ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sunar'dan çevre duyarlılığına 'Örnek Site' plaketi
Sunar'dan çevre duyarlılığına 'Örnek Site' plaketi
Bingöl'de haziranda ekipler kar tünelleri açıyor
Bingöl'de haziranda ekipler kar tünelleri açıyor
Çorum FK futbolcularına Süper Lig jesti
Çorum FK futbolcularına Süper Lig jesti
Fenerbahçe'de başkanlık seçimi hafta sonu yapılacak
Fenerbahçe'de başkanlık seçimi hafta sonu yapılacak
Erzurum BİK Yiğitbaşı'nı ağırladı
Erzurum BİK Yiğitbaşı'nı ağırladı
HABERLER>GUNCEL
2 Nisan 2008 Çarşamba - 00:00

Uzundere’de Sevgi Bahçesi Kuruldu

Doğu Anadolu Turizmi Geliştirme Projesi’nin uygulandığı Erzurum’un Uzundere ilçesinde 63 dönümlük araziye toplam 2 bin fidan dikildi.

Uzundere’de Sevgi Bahçesi Kuruldu

Uzundere’de Sevgi Bahçesi Kuruldu Doğu Anadolu Turizmi Geliştirme Projesi’nin uygulandığı Erzurum’un Uzundere ilçesinde 63 dönümlük araziye toplam 2 bin fidan dikildi. Uzundere Belediyesi’ne ait olan arazi, Uzundere Kaymakamlığı’nın da girişimiyle “Sevgi Bahçesi ve Rekreasyon Alanı”na dönüştürüldü. Kaymakamlık tarafından temin edilen 2 bin fidanın dikimi, Çoruh Vadisi Turizmi Geliştirme Projesi kapsamında ilçede bulunan öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerin sazlı-sözlü olarak katıldıkları fidan dikme seferberliğine, ilçe sakinleri de ortak oldu. UZUNDERE TURİZM BELDESİ OLMA YOLUNDA Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, ilçenin turizm markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirerek, “Gün gelecek Uzundere turizmde bir numara olacak” dedi. Turizmin geliştirilmesi ve doğal olarak katma değer üretmesi bağlamında ilçede bazı projelerin uygulandığını anlatan Özsoy, “İlçemizde başlattığımız ağaçlandırma seferberliği, bu projelerin çok küçük bir ayrıntısıdır” dedi. BELEDİYE ARAZİSİ İSLAH EDİLDİ Uzundere Belediyesi’ne ait olan 63 dönümlük arazinin öncelikle ıslah edildiğini, ardından Kaymakamlık tarafından temin edilen 2 bin fidanla bu bölgenin “Sevgi Bahçesi ve Rekreasyon Alanı”na dönüştürüldüğünü kaydeden Başkan Özsoy, “Yürüttüğümüz bu çalışmada bizleri yalnız bırakmayan değerli üniversite öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Genç Tema Peyzaj Kulübü, Ekoloji Kulübü, Teknomak Kulübü, Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü öğrencileri, sevgi bahçemize elleriyle fidan diktiler. Üniversitemize ve kulüp öğrencilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. UZUNDERE EŞSİZ GÜZELLİKLERİ BARINDIRIYOR Uzundere Kaymakamı Bedrettin Özmen ise, Erzurum’un, tarihi ve doğal güzellikleriyle Anadolu’nun eşsiz şehirlerinden birisi olduğuna dikkati çekerek, Uzundere ilçesinin de, bu güzellik içerisindeki ayrı bir değer olduğunu ifade etti. İlçede, turizmin geliştirilmesi yönünde oldukça ciddi çalışmalar yürüttüklerini anlatan Kaymakam Özmen, Uzundere’nin gelecekte turizmin başlıca merkezlerinden birisi olacağına kesin gözüyle baktığını ifade etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’a “Taşınabilir Anaokulları Projesi”
Milli Eğitim Bakanlığı, nüfusu yoğunluğu az olan ve göçün fazla yaşandığı ...
Kentin Tarihi İsmi, Dondurma Markası Oldu
Erzurum'da kurulan dondurma fabrikasında üretilecek ürünler, kentin tarihteki ...
Çiftçilere Destek Ödemeleri Başladı
Erzurum’da doğrudan gelir desteklemesi ve çiftçi kayıt sistemine ...
 
Yoksulluk Çiftçinin Belini Büküyor
Çiftçilerin tarım aletlerine olan ilgisi, ekonomik engellere takılıyor.
Çağrı Merkezi Eğitim Dönemi Başladı
Sağlık Bakanlığı’nın Erzurum’da kuracağı çağrı merkezinde ...
Küçükler Muhtarlarla İstişare Etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler,muhtarlarla bir araya ...
 
Adli Personelden Kan Bağışı
Ceza İnfaz Kurumları Personeli Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'nde görev ...
Eğitimci Durmuşoğlu Vefat Etti
Erzurum'da Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Hakkari'de Milli Eğitim ...
Sezon Açıldı, İnşaatlar Başladı
Havaların ısınması ile birlikte inşaat sektöründe bahar canlılığı yaşanmaya başladı.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kudurmuşun Alışmışı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Bir Medeniyetin Asıl Sermayesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hürmüz'den Geçen Sadece Petrol Değildir
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'u hep hatırda tutmak
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Irak'a dönen oklar yahut döndürülen dolaplar
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Kalemin Ardında Kalan Hesap
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva