Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ekici öğrenci, veli ve öğretmenlere seslendi
Ekici öğrenci, veli ve öğretmenlere seslendi
Palandöken Belediyesi kızak pisti çocuklarla şenlendi
Palandöken Belediyesi kızak pisti çocuklarla şenlendi
Erzurum 11 il arasında
Erzurum 11 il arasında
Görgün Savunma Sanayi 2026 vizyonunu açıkladı
Görgün Savunma Sanayi 2026 vizyonunu açıkladı
Vali Çiftçi'den Palandöken'e davet
Vali Çiftçi'den Palandöken'e davet
HABERLER>GUNCEL
13 Kasım 2009 Cuma - 01:42

Özak’dan 2011 denetlemesi

İHA/CİHAN/Devlet Bakanı Faruk Özak, FİSU heyetinin incelemelerine katılmak üzere dün Erzurum'a geldi. Özak, 2011 öncesi özellikle tanıtım çalışmalarına yoğunluk verilmesini isteyerek, bu anlamda basına önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Özak’dan 2011 denetlemesi

 Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Olimpiyat Komitesi Başkanı'nın sonraki dönemlerde olimpiyatların şehirlerin yeşilliğine, çocuklara ve sakatlara gösterdikleri ilgiye göre verileceğini söylediğini ifade etti.
Devlet Bakanı Faruk Özak, FİSU heyetinin incelemelerine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi. Erzurum havaalanında Vali Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından karşılanan Bakan Özak, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti. Burada kısa bir açıklama yapan Bakan Faruk Özak, 2011 öncesi özellikle tanıtım çalışmalarına yoğunluk verilmesini isteyerek, bu anlamda basına önemli görevler düştüğünü kaydetti.
//YEREL BASIN TORONTO’YA GÖTÜRÜLECEK
Önümüzdeki aylarda Kanada'da düzenlenecek olimpiyatlara Erzurum'dan gazetecilerinde yer alacağı bir heyetle gidileceğini bildiren Devlet Bakanı Özak, önümüzdeki aylarda
ayrıca yabancı ülkelerin Türkiye büyükelçilerine 2011'in tanıtımı kapsamında bir Erzurum gezisi yapmayı planladıklarını anlattı.Özak, Erzurum'dan kanaat önderlerini Kanada'ya götürerek orada inceleme yapmalarını sağlayacaklarını dile getirdi. Erzurum'dan vali, belediye başkanı, il spor müdürlüğü ve basın mensuplarından oluşturulacak bir heyetle 2010 Kış Olimpiyatlarının oynanacağı Kanada'nın Vancouver kentine gideceklerini dile getiren Özak, heyetin burada olimpaytlar öncesi bir inceleme yapmalarına imkân sağlanacağını ifade etti.
OLİMPİYAT KRİTERLERİ
Artık şehirlerin olimpiyatlar için yaptıkları tesislere bakılmayacağını dile getiren Bakan Özak, bu tesislerin inşasının zaten yapılması gerektiğini ifade etti. Olimpiyat Komitesi Başkanı ile yaptıkları görüşmede artık şehirlerin yeşilliğine, çocukların ve sakatların toplumdaki yerine bakılacağını dile getiren Özak, insanların samimiyeti, güler yüzlülüğü ve ilgisinin çok önemli olduğunu ifade etti.
//BAKAN ARACININ TEKERİ PATLAYINCA..
Vali Öztürk ile bir süre görüşen Bakan Özak, daha sonra beraberinde başbakanlık Danışmanı ve Oyunlar Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz ve Gençlik Spor İl müdürü Fatih Çintimar ile birlikte 2011 kapsamında yapımına devam edilen tesislerde incelemelerde bulundu.
Öte yandan Bakan Özak, Konaklı'daki tesisleri incelemeye giderken bindiği minibüsün tekeri patladı. Bakan Özak farklı bir araçla yoluna devam etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk’e 2011 birifingi
İHA/Vali Öztürk, 2011 UNİVERSIAD çalışmaları hakkında brifing aldı.Sunum ...
Veliler tedirgin
İHA/Kazım Karabekir Bölgesi, Terminal Caddesinde İlkokul ve lise öğrencilerinin ...
Kazalara davetiye
CİHAN/Erzurum'un Gez Mahallesi'ndeki Hamidiye Köprülü Kavşağı'nın keskin ...
 
Biz de işler böyle yürüyor!
İHA/Yakutiye İlçe Belediyesi, hizmet verdiği eski Adliye binasında Anıtlar ...
Açık havada satranç keyfi
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Rektörlük binasının arkasındaki ...
Öztürk, Küçükler’i ziyaret etti
İHA/ Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ...
 
Bodur’dan Eğitime destek
GHA/Kale Grubu, Erzurum’daki 5 köy ilköğretim okulunda öğrenim gören 200 ...
Panik, ilaç talebini patlattı
GHA/Türkiye’de şiddetli panik rüzgarları estiren Domuz Gribi, ilaçlama ...
THK vekalet kurban bedeli 280 TL
Türk Hava Kurumu (THK) vekalet kurban bedelini 280 TL olarak belirledi.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Meselenin Meselesi
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva