TAŞMAĞAZALARDA KUYUMCU SOYGUNU
Erzurum'da, sağanak yağmuru fırsat bilen hırsızlar kuyumcuyu soydular. Taşmağazalar semtinde dün saat 16.45 sıralarında meydana gelen olayda, Selami Bilgin'e ait Özbilgin Kuyumcusu soyuldu.
POLİS HIRSIZLARI ARIYOR
Edinilen bilgilere göre, sağanak yağmur sırasında Selami Bilgin, dükkanının kapısını çekerek, 300 metre aşağıdaki arkadaşına yemek için gitti. Bu sırada yağmurda insanların kaçışmalarını fırsat bilen hırsızlar, dükkanın kapısını tornavida ile açarak, içeriden 600 gram altın ile takı setini alarak kayıplara karıştı. Kuyumcu dükkanına geldiğinde soyulduğunu fark eden Selami Bilgin, durumu polise haber verdi. Polis, olay yerinde inceleme yaparak, parmak izi aldı. Bu sırada zaman zaman polislerle vatandaşlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, Selami Bilgin'in 10 yıl önce Pasinler İlçesi'nde kuyumculuk yaptığı ve buradaki iş yerinin soyulması üzerine güvenlik gerekçesiyle dükkanını Erzurum'a naklettiği öğrenildi.