ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Büyükşehir'den 19. Hizmet filosu
Büyükşehir'den 19. Hizmet filosu
Milli atletlere coşkulu karşılama
Milli atletlere coşkulu karşılama
Türkez: 'Gazetecilik meslek yasası acilen çıkarılmalı'
Türkez: 'Gazetecilik meslek yasası acilen çıkarılmalı'
200 Evler’de kentsel dönüşüm
200 Evler’de kentsel dönüşüm
ETB ile İTB'den 'Kardeş Borsa Protokolü'
ETB ile İTB'den "Kardeş Borsa Protokolü"
HABERLER>GUNCEL
21 Şubat 2008 Perşembe - 00:00

Yerel yönetimler şurası Erzurum’da toplanacak

23 Şubat Cumartesi günü Palandöken’de gerçekleştirilecek olan 6. Bölge Yerel Yönetimler Şurası’na katılacak olan üst düzey yöneticiler netlik kazanmaya başladı.

Yerel yönetimler şurası Erzurum’da toplanacak

Yerel yönetimler şurası Erzurum’da toplanacak 23 Şubat Cumartesi günü Palandöken’de gerçekleştirilecek olan 6. Bölge Yerel Yönetimler Şurası’na katılacak olan üst düzey yöneticiler netlik kazanmaya başladı. 23 Şubat’ta Erzurum’da gerçekleştirilecek olan 6. Bölge Yerel Yönetimler Şurası’na katılacak olan üst düzey yöneticiler belli olmaya başladı. Başta Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ olmak üzere, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılma ihtimalinin bulunduğu Yerel Yönetimler Şurası’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Feyzullah Kıyıklık, Yerel Yönetimler 6. Bölge Koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, AK Parti’nin Erzurum, Erzincan, Bingöl, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan illerinin milletvekilleri, İl Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Yerel Yönetimler Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katılacak. 23 Şubat 2008 Cumartesi günü Saat: 10.30' da Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirilecek olan toplantıda, yerel yönetimlerin sorunları, belediyelerin merkezi idare ile ilişkileri, KÖYDES- BELDES projeleri ve Adrese Dayalı Nüfus Sistemi (ADNKS) sonuçları değerlendirilecek. Ayrıca Şura’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılacak çalışmalar ile Genel Merkez düzeyinde başlatılan “Kardeş Belediyecilik” uygulaması, Yerel Yönetimler Mevzuatı’ndaki değişiklikler ve sorunlar, yerel demokrasinin işleyişine yönelik konular ile yerel yönetim hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulmasına ilişkin görüşler ele alınacak. AK Parti 6. Bölge Yerel Yönetimler Şurası ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer, “Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar Erzurum’u her zaman önemsemiştir. Erzurum ise partimize her zaman sahip çıkmıştır. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın gözünde Erzurum çok farklıdır. Bu farkı her zaman ve her zeminde ortaya koymuştur. Partimizin Yerel Yönetimler Şurası’na Başkan Yardımcılarımız ve bölgedeki 7 ilimizin milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer parti yöneticileri katılarak çok geniş tabanlı bir çalışma yapılması sağlanacak” dedi. Tanfer, bu tür organizasyonların aynı zamanda turizme de hizmet olduğuna vurgu yaparak, Erzurum’da salon toplantıları, konferanslar ve geniş katılımlı paneller yapılmasına imkan sağlayan bir yapısının bulunduğunu sözlerine ekledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ENERJİ TASARRUFU İÇİN ISI YALITIMI ŞART
Makine Mühendisleri Odası Başkanı Abdulgaffur Yeniay, Erzurum'da 90 bin ...
Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Şubat ayı içerisinde yapılan operasyonlarda, ...
DSP İl Başkanı Tuncer SuerYeni Vakıflar Yasası AB’nin dayatmasıdır
DSP İl Başkanı Tuncer Suer, hükümetin ekonomi politikasın ve Erzurum’la ...
 
Erzurum buz kesti
Doğu Anadolu Bölgesi'nde Sibirya soğukları kar ve tipinin ardından yeniden etkili olmaya başladı.
Pegasus’tan yaz kampanyası
Pegasus Havayolları'nın 2008 yaz tarifesi uçuşları satışa açıldı.
Kırık-çıkık vakaları arttı
Erzurum’da buz pistlerini andırmayan kaldırımlar ve trafik kazaları, ...
 
DENİZ’DEN SBS VE DPY-B UYARISI
Palandöken Dershaneler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Deniz, ...
2008’E PROTESTOLU BAŞLADIK
Erzurum’da Ocak ayında protesto edilen senet sayısı bir önceki yılın ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KAR ESARETİ GERİ DÖNDÜ Erzurum'da kar ve şiddetli tipi nedeniyle ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva