ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum'da Medeniyetlerin Estetik Buluşması
Erzurum'da Medeniyetlerin Estetik Buluşması
Erzurum'da mesleki öğrenme laboratuvarı kurulacak
Erzurum'da mesleki öğrenme laboratuvarı kurulacak
Manisa – Erzurumspor maçını Hasova yönetecek
Manisa – Erzurumspor maçını Hasova yönetecek
Bahçeli Kışla köyü Gobat Örük Mahallesi yol bekliyor
Bahçeli Kışla köyü Gobat Örük Mahallesi yol bekliyor
Trendyol 1. Lig 10. hafta heyecanı
Trendyol 1. Lig 10. hafta heyecanı
HABERLER>SİYASET
17 Mart 2007 Cumartesi - 00:00

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESENGÜN:

“VAKIFLARLA İLGİLİ YENİ DÜZENLEMEDEN GERİ DÖNÜLMELİDİR” Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum eski Milletvekili ve Devlet eski Bakanı Lütfü Esengün Cumhurbaşkanı tarafından iade edilen vakıflar yasasındaki değişiklik tasarısının TBMM Adalet Komisyonundaaynen kabul edildiğini belirterek:” Yasalaştığı takdirde fevkalade vahim gelişmelere yol açacak bu tasarının Meclis'ten geçmemesi, iktidarın bu hatadan muhakkak vazgeçmesi gerekmektedir.” dedi.

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESENGÜN:

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESENGÜN: “VAKIFLARLA İLGİLİ YENİ DÜZENLEMEDEN GERİ DÖNÜLMELİDİR” Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum eski Milletvekili ve Devlet eski Bakanı Lütfü Esengün Cumhurbaşkanı tarafından iade edilen vakıflar yasasındaki değişiklik tasarısının TBMM Adalet Komisyonunda aynen kabul edildiğini belirterek:” Yasalaştığı takdirde fevkalade vahim gelişmelere yol açacak bu tasarının Meclis'ten geçmemesi, iktidarın bu hatadan muhakkak vazgeçmesi gerekmektedir.” dedi. ESENGÜN: OLMAYAN AZINLIKLARA EMLAK VE ARAZİ VERİLEBİLECEK Esengün, tasarı ile gayrimüslim vakıfların emlak ve arazilerinin iade edileceğini, bu vakıflara yurtdışından her türlü yardım yapılabileceğini, misyoner faaliyetlerinin çok daha büyük boyutlara ulaşacağını, şu anda cami olan birçok eski eser yeniden kiliseye çevrileceğini ve olmayan azınlıklara emlak ve araziler verileceğini öne sürdü. “ERMENİ İDDİALARI, TAVİZ VERMEKLE ÇÜRÜTÜLEMEZ” Esengün yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:”Doğu Anadolu'nun Rus işgalinden, Ermeni zulmünden kurtuluşunun 89. yıldönümünün yaşandığı bugünlerde Ermeni vakıflarına emlak ve arazı vermek. Ermeniler tarafından diri din yakılan hunharca katledilen dedelerimizin hatırasına saygısızlıktır. Türkiye Cumhuriyeti sınırlan dışında kalmış binlerce cami, mescit, medrese k edilmiş, harap edilmiş iken kiliseleri, özellikle Van'ın Akdamar adasındaki Ermeni kilisesini onarıp açılışı için tören düzenlemek gafletten başka bir şey değildir. Ermeniler Anadolu'daki eski kiliselere sadece ibadethane gözüyle bakmamakta topraklarımız üzerinde hak iddialarının bir vesilesi, kanıtı saymaktadırlar. Ermenilerce her yıl istismar konusu haline getirilen sözde soykırım iddialarının önüne geçmek taviz vermekle değil, tarihi gerçekleri tüm dünyaya anlatmakla mümkündür Bu konuda hükümeti ve yetkilileri bir defa daha uyarmayı görev addediyoruz.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BBP MKYK ÜYESİ ÖNALAN:
“ŞEHİT YAKINLARI BEDELSİZ OLARAK HACCA GÖNDERİLMELİ” Büyük ...
ERZURUM’UN CUMHURİYET TARİHİNDE ÖZEL BİR KONUMU BULUNDUĞUNU, ERZURUM İNSANIN MİLLİ MÜCADELEDE BAYRAKTARLIK YAPTIĞINI SÖYLEYEN CHP GENEL BAŞKANI BAYKAL:
“ERZURUMLULAR, SİZİNLE ÖVÜNÜYORUZ, İYİ Kİ VARSINIZ” İstanbul ...
SP GİK ÜYESİ POLAT:
“TÖRÜREN ERZURUM’DAN ÖZÜR DİLEMELİ” Bir ulusal gazetenin ...
 
AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ AKBULUT'TAN, SUÇ DUYURUSU
AK Parti Erzurum Milletvekili Avukat Mustafa Nuri Akbulut, Cumhuriyet ...
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKBULUT:
“TÜRK KADINI, FAZİLET VE ERDEM’İN SİMGESİDİR” Adalet ...
DYP İL BAŞKANI SIRMACI:
“ADAYLAR HAKİM GÖZETİMİNDE ÖN SEÇİMLE BELİRLENECEK” DYP İl ...
 
SP GİK ÜYESİ POLAT:
“ERZURUMLU BÜROKRATLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ” Saadet Partisi ...
GTP GENEL BAŞKANI BEKLEVİÇ:
“ERZURUM, DÜNYANIN SAYILI KENTLERİ ARASINA GİRECEK” Erzurum'a ...
BBP MKYK ÜYESİ ÖNALAN:
"YENİ 28 ŞUBAT'LAR İSTEMİYORUZ" Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yıldızların Kırpılanı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üç aşamalı yeni Ortadoğu… Biz hâlâ anlamadık mı?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Filistin’in tapusu, Nâsıra’da bozuldu…
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir zamanlar “Ağabey” bile diyemiyorduk… Şimdi ortak tatbikat konuşuyoruz.
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Bölücübaşı çağrı yaptı… Ama Suriye kolu duymadı.
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva