ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çobandede’de ‘Tarihe Pedallıyoruz’ etkinliği
Çobandede’de ‘Tarihe Pedallıyoruz’ etkinliği
AK Parti'den yerel yönetim hamlesi
AK Parti'den yerel yönetim hamlesi
TBMM'de bu hafta
TBMM'de bu hafta
Bolat: 'GSYH rekorunu yeniledi'
Bolat: 'GSYH rekorunu yeniledi'
Işıkhan istihdam hedefini paylaştı
Işıkhan istihdam hedefini paylaştı
HABERLER>EĞİTİM
24 Ekim 2017 Salı - 05:57

Şimşek’ten 25 Ekim uyarısı

NESRİN ÇETİNKAYA-Milli Eğitim Bakanlığının yeni yönetmeliğine uygun olmayan yurtlar ve kursların eksikliklerini tamamlamaları için son gün 25 Ekim.

Şimşek’ten 25 Ekim uyarısı

Milli Eğitim Bakanlığının istediği düzeyde olmayan yurtlara ve kurslara 1 buçuk ay süre tanıdıklarını kaydeden Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, eksiklilerin tamamlanması için son günün 25 Ekim Çarşamba günü olduğunu belirtti. Bakanlığın talep ettiği en önemli unsurlardan birinin Z merdiven olduğuna dikkat çeken Şimşek, Çarşamba gününe kadar bir denetim daha yapacaklarını eksiklerini tamamlamamış ise İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildireceklerini söyledi.

SON GÜN 25 EKİM

Yurtların ve kursların eksikliklerini tamamlamaları için verilen sürenin 25 Ekim Çarşamba günü dolduğuna dikkat çeken Şimşek, “Milli eğitim yönetmeliğine uygun olmayan, Milli Eğitim Bakanlığının istediği düzeyde olmayan yurtlara biz belirli bir süre tanıdık. Bu süre zarfında yönetmeliğe uygun olarak eksikliklerini tamamlamalarını istedik. Çünkü öğrenci kayıtlarını almışlar, öğrencilerimizi de mağdur olamaması için yaklaşık bir buçuk aylık bir süre verdik. Şuanda Çarşamba gününe kadar biz bu yurtların eksikliklerini gidermesi talep ettik. Talep edilen en önemli unsurlardan birisi Z merdiven. Bakanlığımız bunu kesinlikle istiyor, bu yurtlarda olmazsa olmaz. Tüm eksiklikleri biz yazılı olarak zaten yurt sahiplerine bildirdik ve buna bağlı olarak tamamlamalarını istedik. Yeni yönetmeliğe göre binaların yapı malzemeleri yangına depreme dayanıklı olmalı. Bunun yanı sora yine güvenlik bakımında alınacak önlemler var, bunlar yapılmalı. Bazıları tamamladı, eksiklileri hala devam edenler için de artık Çarşamba günü son. Bir buçuk ay süre vermiştik, Çarşambaya kadar bir denetim daha yapacağız, tamamlamamış olanları İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildireceğiz. Artık orada 3 aylık bir durdurma süresi mi, ya da kapatma durumumu söz konusu olur onu bilemiyoruz. Kararı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz verecek. Birde bildiğiniz üzere kurslara denetimler yapıyoruz. Örneğin bir derste kurs açarak, birkaç dersten kurs verenler var. Bunları denetliyoruz. Bir de hiç yetkisi olmadığı halde kurs açanlar ve bunu devam ettirenler var. Bunları da önümüzde ki hafta tamamlayacağız ve gereği neyse yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 
Yakutiye Müftülüğünden Cami Kültürü açılımı
 
FETÖ davasında tutuklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sinema kültürüne MEM desteği
Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında "Öğrenciler ...
İlçelerde ‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’ projesi
Erzurum’da hizmete giren ‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’ projesi ilçelere taşındı.
Üniversiteli kız, yurt odasında ölü bulundu
19 yaşındaki kızın anoreksiya hastalığı yüzünden hayatını kaybettiği ileri sürüldü
 
Eğitimde ATAÜNİ - MEM işbirliği
Atatürk Üniversitesi ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen, ...
ATAÜNİ Kurumsal Dış Değerlendirme süreci tamamlandı
Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 15-18 Ekim tarihleri arasında yürütülen ...
KKEF'te Bilim Şenliği
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, TÜBİTAK’ın destekleriyle ...
 
Erzurum'dan 1 ay önce ayrılmıştı
Halı sahanın güvenlik kameraları tarafından öğretmenin ölüm anı saniye ...
1. Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi tamamlandı
Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi (ATAVET) 1. Uluslararası Katılımlı ...
Karataş'tan yeni eğitim ve öğretim yılı değerlendirmesi
Karataş, öğretmen açığının özellikle eğitim öğretimde orta sırlarda olan ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yirmi Yolun Hikâyesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Adalet Meydanından Ekran Çağına
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yolun açık olsun ASELSAN
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva