ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>SPOR
5 Mart 2013 Salı - 07:04

Baykan’dan Palandöken değerlendirmesi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Erzurum’a çıkarma yaptı.

Baykan’dan Palandöken değerlendirmesi

ERZURUM (İHA) –
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda yapılan ve tam olarak kullanılamayan suni kar göletinin son durumuyla ilgili soruya, "Türkiye'nin imkanları var görüyorsunuz. Kamyonlarla takviye yapılıyor. Palandöken'de bulunan suni kar göletiyle ilgili sıkıntılar inceleniyor. Yakın zamanda inşallah bir sonuca ulaşacağız" cevabını verdi.
BAYKAN ERZURUM’DA
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Erzurum’a çıkarma yaptı.
Gençler Snowboard Dünya Şampiyonasını izlemek ve Özel Sporcular Kayak Dünya Şampiyonası açılış törenlerine katılmak için Erzurum’a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Havalimanı’nda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Fatih Çintimar, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Codur, TÜFAD Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binasına geçen Baykan, daha sonra spor tesisleri ile 3 Temmuz Stadı’nı gezdi. TÜFAD Erzurum Şubesi ve ASKF Hizmet Binalarını ziyaret eden Baykan daha sonra Palandöken Kayak Merkezi’ne geçti. Baykan’a burada Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık tarafından plaket verildi. Baykan, plaket töreninin ardından Snowboard Genç Milli takımının sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, başarı dileğinde bulundu.
TÜRKİYE BÜYÜK ORGANİZASYONLARI HAK EDİYOR
Erzurum’da gezi ve incelemelerine gün boyu devam eden Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye’nin her konuda büyük organizasyonları hak eden bir ülke olduğunu söyledi. Baykan, “Türkiye İzmir Yaz Oyunları’nın ardından 2011 Erzurum Üniversiade’ı başarı ile yaptık. Ardından Trabzon EYOF’u başarı ile tamamladık. Şimdi Mersin Akdeniz Yaz Oyunları için seferberiz. Devletimiz Mersin Akdeniz Yaz Spor Oyunları için 500 milyonluk bir yatırım yapıyor. Türkiye büyük organizasyonlara layık bir ülke ve her türlü büyük organizasyonu yapacak düzeyde bir ülke” dedi.
TÜRKİYE MUCİZELERE İMZA ATIYOR
Baykan, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her türlü güzelliği bünyesinde barındırdığını, batıda denize girenlerin iki saat sonra Erzurum'da kayak yapma imkanı bulduğunu söyledi. Baykan, daha sonra şöyle konuştu: "Türkiye sırasıyla uluslararası önemli ve güzel organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Sırada 17. Akdeniz Oyunları var. Mersin'de düzenlenecek olan oyunlar için hummalı bir çalışma var. Yunanistan'ın 6 yıl önce alıp, oyunlara iki yıl kala ortada bıraktığı organizasyonu şimdi Türkiye yapacak. Üstelik kısa bir süre içerisinde, 500 milyon liralık bir yatırımla yapacak. Bu mucize Mersin'de yaşanıyor. Erzurum'da aynı mucizeyi 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda yapmıştı." Baykan, ülkemizde önemli gelişmelerin yaşandığını ve son yıllarda sporun iyi bir konuma geldiğini anımsattı.
Erzurum'un ev sahipliği yaptığı Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'na katılımın fazla olmasına dikkati çeken Baykan, "Türkiye, Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'na kalabalık bir takımla katılıyor. 34 ülkenin yarıştığı şampiyonada Türk sporcularımızın sayısının fazla olması çok güzel. Ülkemizin her alanda olduğu gibi sporda da önü açık" diye konuştu.
Baykan, gazetecilerin, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda yapılan ve tam olarak kullanılamayan suni kar göletinin son durumuyla ilgili sorusuna, "Türkiye'nin imkanları var görüyorsunuz. Kamyonlarla takviye yapılıyor. Palandöken'de bulunan suni kar göletiyle ilgili sıkıntılar inceleniyor. Yakın zamanda inşallah bir sonuca ulaşacağız" cevabını verdi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’da spor tesislerini incelemeye devam ederken, Atalama Kuleleri’nde çay molası verdi. Baykan Erzurum’da “Obezite ile Mücadelede Bende Varım” Projesi kapsamında Palandöken Spor Salonu’nda spor yapan ev hanımlarına eşofman ve spor ayakkabısı dağıttı. Baykan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın hediyelerini sizlere sunmaktan gurur duyuyorum” dedi.
 

 
SP’de seçim hazırlığı
 
Erzurum projede fark attı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Spora gölge düştü…!
Yakutiye ilçesinde düzenlenen liseler arası salon futbol karşılamasında ...
Yakutiye üzüldü, Karsspor sevindi
Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu konuk ettiği Erzurum ...
Tipi altında zorlu yarış
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde devam eden Snowboard Dünya Gençler ...
 
B.Şehir adına yakışanını yaptı
Erzurum Büyükşehir zorlu Elazığ deplasmanından üç puanla dönüyor. Mavibeyazlı ...
Dünya Şampiyonası’na rekor katılım
Erzurum’da düzenlenen Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Dünya ...
Yakutiye umduğunu bulamadı
Yakutiyespor lig liderliği yolunda Karsspor karşısında derin bir yara ...
 
Dünya Şampiyonasına görkemli açılış
Erzurum’da düzenlenen Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'nın açılış töreni ...
Erzurum Avrupa’nın gözdesi oldu
Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan ve ...
Dünya Şampiyonası başladı
Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva