Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Buzlanma ve dona dikkat
Buzlanma ve dona dikkat
Jandarmanın operasyonel başarı karnesi
Jandarmanın operasyonel başarı karnesi
Uzundere'de buz tırmanışında ayı paniği
Uzundere'de buz tırmanışında ayı paniği
Çığdan korunma yöntemleri
Çığdan korunma yöntemleri
10 yıldır Ramazan’da iftarlık horoz şekeri dağıtıyor
10 yıldır Ramazan’da iftarlık horoz şekeri dağıtıyor
HABERLER>GUNCEL
16 Ekim 2010 Cumartesi - 00:48

Şehit İşcan dualarla uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı İbrahim İşcan, dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında cami avlusunda toplanan bir grup, Türk bayrağı açarak terörü lanetledi.

Şehit İşcan dualarla uğurlandı

HAKKI ÖZ/İSTANBUL - Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı İbrahim İşcan (20), son yolculuğuna uğurlandı.
Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan er İbrahim İşcan'ın (20) cenazesi, helallik için Sancaktepe'deki evinin önüne getirildi.
Askeri araçla evin bulunduğu Balta Sokak'a getirilen cenazeyi, ailesi, yakınları ve mahalleli gençlerden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup karşıladı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan gençler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atarak terörü lanetledi.
Cenazeyi gözyaşlarıyla karşılayan acılı aile, tabutun başında uzun süre bekledi. Anne Fatma İşcan, oğlunun tabutuna tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. Kuran'ı Kerim okunmasının ardından helallik alındı.
İşcan için Pendik'teki Dumankaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı aile ve yakınlarının yanı sıra, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ve askeri erkan katıldı.
//BU VATAN BİZİM
Taziyeleri kabul eden acılı baba Muzaffer İşcan, "Bu vatan bizim. Birkaç çapulcu bir gün derslerini alacaklar ama arada bir böyle şeyler oluyor. Vatanın, milletin bütünlüğü için bu şehidi verdik. Bir İbrahim gider, yerine başka İbrahim gelir. Bu terör bitecek inşallah" dedi.
Tören sırasında cami avlusunda toplanan bir grup, Türk bayrağı açarak terörü lanetledi. Kılınan namazın ardından top arabasına konulan cenaze, askeri tören eşliğinde camiden çıkarıldı. Bu sırada anne Fatma İşcan gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin cenazesi, Samandıra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağanak yağış taşkına dönüştü
Erzurum'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sele dönüşürken, ...
Meslek eğitimine kur’ayla seçildiler
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Toplum Merkezi, Türkiye İş Kurumu ve Dünya ...
Uyarıları dinlemedi, mahkemelik oldular
Erzurum Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından genel kurul toplantılarını ...
 
Polis aile kantini yeniden hizmette
Erzurum’da yaz dönemi tadilat nedeniyle kapalı olan Polis Aile Kantini yeniden hizmete açıldı.
Ağaçlar da kışa hazırlanıyor
Erzurum’da belediye ekiplerince kış öncesi ağaçlar budanmaya başlandı.
Bölücülere lanet yağdırdılar
Atatürk Üniversitesi'nde Tunceli'de önceki gün iki güvenlik görevlisinin ...
 
Dadaş Mucit buluşlarını kitapla anlattı
Erzurumlu mucit Cengiz Çelebi, şimdiye kadar yaptığı tüm icatları kitaplaştırdı. ...
Türk-İş’ten 2011 tepkisi
Türk-İş 9. Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, “2011 Kış Oyunları, Erzurum’da ...
SYDV’den 2011 seferberliği
Erzurum’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) dargelirli ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva