PTT’DE E-DÖNEM
PTT Baş Müdürü İbrahim Ethem Uzunoğlu, PTT’de e- dönemin başladığını belirterek, otomasyona geçilmesiyle birlikte, kayıtlı gönderilerin İnternet ortamından takip edildiğini kaydetti.
Köklü bir geçmişe sahip olan PTT, hizmet alanında otomasyonu etkin kullanılmasıyla büyük bir atılım kaydediyor. PTT Baş Müdürü İbrahim Ethem Uzunoğlu, PTT’de e- dönemin başladığını belirterek, otomasyona geçilmesiyle birlikte, kayıtlı gönderilerin İnternet ortamından takip edildiğini kaydetti.
KAYITLI GÖNDERİLER TAKİP EDİLEBİLİYİOR
PTT de yaşanan yeniliklerle kayıtlı gönderilerin internet ortamından da takip edilebileceğini belirten Uzunoğlu, “ Kayıtlı gönderileri, internet ortamında takip edebiliyoruz. İadeli taahhütlü gönderiler, APS ve icra işlemeleri gibi gönderilere barkot sistemi uygulanıyor, gönderici artık gönderdiği mektupları www. ptt.gov. tr adresinin gönderi sorgulama bölümünden takip edebiliyorlar. Amacımız etkin ve kaliteli hizmet sunabilmek, hizmetlerimizi bu doğrultuda yürütüyoruz. Vatandaşa kısa sürede, etkin ve kaliteli hizmet sunmak için yoğun gayret içerisindeyiz” diye konuştu.