ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
ATAUNİV’den küresel yaklaşım
ATAUNİV’den küresel yaklaşım
Türk Kızılay'dan öğrencilere kırtasiye desteği
Türk Kızılay'dan öğrencilere kırtasiye desteği
Akpunar Aziziye Belediyesi hizmetlerini paylaştı
Akpunar Aziziye Belediyesi hizmetlerini paylaştı
410 gıda işletmesi denetlendi
410 gıda işletmesi denetlendi
Kazdal'dan Vali Baruş'a Aziziye brifingi
Kazdal'dan Vali Baruş'a Aziziye brifingi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
30 Ağustos 2026 Pazar - 08:15

Tanfer'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tanfer den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Tanfer, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki önemine vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi: "Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemiz, karşılaşılan tüm zorluklara rağmen 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanmıştır. Böylelikle 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin istiklal ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihimize altın harflerle kazınmıştır. Aziz milletimizin bağımsızlık yolunda verdiği mücadelede kazandığı zaferlerin son halkası olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız, Cumhuriyet’in ilanı yolunda atılmış çok önemli bir adımdır. Bu zafer, Türk milletinin egemenlik ve bağımsızlık uğrunda hiçbir engel tanımadığını ortaya koymuş; milletimizin bütün umutların tükendiği, yokluk ve zor şartlar altındaki bir dönemde dahi mücadeleden asla vazgeçmediğini göstermiştir. Bizler, yüce milletimizin azim ve vatanseverliğiyle dünyadaki birçok mazlum millete örnek teşkil eden şanlı kurtuluş tarihimizin ışığında, aziz milletimizin verdiği büyük bağımsızlık mücadelesini en iyi şekilde anlayarak gençlerimize ve gelecek nesillerimize aktarmakla yükümlüyüz. Bu düşüncenin açtığı yolda, bugün ve gelecekte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyarak sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan daha da güçlendirmek amacıyla çalışmalarımıza hiç durmadan devam edeceğiz. Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, vatanımız uğruna canını siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı yolunda fedakârca hizmet eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının, milletimizin ve Erzurumlu hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

 
Oral’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
 
Turan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yazıcıoğlu'na vefa
Yaklaşık 40 yıldır resim sanatıyla iç içe olan Özyurt, Yazıcıoğlu'nun ...
'Büyük Türkçe Sözlük' yayımlandı
Hemedan Türklerinin yerel dil ve lehçesinde kullanılan 9 bin 116 kelime ...
5. Uluslararası Aşıklar Şöleni'ne davet
5. Uluslararası Aşıklar Şöleni'nde Erzurum'u Âşık Rahim Sağlam temsil edecek
 
Atatürk Üniversitesi GSF yeni yeteneklerini bekliyor
2026-2027 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları için başvurular 31 ...
Özden'den Malazgirt Zaferi mesajı
Tarih Derneği Başkanı Hacı Ömer Özden, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’nin ...
Tanfer'den, Malazgirt Zaferi mesajı
Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Malazgirt Zaferi’nin 955. yıl dönümü ...
 
Dini musiki kursu seçmeleri yapıldı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından dini merasimlerdeki hizmet kalitesini ...
Türk tarihinin gidişatını değiştiren zafer
Türk İstiklal Harbi'nin en kritik kırılma noktası olan Sakarya Meydan ...
'4 Mevsim Palandöken’de'
Palandöken Kayak Merkezi, "4 Mevsim Palandöken’de" sloganıyla kapılarını ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Savaşın Tamtamları
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor ve Bilgilendirme Yaklaşımı!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva