. Futbolcu arkadaşlarımız kendilerinden istenilen mücadeleyi sahada verdi. Ve sonuç olarak galibiyetle Elazığ’dan döndük.” dedi
ELAZIĞ BELEDİYESPOR MAÇI
Maçın ilk yarısında oyun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirten Güngör, “Rakibimize üstünlük vermedik. Rakibimizin gol arzusuna karşı kontrolü elimizde tuttuk. Bizim başından beri yapmak istediğimiz buydu. Aklımızdaki oyun anlayışını sahada gösterdiğimizde sorun olmuyor. Sonuç olarak en yakın rakibimiz Gümüşhanespor’un puan kaybettiği haftada 3 puanı almak önemliydi. Futbolcu arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.” diye konuştu.
PUAN FARKI KAPANIYOR
Ligin zirvesinde play off için oynayan takımlarla aradaki puan farkının giderek azaldığını da sözlerine ekleyen Güngör, “Ben her zaman söylüyorum. Bulunduğumuz ligde her takım puan kaybedebilir. Burada önemli olan az puan kaybı. Bakın şimdi rakiplerin puan kaybettiği haftada 3 puanı hanemize yazdık. Motivasyonumuzu yükselten bir 3 puan oldu. Önümüzde Şimdi Mardinspor maçı var. İnşallah bu maçtan da 3 puanı alıp, çok önemli bir deplasman maçına çıkacağız. O da Kahramanmaraş Belediyespor maçı. Bu maç bizim için çok önemli. Her maçı puanla bitirmek lazım. İnşallah bundan sonraki kalan maçlarımızdan kazasız belasız çıkıp, Erzurum halkına güzel bir final yaşatırız.” dedi,
TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ
Kalan on maçta futbolcular kadar taraftara da güvendiklerini ifade eden Güngör, “Mardispor takımının gurupta galibiyetsiz şekilde son sırada yer alması bizim için önemli değil. Biz playoff yolunda bir kaza yaşamak istemiyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyor, çalışmalarımızı eksiksiz sürdürüyoruz. Bu maçta da her zaman olduğu gibi 12’inci adamı tribüne bekliyoruz. Taraftarımız, play off yolunda önemli gücümüz” vurgusunu yaptı.
TAKIM RUHU
Ara transfer dönemiyle, Ligin ikinci yarısında takıma giren Kemal Akbaba’nın Elazığ Belediyespor maçında iki gol kaydetmesini, takıma adaptasyon sürecinin tamamlamasına bağlayan Güngör, “Biz de önemli olan takım ruhudur. Her futbolcu arkadaşımız, giydiği mavi beyazlı formanın hakkını vermek için ter döküyor. Golcülerimiz formda. Takımdaki dayanışma ve yardımlaşma ruhu sonuçlara yansıyor. Bizce önemli olan takım ruhunu korumak ve geliştirmek. Tüm futbolcu arkadaşlarım bunu başardı. Hepsini kutluyorum” dedi.
PLAYOFF HEDEFİ
Takımın kendisine play off hedefi koyduğunu, bunun için kalan on maçı kayıpsız ve üç puanla kapatmayı hesap ettiklerini kaydeden Güngör, “Play off için mücadele veren Kahramanmaraş Belediyespor’la 5, Gümüşhanespor’la bir puan farkımız var. Ligin zirvesindeki Darıca Gençlerbirliği, Altınordu ve Keçiörengücü de puan kaybedebilir. Ligi uzun soluklu olarak düşünmek lazım. Hele üç puan sisteminde her hafta sıralamanın değişmesi mümkün. Önemli olan Bizim iyi oynamamız ve puan kazanmamızdır. Biz kendi hesabımızı yapıyoruz. Rakiplerimizin puan kaybetmesi ikinci planda.” şeklinde değerlendirme yaptı.
ZORLU ON HAFTA
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un üstündeki takımları olduğu gibi takipçilerine de dikkat ettiğini ifade eden Güngör,  41 puanla yedinci sırada bulunan Sancaktepe Belediyespor ve 36 puanla sekizinci sırada yer alan Maltepespor’un da play off hesabı yaptığına dikkat eçekerek, Büyükşehir Belediyespor’un çok zorlu bir on hafta geçireceğini kaydetti.
HEDEFE KİLİTLENDİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yöneticisinden futbolcusu, taraftarına, play off hedefine kilitlendiğini, on haftanın sonunda gülen tarafın Mavibeyazlı ekibin olacağına inandıklarını belirten Güngör, “Biz bir sinerji yakaladık. Önce başarıya inanmak, sonra çalışmak ve mücadele etmek. Bizim yol haritamız bu. Taraftarımızın desteği devam ettikçe hedefe ulaşan biz olacağız. Herkes bize inansın ve bizi takip etsin.” Dedi.

 

 
Erzurum projede fark attı
 
TÜFE’de Türkiye rekoru
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 5 Mart 2013 Salı 10:55

Giresun bölgesinden bir hakem Erzurum bb spor -Mardinspor maçını yönetecek.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 5 Mart 2013 Salı 10:37

bu hafta bizim grup iddaa bülteninde yer alıyor.Bizim takıma mardinspor karşısında 1.60 verilmiş.Yani Mardini 5-0 yenersek bu oranı veriyor.Ayrıca Darıcayı Maraş karşısında favori gösteriyor.Gümüşhaneyi de Diyarbakır karşısında favori gösteriyor.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykan’dan Palandöken değerlendirmesi
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Erzurum’a çıkarma yaptı.
Spora gölge düştü…!
Yakutiye ilçesinde düzenlenen liseler arası salon futbol karşılamasında ...
Yakutiye üzüldü, Karsspor sevindi
Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu konuk ettiği Erzurum ...
 
Tipi altında zorlu yarış
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde devam eden Snowboard Dünya Gençler ...
B.Şehir adına yakışanını yaptı
Erzurum Büyükşehir zorlu Elazığ deplasmanından üç puanla dönüyor. Mavibeyazlı ...
Dünya Şampiyonası’na rekor katılım
Erzurum’da düzenlenen Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Dünya ...
 
Yakutiye umduğunu bulamadı
Yakutiyespor lig liderliği yolunda Karsspor karşısında derin bir yara ...
Dünya Şampiyonasına görkemli açılış
Erzurum’da düzenlenen Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'nın açılış töreni ...
Erzurum Avrupa’nın gözdesi oldu
Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan ve ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva