ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
EİT 17. Zirve Toplantısında Erzurum gündemi
EİT 17. Zirve Toplantısında Erzurum gündemi
Aydın'dan AGİT sunumu
Aydın'dan AGİT sunumu
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
Çiftçi'den Oltu Taş ocakları değerlendirmesi
Soğanlı Dağı'nda tipi ve fırtına etkili oldu
Soğanlı Dağı'nda tipi ve fırtına etkili oldu
Düşen uçağa ait görüntüler yayınlandı
Düşen uçağa ait görüntüler yayınlandı
HABERLER>SİYASET
26 Ocak 2011 Çarşamba - 00:06

Universiade sürecinde termal atılım

Erzurum’da yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğrayan Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, baştan aşağı yenilendi.

Universiade sürecinde termal atılım

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesinde yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğrayan Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, baştan aşağı yenilendi.
Aziziye Beleyesi Ilıca Termal Tesisleri baştan aşağı yenilendi. Erzurum’da yapılacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için şehre gelecek konukları, Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri de ağırlayacak.
126 yatak kapasiteli otelde başlatılan tadilat çalışmasıyla duvarlar boyandı, zemine laminant parke döşendi, odalardaki perdeler, yataklar, buzdolapları ve tüm mefruşatlar yenilendi, Digitürk yayın hizmeti sunulmaya başlandı. Sunduğu hizmet kalitesi ve çeşitliliğiyle Türkiye’nin gözde termal tesisleri arasında yerini alan Aziziye Belediye Ilıca Termal Tesisleri, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları sürecinde de tam kapasite çalışarak, yerli ve yabancı konuklarını ağırlayacak.
//TERMAL KAYNAKLAR VE UNİVERSİADE 2011
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin termal turizmde her geçen gün çıtayı yükselttiğini ve Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezleri arasında yerini aldığını söyledi. Tesislerde hizmet standartlarını yükseltmek ve misafirlere daha modern ve konforlu odalarda hizmet sunulması adına tadilat çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Fatih Cengiz, “2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Erzurum’u dünya vitrinine taşıyacak önemli bir organizasyondur. Bu önemli organizasyona ev sahipliği yaparken, Türk insanının ve Erzurum misafirperverliğini en iyi şekilde göstermek, şehrimizin değerlerini ve potansiyellerini sergilemek zorundayız. Termal tesislerimiz de şehrimiz için önemli bir değerdir. Bu potansiyeli katma değere çevirmek, misafirlerimize hizmetin en güzelini sunmak adına bir takım düzenlemeler yaptık.“ diye konuştu.
//KIŞ TURİZMİ İLE TERMAL TURİZM
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın Erzurum için bir sıçrama tahtası olduğuna işaret eden Başkan Cengiz, Erzurum’un kültürünü, değerlerini, tabii ve doğal güzellikleriyle, potansiyellerinin gelen konuklara en iyi şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti. Aziziye’nin en önemli potansiyelinin termal turizm olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Kış turizmiyle dünya vitrinine çıkacak şehrimizde, termal, sağlık, tarih, doğa ve inanç gibi turizm çeşitlerinin entegrasyonunu sağlayarak, topyekun bir kalkınma ritmi yakalamak zorundayız. Bu bağlamda özellikle kış turizmi ile termal turizm arasında kurduğumuz köprü sayesinde, ciddi anlamda yerli ve yabancı turistleri tesislerimizde ağırladık. Gelen konukların şifalı suları ve modern hizmet anlayışıyla tesislerimize hayran kalmaları mutluluğumuzu ve heyecanımızı daha da artırıyor. İnşallah bu atılımları daha da güçlendirip, kış turizminde dünya vizyonuna çıkan Erzurum’u, termal turizmde da daha yükseklere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.
Yeni yatırımlar için de kolları sıvadıklarının altını çizen Başkan Fatih Cengiz, bahar sezonunda temeli atılacak 64 aile kabinli termal köy projelerinin olduğunu ve bu projenin ilçenin termal turizmde markalaşması ve cazibe merkezi haline gelmesi adına çok önemli bir adım, yeni yatırımların da başlangıcı olacağını sözlerine ekledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Ocak 2011 Pazar 00:07

sayın başkan sizi hep böyle görürüz inş. bundan eminim.başarılar dileğimizle maşallah

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'3 Erzurumludan biri icralık'
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Erzurumlular, kendilerine hizmet gelir diye ...
'Yakışır kendine bu laflar'
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a kar yağmamasını 'Hükümetin bereketsizliği ...
Türk Enerji Sen’de Dadaş Damgası
Erzurumlu sendikacı Celal Karapınar, Türk Enerji-Sen’in Genel Başkanı ...
 
“Turizm ile Yeniden Pasinler” atılımı
Pasinler Kaymakamlığı “Turizm ile yine yeniden Pasinler” adlı projenin ...
CHP, Erzurum Toplantısına yoğunlaştı
Başbakan Erdoğan'ın 27 Ocak Perşembe günü Erzurum'da üniversite öğrencileriyle ...
Ertugay'dan tarım sorgulaması
MHP Milletvekili Prof. Dr. Ertugay, Erzurum ve bölge hayvancılığıyla doğal ...
 
Pasinler’den A.Ü’ye teşekkür yağıyor
Atatürk Üniversitesi Senatosu’nun Erzurum’un Pasinler ilçesinde gerçekleştirdiği ...
Başbakan öğrencilerle buluşacak
Başbakan Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti'ye katılım ...
Kılıçdaroğlu’na Erzurum uçağı göndermesi
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Benim adım Kemal, ben bulurum" ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva