ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu'da ADEM Projesi sergisi
Oltu'da ADEM Projesi sergisi
Karayazı’da ‘Ters Lale Festivali’ günceli
Karayazı’da ‘Ters Lale Festivali’ günceli
MHP’den TFF’ye sert tepki
MHP’den TFF’ye sert tepki
Kotanlı’dan 1 Mayıs açıklaması
Kotanlı’dan 1 Mayıs açıklaması
Erzurum’dan 2 futbolcu milli takım kadrosunda
Erzurum’dan 2 futbolcu milli takım kadrosunda
HABERLER>GUNCEL
25 Nisan 2006 Salı - 00:00

YİBO öğrencileri yarıştı

Arçelik'in Türkiye genelinde başlattığı, "Arçelik Eğitimde Gönül Birliği" projesi kapsamında, Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi'nin Yatılı İlköğretim Bölge Okul (YİBO) öğrencileri arasında düzenlediği, "Benim Bayramım" isimli şiir, resim, kompozisyon ve el işi yarışmasında dereceyi girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

YİBO öğrencileri yarıştı

YİBO öğrencileri yarıştı Arçelik'in Türkiye genelinde başlattığı, "Arçelik Eğitimde Gönül Birliği" projesi kapsamında, Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi'nin Yatılı İlköğretim Bölge Okul (YİBO) öğrencileri arasında düzenlediği, "Benim Bayramım" isimli şiir, resim, kompozisyon ve el işi yarışmasında dereceyi girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Dedeman Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulamalı Otel Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Sevim Çebi, Türk Kadınlar Birliği Onursal Başkanı Saffet Zengin, Arçelik İstanbul Temsilcisi Levent Türkay ile çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Şahin, eğitime önem verdiklerini belirtirken, Arçelik adına konuşan Levent Türkay, kurum olarak toplumsal ve sosyal sorumluluk ilkesiyle hareket ettiklerini ifade ederek, ülkenin daha çağdaş yarınlara ulaşabilmesi için eğitimin önemine değer verdiklerini ve bu yönde çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Milli Eğitim Müdürü Budak ise, kırsal kesimde yaşayan ve öğrenim gören çocukların ellerinden tutulmasının gerekliliğine işaret ederek, "Kırsaldaki çocukların elinden tutmak asli görevimiz" dedi. Türk Kadınlar Birliği Onursal Başkanı Saffet Zengin de, bölge YİBO'ları arasında düzenledikleri yarışmaya toplam 54 eserin katıldığını ve dereceye girenleri belirlemede zorluk çektiklerini anlatarak, "Eserlerin hepsi bir birinden güzeldi. Bütün çocuklara fırsat tanınmalı ki içlerindeki zenginlikler ortaya çıkabilmeli" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UŞKUN PİYASAYA ÇIKTI
Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüksek dağlarında yetişip 'Uçkun' veya 'Dağ muzu' ...
TEKMAN'DA ÇOCUK PARASI KUYRUĞU
Tekman İlçesi'nde 0-6 yaş grubu çocuk ve öğrenciler için ihtiyaçlı ailelere ...
REHABİLİTASYON MERKEZİNE ULAŞTIRMA BAKANINDAN DESTEK
Spastik ve Zihinsel Özürlüler için yaptırılması düşünülen Rehabilitasyon ...
 
Fırçalar konuştu
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin ...
OKUMA KÜLTÜRÜNÜ KAYBEDİYORUZ
Kitap okuma kültürünün yeterli olmaması kitap satışlarını da olumsuz etkiliyor. ...
YOLCU OTOBÜSÜ, OTOMOBİLE ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI
Ankara'dan Erzurum istikametine gelmekte olan Yalçın Koç yönetimindeki ...
 
HAYASAD’DAN DOKTORLARA PLAKET
Hasta ve Hasta Yakını Haklarını Savunma Derneği (HAYASAD) Erzurum Şubesi ...
Dernekçilere beyanname uyarısı
Dernekler İl Müdürü Feyzullah Kılıç, beyanname verme süresinin 30 Nisan’da ...
"ÇİFTÇİ BORÇLARINA AF YOK, ÖDEME KOLAYLIĞI VAR"
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Süleyman Kurt, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva