ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
Aydemir’den devletebed müddet vurgusu
'19 Mayıs kutlu bir dirilişin başlangıcıdır'
'19 Mayıs kutlu bir dirilişin başlangıcıdır'
'Kırımlı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz'
'Kırımlı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz'
Erdoğan: Türkiye, bölgesinin istikrar adası
Erdoğan: Türkiye, bölgesinin istikrar adası
Erdoğan: ‘Türkiye'yi her alanda bir üst lige taşıdık’
Erdoğan: ‘Türkiye'yi her alanda bir üst lige taşıdık’
HABERLER>EKONOMİ
25 Mart 2016 Cuma - 07:30

Yıldırım öğrencilere seslendi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Yıldırım öğrencilere seslendi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Hakim Faruk Mert ve personel tarafından karşılanan Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür yardımcısı Burhanettin Eser, Eğitim Merkezi yerleşkesini birlikte gezerek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Mert’ten bilgi aldılar.

Eğitimlerinin ilk gününde bulunan 502. Dönem İnfaz ve Koruma Memurluğu Hizmet Öncesi Eğitimi öğrencileri ve 535. Dönem Yetiştirme Eğitimi öğrencilerine konferans salonunda hitap eden Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım, eğitimleri esnasında kanun, tüzük, genelge ve yönetmelikleri öğrenerek verilen derslere vakıf olduktan sonra memurluğa başlamalarının kendilerine ziyadesiyle katkı yapacağını belirterek “Verilen dersleri can kulağıyla dinleyip, göreve başlandıktan sonra bunları uygulamaya sokmanız gerekmektedir. Göreve başladığınızda birlikte uyum içerisinde, hayatımızın her aşamasında birbirimize karşı saygılı ve birlik beraberlikten ayrılmadan, devleti temsil ettiğimizi unutmadan vakur bir şekilde çalışmamız gerekiyor. İnfaz çalışanları çok önemli iş yapmalarına rağmen, toplumda bu meslek hakkında farklı bir bakış açısı olduğunun bilincindeyiz. Bu bakış açısını değiştirmek için Bakanlık ve Genel Müdürlük nezdinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır, buna sizlerin de ayrıca katkı yapmanız gerekmektedir. Masanın ön tarafında nasıl davranış bekliyor isek işe başlamadan önceki halimizi unutmadan masanın arka tarafına geçince de aynı şekilde davranmalıyız. İnfaz sistemi olarak dünyada sayılı ülkelerden biriyiz, gittikçe daha iyiye giden infaz sistemimiz olduğu bir aşikardır ve daha iyi olacağına dair inancımız tamdır.” dedi.

Daha sonra Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’nden ayrılan Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Açık, Erzurum E Tipi Kapalı ve Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarını ziyaret ettiler.

 
‘Söz Şampiyonlardaydı’
 
Pkkya büyük darbe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu’dan ülke ekonomisine 135 milyon katkı
Kars’ta 2010 yılında ihalesi yapılarak, 2011 yılında yapımına başlayan ...
Şubat’ta 409, 2 ayda 807 konut satıldı
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’da şubat ayında 409 konut satışı gerçekleşti. İlde ...
TOKİ'den Erzurumlu yatırımcıya yeni fırsat
TOKİ, İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, ...
 
Erzurum’a müjdeli haber
Erzurum'da SSK prim indirimlerinden faydalanabilmek için yerine getirilmesi ...
KUDAKA Kurumsallaşma seminerleri tamamlandı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından yürütülen “Anahtar ...
Erzurum Ekonomisinde 2 rekor..
M.AKDAĞ-Erzurum ekonomisinde şirketleşme hızı son beş yılın en yüksek ...
 
2 ayda 25 marka çıkardık
MAHMUT AKDAĞ-TPE şubat dönemi marka başvuru verilerini açıkladı
Erzurum kamuda 18’inci sırada
MAHMUT AKDAĞ-Maliye Bakanlığı şubat ayı kamu hizmet harcamalarını paylaştı
İşgücü istatistikleri 2015 açıklandı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı 'İşgücü İstatistikleri'ni açıkladı
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva