ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Karadeniz'de arıcılık alarm veriyor
Doğu Karadeniz'de arıcılık alarm veriyor
Yürek burkan hayata devlet eli
Yürek burkan hayata devlet eli
Küçükbaş hayvanlar kayıt altına alınıyor
Küçükbaş hayvanlar kayıt altına alınıyor
İspir'de yürekleri ağza getiren kaza!
İspir'de yürekleri ağza getiren kaza!
Oltu Taşı ocaklarında yeni dönem
Oltu Taşı ocaklarında yeni dönem
HABERLER>GUNCEL
13 Mayıs 2005 Cuma - 00:00

TÜRK BÜRO-SEN ERZURUM ŞUBE BAŞKANI HARMANDAR:

VERİLEN SÖZLERİN SONU GELMİYOR Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sosyal durumları hakkında bilgi vererek, bakanlığın acilen iyileştirme çalışmalarını sonuçlandırmasını istedi.

TÜRK BÜRO-SEN ERZURUM ŞUBE BAŞKANI HARMANDAR:

TÜRK BÜRO-SEN ERZURUM ŞUBE BAŞKANI HARMANDAR: VERİLEN SÖZLERİN SONU GELMİYOR Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sosyal durumları hakkında bilgi vererek, bakanlığın acilen iyileştirme çalışmalarını sonuçlandırmasını istedi. Türk Büro Sen Başkanı Harmandar, "Verilen sözlerin sonu gelmedi. Bıçak kemiğe dayandı, evde tencere kaynamaz oldu, borçlarımızdan dolayı eşimize, çocuğumuza, konu komşumuza rezil olduk. Çok değil bundan 3-5 sene önce fitre, zekat verirken şimdi zekat alacak duruma geldik. Ayın 15'inde maaş alıp ertesi gün borç dilenir olduk. Kime ne kadar borcumuz var, kimden alıp, kime vereceğimizi bilemez olduk. Dertlerimizi Sayın Başbakan'a, defalarca da Sayın İçişleri Bakanı'na, muhalefet partilerinin vekillerine, İçişleri Komisyonu Başkanı ve üyelerine anlattık. Herkes haklı olduğumuzu, İçişleri Bakanlığı çalışanlarına ekonomik sorunların çözümleri noktasında bir yasa teklifinin genel kurula gelmesi halinde kesinlikle destek vereceklerini beyan ettiler. İçişleri Bakanlığı çalışanlarının ücretlerinde iyileştirme yapılması ile ilgili 3 ayrı yasa teklifi hazırlandı ama hiçbirisi TBMM Genel Kurulu'na gelmedi. Bu sefalet ücretleri yüzünden Bakanlık kadrolarının merkezde yüzde 52'si, taşrada ise yüzde 57'si boştur. Son 4 yılda İçişleri Bakanlığı'na bin 447 personel alımına karşılık ayrılanların sayısı 3 bin 185 olmuştur. Muvafakat alabilseler hiç kimse kalmayacaktır. Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatındaki personeller diğer kurumlardan yüksek oranda daha az maaş alması, bir yandan kurumdan kaçışa sebep olurken, diğer taraftan çalışma şevk ve heyecanını ortadan kaldırmaktadır" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAMUTÇU, EĞİTİME DESTEK VERİYOR
İstanbul Erzurumlular Vakfı'nın Ilıca İlçesi'ne bağlı Aşağı Canören Köyü'nde ...
2006’YA KADAR SU ZAMMI YOK
Erzurum'da, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Kurulu yapıldı.
MİLLETVEKİLİ ILICALI:
Trafik konusunda belediyelere görev düşüyor AK Parti Erzurum Milletvekili ...
 
BELEDİYE PERSONELİNE ARŞİV SEMİNERİ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde, belediye çalışanlarına arşivleme semineri veriliyor.
2004 Kurumlar Vergisi’nde
REKOR AŞKALE ÇİMENTO’NUN Erzurum Defterdarlığı, 2004 Vergilendirme ...
VALİLİK'TEN TEŞVİK AÇIKLAMASI
"ÇÖĞENDER A.Ş VE DAPHAN A.Ş ADINA YAZILI VE SÖZLÜ TEŞVİK MÜRACAATI YOK" Erzurum'un ...
 
ASKER OLMA ONURUNU YAŞADILAR
9. Kolordu Komutanı Korgeneral Hayri Kıvrıkoğlu "Teknoloji ne kadar ilerlerle ...
ER-VAK'TAN, PROF. DR. HALAÇOĞLU'NA DESTEK
Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, yazılı bir açıklama ...
Palandöken asfaltlamaya başladı
Palandöken Belediyesi’nce Köşk ve Kayak Yolu’na 3.5 kilometre ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva