ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Taekwondo'da Erzurum başarısı
Taekwondo'da Erzurum başarısı
A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası hazırlıklarına başladı
A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası hazırlıklarına başladı
Başakşehir, 12. sezonunda 10. kez Avrupa kupalarında
Başakşehir, 12. sezonunda 10. kez Avrupa kupalarında
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na kavuştu
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na kavuştu
Tekin Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresine seslendi
Tekin Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresine seslendi
HABERLER>SPOR
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 01:12

Yıldırım: En büyük Fener sezonu başlamıştır

Yıldırım, yönetim kurulu toplantısını tanıttığı basın toplantısında, "100. yıl ruhumuzu 120. yılımızda da sürdürmek için hep beraber bir mücadeleye başlıyoruz. Ali Koç’a, Hakan Safi’ye çağrımdır; gelin yönetimde beraber olalım. ' dedi

Yıldırım: En büyük Fener sezonu başlamıştır

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu toplantısını tanıttığı basın toplantısında, "100. yıl ruhumuzu 120. yılımızda da sürdürmek için hep beraber bir mücadeleye başlıyoruz. Ali Koç’a, Hakan Safi’ye çağrımdır; gelin yönetimde beraber olalım. Hep birlikte Fenerbahçe’yi şampiyonluğa taşıyalım. Camiamızın her bir ferdine çağrımdır; Bu seneye hep beraber damga vuralım. Birlikte büyük bir mücadeleye adım atıyoruz. 'En büyük Fener' sezonu başlamıştır" dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 6-7 Haziran'da gerçekleştireceği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adayı Aziz Yıldırım çalışmalarını sürdürürken, İstanbul'da bir otelde yönetim kurulunu tanıttığı lansman düzenledi. Toplantıda ilk olarak projeler katılımcılara yansıtılırken, daha sonra yönetim kurulu listesi tek tek sahneye çıktı. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım son olarak konuşması için kürsüye gelirken, 'Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi ile Futbol AŞ beraber olacağını, kulübü birlikte yöneteceklerini söyledi. Bugün Final Four maçına çıkacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na ise başarılar dileyen Yıldırım, "Türkiye'ye şampiyon olacak dönecekler" dedi. Futbol AŞ'ye 4-5 ismin daha ekleneceği bilgisini veren Yıldırım, "Az önce Fenerbahçemizin Türkiye’de ve Avrupa’da kazanacağı büyük başarıların mimarı olacak olan kadro ile tanıştınız. Yönetim kadromuzda yer alan arkadaşlarımın tamamı kendi meslek ve iş hayatlarında önemli başarılar kaydetmiş sosyal çevrelerinde saygın kimselerdir. Ama onları burada bir araya getiren, Fenerbahçe için maddi ve manevi tüm imkanlarıyla Fenerbahçemizin başarılarına güç katma iradeleridir. Bütün Fenerbahçeliler adına bir Fenerbahçeli olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Sadece bizim listemizde aday olmuş arkadaşlarımızı değil, Hakan Safi ve arkadaşlarını da aynı içtenlik ve saygı ile selamlıyor, kendilerine de aynı şekilde teşekkür ediyorum. Onlar bizim rakibimiz değil. Fenerbahçeli Fenerbahçelinin rakibi olamaz; yoldaşı olur, gönüldaşı olur. Bu bir hizmet yarışıdır. Asla iktidar ve söz sahibi olma kavgası değildir. Elbette 120. yaşını kutlayan bu koca çınar ne Aziz Yıldırımlar ne başkanlar gördü. Bu 120 yılın neredeyse yarısında benim ömrüm geçti ve ben kendime bakınca Fenerbahçe’yi görüyorum. Benim nabzım şöyle atıyor: 'Her zaman her yerde en büyük Fener.' Ben bu coşkuyu bütün Fenerbahçeliler ile birlikte tam da kalbimin içinden bütün benliğimle yayılan bir hayat enerjisi olarak hissediyorum. 'Her zaman her yerde en büyük Fener' diye coşan tribünler. 'Her zaman her yerde en büyük Fener' diye inleyen sokaklar ve her yerde dalgalanan sarı lacivert bayraklar; benim hayat enerjimi bunlar sağlıyor. Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu ülkemde ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hür ve bağımsız yaşamanın onuru yanında, sarı-lacivert bayrakların dalgalanması benim hayat enerjimdir. Ben bu yüzden yeniden adayım. Arkadaşlarım bu yüzden hizmete talip oldular. Bana neler yapacağımı sormaya kimsenin ihtiyaç duyacağını sanmıyorum" diye konuştu.

"Her zaman her yerde 'En büyük Fener' coşkusuyla zaferler kutlayalım"
Başkan adayı Hakan Safi ve önceki yönetime de çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, "Ben Türkiye ve Avrupa'nın sokaklarını, şu coşkuyla sarı-lacivertle boyamak için varım; 'Her zaman her yerde 'En büyük Fener' coşkusuyla zaferler kutlayalım. Bana nasıl yapacaksınız diye sormayın. Daha önce yaptık yine yaparız. Fenerbahçe’nin geçmişine bakın bunu göreceksiniz. Fenerbahçemizin kumpaslarla içine itildiği kuyudan el birliği ile çıkmak için buradayız. 2018’de 'Gelin güç ve imkanlarımızı birleştirelim, Fenerbahçe’ye karşı kurulmuş tuzakları bozalım' derken, bugün de aynı şeyi söylüyorum. Benden önce, benden sonra Fenerbahçe’ye hizmet etmiş tüm başkanlarımıza, camiamıza huzurunuzda tam bir samimiyetle teşekkür ediyorum. Hepsi de tam bir özveri ve samimiyetle Fenerbahçe için çok fedakarlıklar yaptılar. En önemlisi; Fenerbahçeli kardeşlerim bir olalım. Birlik olalım ve camianın şampiyonluk ruhunu önce kendimiz hatırlayıp sonra da teknik adamlarımıza, sporcularımıza, tribünlerimize, hakemlere, federasyonlara, sokaklara milyonlara hatırlatalım. Şimdi, 100. yıl ruhumuzu 120. yılımızda da sürdürmek için hep beraber bir mücadeleye başlıyoruz. Ali Koç’a, Hakan Safi’ye çağrımdır; gelin yönetimde beraber olalım. Hep birlikte Fenerbahçe’yi şampiyonluğa taşıyalım. Camiamızın her bir ferdine çağrımdır; Bu seneye hep beraber damga vuralım. Birlikte büyük bir mücadeleye adım atıyoruz. 'En büyük Fener' sezonu başlamıştır" ifadelerini kullandı.
Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:
"Barış Göktürk, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Mustafa Çağlar, Ahmet Önder Fırat, Cihan Kamer, Fatih Öztürk, Batuhan Özdemir, Tanju Kaya, Murat İman, Özgür Peker, Yusuf Buğra Tanık, Mehmet Aydın, Mehmet Selim Kosif, Fatih Aslan, Volkan Akan, Mustafa Aydın Acun, Barış Karagöz, Savaş Adalet, Demre İşçen, Yasemin Babayiğit."

 
Taekwondo'da Erzurum başarısı
 
IBAN ile kara para aklayan şebekeye darbe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taekwondo'da Erzurum başarısı
Erzurum adına okul sporları ve Türkiye şampiyonalarında derece kazanan ...
A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası hazırlıklarına başladı
 A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası'nın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Başakşehir, 12. sezonunda 10. kez Avrupa kupalarında
RAMS Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası’nı Trabzonspor’un kazanmasının ...
 
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na kavuştu
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor, ...
 Sürat Pateni Milli Takımına dil desteği
Sürat Pateni Milli Takımı sporcuları ve antrenörlerine yabancı dil eğitimi ...
TFF, Süper Lig'de yabancı kuralını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 2026-2027 sezonunda yabancı ...
 
UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun enleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde 2025-2026 sezonunun tamamlanmasının ardından sezonun en iyileri belli oldu.
Transfer dönemi 22 Haziran'da başlayacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), transfer döneminin 22 Haziran'da başlayacağını açıkladı.
UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı Alan Kulüpler açıklandı
14 kulüp UEFA Lisansı, 7 kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yolculuğun Umudu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva