ŞEKERSPOR’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’YE DESTEK
Süper Amatör Lig şampiyonu Büyükşehir Belediyespor takımına Şekerspor yönetiminden jest. Yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Ertüğrul Dumlu ve yönetici arkadaşları, bordo-mavililere baklava ziyafeti çekti.
BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI DUYGULANDI
Büyükşehir Belediyespor’a moral ziyaretleri devam ediyor. Süper Amatör Ligde şampiyon olan ve Erzurum’u 3. Lige Terfi Grup maçlarında temsil edecek olan Büyükşehir Belediyespor Futbol takımının konukları Şekerspor yönetim kurulu üyeleriydi. Bu sezon son maçta Köy Hizmetlerispor’a mağlup olarak gruplara gitme şansını kaybeden Yeşil-beyazlı takımın yöneticileri büyük bir duyarlılık örneği göstererek, Büyükşehir Belediyespor ve Köy Hizmetlerispor’a destek veriyorlar. Şekerspor Başkanı Ertuğrul Dumlu, 2. Başkan Seyfi Kaçmaz, Genel Kaptan Cemal Özaraslan ve takım kaptanlarından Muhammet, Büyükşehir Belediyespor’un kampına çıkarma yaptılar. Bordo-mavili takımın kampını ziyaret eden Yeşil-beyazlı yöneticiler bordo-mavili takıma baklava ziyafeti çektiler.
ERZURUM’UN ÜÇÜNCÜ LİGDE DE TAKIMI OLMALI
Büyükşehir Belediyespor ve Köy Hizmetlerispor’un gruplara gitme meselesinin sadece iki takımı değil tüm Erzurum’u ilgilendirdiğini belirten Şekerspor Başkanı Ertuğrul Dumlu, “Bu konu bütün Erzurum’un meselesi. Bizde Şekerspor yönetimi olarak Büyükşehir Belediyespor’un kampını ziyaret ederek, kendilerine moral ve destek verdik. Her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. İnşallah Büyükşehir Belediyespor 3. Lige çıkacak.” diye konuştu.
ÇAKMAK: ŞEKERSPOR’DAN MORAL DESTEĞİ ALDIK
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Çakmak, zorlu grup maçları öncesinde Erzurum Spor Kamuoyunun desteğini arkalarında görmekten mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çakmak, “Şekerspor yönetiminin ve başkan Ertuğrul Dumlu’nun ziyaretinden büyük bir memnunluk duyduk. İdmanlara başladığımız günden beri takımımıza gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu birlik ve beraberlikle 3. Lige çıkacağız. Erzurum’un bu hasretine son vereceğiz. Bu anlamda Şekerspor Kulübümüzün yöneticilerine de teşekkür ederiz.”dedi.