ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dede Korkut’a vefa
Dede Korkut’a vefa
Şehit Yıldız dualarla anıldı
Şehit Yıldız dualarla anıldı
33 şehit gözyaşı ve dualarla anıldı
33 şehit gözyaşı ve dualarla anıldı
Tazelenme Üniversitesi’nde Yıl Sonu coşkusu
Tazelenme Üniversitesi’nde Yıl Sonu coşkusu
Erzurumspor FK üçüncülük maçına çıkacak
Erzurumspor FK üçüncülük maçına çıkacak
HABERLER>GUNCEL
6 Mayıs 2005 Cuma - 00:00

POLİSLERİN DE DİKİLİ AĞACI OLDU

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan “Hatıra Ormanı” için polisler 800 adet ağaç dikti.

POLİSLERİN DE DİKİLİ AĞACI OLDU

POLİSLERİN DE DİKİLİ AĞACI OLDU Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan “Hatıra Ormanı” için polisler 800 adet ağaç dikti. Kiremitlik Tabya Mevkiinde bugün yapılan çam ağaçlarının dikimine Emniyet Müdür Yardımcıları, şube ve birim müdürleri ile polisler katıldı. Görevlilerce fidanların nasıl dikileceği konusunda bilgi verilmesinin ardından belirlenen araziye dağılan polisler, kendilerine dağıtılan fidanları büyük bir özenle toprağa diktiler. Amaçlarının doğayı yeşillendirmek olduğunu söyleyen Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Demiral, "Bizler de yaşamın önemli bir parçası olan ağaçların sayılarını arttırmak için bir hatıra ormanı kurmak istedik. Bunu önümüzdeki senelerde de tekrar etmek ve Erzurum'un değişik yerlerinde emniyet mensuplarınca oluşturulacak bir başka hatıra ormanları kurmayı planlıyoruz. " dedi. Bu arada ağaç diken bir polis memurunun "Artık polislerin de bir dikili ağacı oldu" esprisini yapması, gülüşmelere neden oldu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bu kadarda olmaz 31 Ekim 2012 Çarşamba 21:27

Bak o mitingde adam bayraknan bir kadına vurup yüzünü gözünü kanatıyor, sonrada dönüp haber yapıyorlarki polis yaptı diye. Bunların dini imanı yokki.

Yorumu oyla      7      5  
Şinasi 31 Ekim 2012 Çarşamba 21:25

Sen kimsin tanımıyorum ama yazılarını severek okuyorum. Kitapın ortasındada yazıyorsun, ama birazda erzurumun siyasetini yazın. Şu partilerde olan biteni, kim ne hizmet ediyor kim yatıyor bunları bir allayıp pullayıp yazsan hemi vallah hemi billah okuruz.

Yorumu oyla      7      5  
Böyük okur 31 Ekim 2012 Çarşamba 15:17

Kardeşim bizim milletimizin ne istediğinide anlamadım gitti. Nasıl yazsın adam işte kendine göre değerlendirmiş. Yani ne olacakki üniversitede hocalarınki gibi bilimsel makalemi yazsın. görüşünü yansıtmasın yok bu kelimeyi niye yazın. onu niye koydun. hoppla. Ben okudum ve güzel buldum. Sahtekarları yazmış işte. yalanmı?

Yorumu oyla      7      5  
Vakur 31 Ekim 2012 Çarşamba 11:22

beyim bu adamlarda oyun bitmez. şeytanın oyunu bitermiki bunlarınkide bitsin. Amma Allaha şükürler olsunki müslümanlarda uyumuyorlar artık. onların silahlerını ters teptiriyorlar. Ohh çok şükür.

Yorumu oyla      7      5  
Erhan Karaca 31 Ekim 2012 Çarşamba 11:19

Arkadaş sen bildiğin gibi yaz biz bunun için seni okuyoruz tarafmışsın elbette olacaksın. ne yani doğruları başka nasıl yazacaksınki. doğru neredeyse sen oraya göre yazki okurunda faydalansın. yok taraf tutuyormuşda partiliymişde ee. chp için yazsa ne iyi olur hemi.

Yorumu oyla      7      5  
İrfan ayaz 31 Ekim 2012 Çarşamba 10:38

Bunları Allah öyle ifşa ediyorki, ama it utansa don giyer misali utanmaları yokki.

Yorumu oyla      7      5  
Şavşat lı şamil 31 Ekim 2012 Çarşamba 02:36

Bu yazdıkların tamamı partili birisi olduğunu gösteriyor. Bu memleket ne çektiyse zaten bu taraftarcı analyıştan çekti. lütfen bu konuda gazete yöneticelirini dikkate davet ediyorum. Bir yazar bu kadar parti gözlüğü takmamamlı. Bu sizin gazetenizin imajına zarardır. benden demesi.

Yorumu oyla      7      5  
Saltuk buğrahan 31 Ekim 2012 Çarşamba 02:21

Bence ibreti alem için o resimleri de köşenize koymalısınız ki yıllar sonrada bu pislik görülüp bunların ne mal oldukları anlatılabilsin.

Yorumu oyla      7      5  
Destur Dostum 31 Ekim 2012 Çarşamba 00:12

Arkadaş bu dediğin resimlere baktımda orjinalleri olmasa nasılda inandırıcı yapmışlar yav. demek senelerce milleti hep bu numaralarla kandırdılar. İrtica geliyor dedikleride böyleymişde millet uyumuş. helal olsun valla sbunların ipini pazara çıkaranlar büyük iş yaptılar.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“MEMURİN FASLI”NA DEVAM
Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda (EDT) bu hafta ''Memurin Faslı'' adlı oyun sahneleniyor.
KOLESTEROLSÜZ HAYAT OLMUYOR
"Kalp krizi, yüksek tansiyon ve beyin kanaması" gibi rahatsızlıkların ...
KATI ATIK PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Katı Atı Yönetim Projesi ...
 
İLGENEL MECLİSİNDE TARİHİ OTURUM
Erzurum İl Genel Meclisi'nde konuşan Yrd. Doç.Dr. Erol Kürkçüoğlu,"Ermeni ...
Hayvancılık Sektöründe Pazar Sıkıntısı
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, tarım ...
KARAYOLLARINDA GÜVENLİK HAFTASI BAŞLADI
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce Karayolları Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle ...
 
ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN
AKDENİZ ANEMİSİ UYARISI Türkiye genelinde, her 50 kişiden birinin, Antalya, ...
SANAYİCİLER ARGE DESTEĞİNDEN YARARLANMIYOR
TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Ömer Cebeci, sanayide Ar-Ge desteği için son ...
YAKUTİYE BULVARI YIL SONUNA BİTECEK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Klavye çetelerinin imparatorluğu: Erzurum’da “dijital karanlık” operasyonu
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva