ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor FK, Adem Eren Kabak’ı Transfer Etti
Erzurumspor FK, Adem Eren Kabak’ı Transfer Etti
Erzurum Havalimanı Haziran 2025 Trafik Rakamları Paylaşıldı
Erzurum Havalimanı Haziran 2025 Trafik Rakamları Paylaşıldı
Erzurum’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi
Erzurum’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi
Erdoğan: Terör Sorunu Sona Eriyor
Erdoğan: Terör Sorunu Sona Eriyor
Kamu Kurumlarında Yeni Atamalar
Kamu Kurumlarında Yeni Atamalar
HABERLER>TÜRKİYE
12 Ocak 2010 Salı - 03:35

Tapu ve Kadastro personel alacak

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere sınavla toplam 130 sözleşmeli personel alacak.

Tapu ve Kadastro personel alacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bugünkü gazetelerde yer alan duyurusuna göre, adaylarda lisans mezunları için 2008 yılı KPSSP3 (B) puan türü, ön lisans mezunları için 2008 yılı KPSSP93 (B) puan türü ve Anadolu Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi mezunları için 2009 yılı KPSSP94 (B) puan türünden 60 ve üzeri puan almaları şartı aranacak.
ADAYLAR ERZURUM’DAN BAŞVURU YAPABİLECEK
Adaylar başvurularını, (Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazığ, Eskişehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Şanlıurfa, Yozgat) Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden herhangi birine yalnız bir unvan için 27 Ocak 2010 tarihinde mesai saati sonuna kadar şahsen yapacaklar.
//BİRDEN FAZLA BAŞVURU OLMAYACAK
Birden fazla bölge müdürlüğüne ve/veya birden fazla ünvan için başvuru yapıldığı taktirde başvuruların her ikisi de geçersiz sayılacak. Bu durumdaki aday atanmış olma dahi ataması iptal edilecek.
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm duyuru, ilanlar ve bilgilendirmeler Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün "www.tkgm.gov.tr" web sitesinde yayımlanacak.
Yayımlanacak olan bu duyuru ilan ve tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak.
//İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DA PERSONEL ALACAK
İçişleri Bakanlığı sözlü sınavla, 15 dernekler denetçi yardımcısı alacak.
İçişleri Bakanlığının sınava ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.
Duyurulara göre İçişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfından boş bulunan 15 adet dernekler denetçi yardımcısı kadrolarına sözlü sınavla eleman alacak.
Sözlü sınava, 9-11 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.
//SINAVA KATILMA ŞARTLARI
Sınava, ÖSYM tarafından 28-29 Haziran 2008 veya 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan "Kamu Personel Seçme Sınavı KPSSP 59" bölümünde en az 70 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 90 kişi içerisinde bulunanlar (90'ıncı aday ile aynı puana sahip diğer adaylar da giriş sınavına alınır) katılabilecek.
Adaylarda üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmaları şartı da aranacak.
//BAŞVURULAR
Sözlü sınav günü, saati ve yeri İçişleri Bakanlığının www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ve sözlü sınava alınacak adayların iş talep formunda gösterdikleri yazışma adreslerine tebligat yapılarak ayrıca bildirilecek.
Müracaatlar, elektronik ortamdaki iş talep formu ile alınacağından, posta ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek.
Sınavı kazananlar, başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asil ve yeteri kadar yedek olmak üzere açıklanacak.
Başarılı olan adayların listesi, sınav kurulunca Bakanlığın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ve Bakanlığın doğu ve batı kapılarında bulunan ilan panolarında asılarak duyurulacak.
//AKADEMİK PERSONEL ALIMLARI
Öte yandan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde görevlendirilmek üzere sınavla toplam 28 sözleşmeli personel alacak.
Sözleşmesi personel, ücretleri Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden karşılanmak üzere 2008 KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alınacak.
Alınacak olan personelin branşları ve istenen öğrenim durumları şöyle:
"4 hemşire (fakülte ve yüksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bölümlerinden mezun olmak),
12 diğer sağlık personeli hemşire (fakülte ve yüksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bölümlerinden mezun olmak),
8 sağlık teknikeri (radyoloji bölümü ön lisans mezunu olmak),
1 Sağlık teknikeri (anestezi teknikerliği bölümü ön lisans mezunu olmak),
2 sağlık teknikeri (ambulans ve acil bakım teknikerliği bölümü önlisans mezunu olmak),
1 diğer sağlık personeli (Sağlık Meslek Lisesi acil tıp teknisyenliği mezunu olmak)"
İstenilen belgeler ve geniş açıklamalar, Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilebilecek.
//TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Fen Edebiyat Fakültesinin Temel ve Endüstri Mikrobiyoloji bölümüne devamlı statüde 1 doçent alacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklar.
Öte yandan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere doçent alacak.Adaylar başvurularını, 15 gün içinde Rektörlüğün ilgili birimine yapacaklar.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
100 Fotoğrafla Türkiye Sergisi
Türkiye’nin tüm bölgelerinde çekilen portrelerle ilgili yepyeni bir sergi ...
Tren iptallerine alaylı yaklaşım
İHA/Karabük Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı Ali Rıza Ermiş, verimsiz olması ...
Zamlara tepki büyüyor
Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcisi Emin Turan, yapılan zamlara birlikte 2010’da ...
 
Ciritçiler kurtuluşu canlandırdı
Mersin’in kurtuluş törenlerinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ...
Şehitler için kan verdiler
İHA/Bursa'da, Sarıkamış harekatının 95. yılında 90 bin şehit için kan bağışında bulunuldu.
Şehitler panelle anıldı
İHA/Kars'ta Sarıkamış Şehitleri'ni anma törenleri kapsamında "Sarıkamış ...
 
Dağcılardan milli birlik tırmanışı
Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen 90 bin Mehmetçik anısına düzenlenen ...
Geleneksel hale gelen etkinliklerde Türkiye Şehitleriyle kucaklaştı...
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, "Türkiye Sarıkamış Şehitlerine Yürüyor" sloganı ...
Şehitler için tırmandılar
İHA/ Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı Çerçevesinde, 3 Bin 170 Metre ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva