ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bitlis şehidini uğurladı
Bitlis şehidini uğurladı
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Kayseri şehidini uğurladı
Kayseri şehidini uğurladı
On binler  şehit Mangura'yı uğurladı
On binler şehit Mangura'yı uğurladı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
HABERLER>GUNCEL
16 Ekim 2010 Cumartesi - 00:48

Şehit İşcan dualarla uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı İbrahim İşcan, dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında cami avlusunda toplanan bir grup, Türk bayrağı açarak terörü lanetledi.

Şehit İşcan dualarla uğurlandı

HAKKI ÖZ/İSTANBUL - Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı İbrahim İşcan (20), son yolculuğuna uğurlandı.
Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan er İbrahim İşcan'ın (20) cenazesi, helallik için Sancaktepe'deki evinin önüne getirildi.
Askeri araçla evin bulunduğu Balta Sokak'a getirilen cenazeyi, ailesi, yakınları ve mahalleli gençlerden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup karşıladı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan gençler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atarak terörü lanetledi.
Cenazeyi gözyaşlarıyla karşılayan acılı aile, tabutun başında uzun süre bekledi. Anne Fatma İşcan, oğlunun tabutuna tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. Kuran'ı Kerim okunmasının ardından helallik alındı.
İşcan için Pendik'teki Dumankaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı aile ve yakınlarının yanı sıra, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ve askeri erkan katıldı.
//BU VATAN BİZİM
Taziyeleri kabul eden acılı baba Muzaffer İşcan, "Bu vatan bizim. Birkaç çapulcu bir gün derslerini alacaklar ama arada bir böyle şeyler oluyor. Vatanın, milletin bütünlüğü için bu şehidi verdik. Bir İbrahim gider, yerine başka İbrahim gelir. Bu terör bitecek inşallah" dedi.
Tören sırasında cami avlusunda toplanan bir grup, Türk bayrağı açarak terörü lanetledi. Kılınan namazın ardından top arabasına konulan cenaze, askeri tören eşliğinde camiden çıkarıldı. Bu sırada anne Fatma İşcan gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin cenazesi, Samandıra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağanak yağış taşkına dönüştü
Erzurum'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sele dönüşürken, ...
Meslek eğitimine kur’ayla seçildiler
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Toplum Merkezi, Türkiye İş Kurumu ve Dünya ...
Uyarıları dinlemedi, mahkemelik oldular
Erzurum Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından genel kurul toplantılarını ...
 
Polis aile kantini yeniden hizmette
Erzurum’da yaz dönemi tadilat nedeniyle kapalı olan Polis Aile Kantini yeniden hizmete açıldı.
Ağaçlar da kışa hazırlanıyor
Erzurum’da belediye ekiplerince kış öncesi ağaçlar budanmaya başlandı.
Bölücülere lanet yağdırdılar
Atatürk Üniversitesi'nde Tunceli'de önceki gün iki güvenlik görevlisinin ...
 
Dadaş Mucit buluşlarını kitapla anlattı
Erzurumlu mucit Cengiz Çelebi, şimdiye kadar yaptığı tüm icatları kitaplaştırdı. ...
Türk-İş’ten 2011 tepkisi
Türk-İş 9. Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, “2011 Kış Oyunları, Erzurum’da ...
SYDV’den 2011 seferberliği
Erzurum’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) dargelirli ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva