ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAP BKİ destekledi, sulama sorunu çözüldü
DAP BKİ destekledi, sulama sorunu çözüldü
Aile Yılı için yürüdüler
Aile Yılı için yürüdüler
Gençlik Haftası başladı
Gençlik Haftası başladı
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
Aydın Türk Dil Bayramı coşkusunu paylaştı 
Aydın Türk Dil Bayramı coşkusunu paylaştı 
HABERLER>GUNCEL
10 Haziran 2005 Cuma - 00:00

Ordu-devlet-millet dayanışması

Erzurum'un Olur İlçesi Kaymakamlığı, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Oltu Garnizon Komutanlığı'nın işbirliğiyle, 'Toplumsal Gelişime Destek Faaliyetleri' kapsamında Beğendik Köyü'ne bir dizi yardım çalışmasında bulunuldu.

Ordu-devlet-millet dayanışması

Ordu-devlet-millet dayanışması Erzurum'un Olur İlçesi Kaymakamlığı, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Oltu Garnizon Komutanlığı'nın işbirliğiyle, 'Toplumsal Gelişime Destek Faaliyetleri' kapsamında Beğendik Köyü'ne bir dizi yardım çalışmasında bulunuldu. Piyade Tabur Komutanı Topçu Kurmay Yarbay Cumhur Koskos nezaretinde Olur İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Bulut'un da yer aldığı ekibin ziyaret ettiği köyde, Beğendik Köyü İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarımı yapıldı. Köy halkı, sağlık taramasından geçirildi. Köylülerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Kurmay Yarbay Cumhur Koskos, ordu-devlet-millet dayanışmasının güzel örneklerinden birini daha yaşadıklarını dile getirdi. Kurmay Yarbay Koskos, "Bu çalışmalarımız, mülki idarelerle koordineli olarak yıllık planlanır. Köy Destek Uygulamaları, uygulama öncesi hazırlık, uygulama ve uygulama sonrası safhalarını içerir. Her safhada, ordu-millet-devlet dayanışması hedeflenmiştir. Çalışmada, devletin vatandaşının yanında olduğu ancak her şeyin de devletten beklenmemesi gerektiği, devletin ve vatandaşın birbirine karşı sorumlulukları anlatılır. Böylelikle devlet elinin ve otoritenin en ücra yerlere kadar uzandığı ve devletin gücü ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şefkati gösterilir. Bir kaynaşma yaşanır" şeklinde konuştu. Kurmay Yarbay Cumhur Koskos ve beraberindeki heyet, Beğendik Köyü Muhtarı Rahmi Aydın ve öğretmen Selahattin Akın'dan köy hakkında bilgiler alarak, halkla bir süre sohbet edip halkın dertlerini, sıkıntılarını dinledi. Köyde daha sonra, ihtiyacı olanları için giyecek dağıtıldı. Uygulama boyunca köy ilköğretim okulunun onarımı yapıldı; vatandaşlar ve çocuklar, diş doktoru Asteğmen Barış Tıpyardım ve Olur Sağlık Ocağı doktoru Şükrü Çaylak tarafından sağlık taramasından geçirildi. İlköğretim Okulu öğrencileri için de berber Mehmetçikler tarafından saç tıraşı yapıldı. Olur İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Bulut da öğrencilere kırtasiye yardımında bulunarak, bu tür yardımların devam edeceğini ifade etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İL GENEL MECLİSİNDE
HAYVANCILIK SORUNLARI ELE ALINDI Erzurum İl Genel Meclisi, Meclis Başkanı ...
EMEKLİ SANDIĞI ADRES DEĞİŞTİRİYOR
Erzurum'da yıllardan beri Yönetim Caddesi'ndeki Kızılay İşhanı'nda hizmet ...
DİLENCİLERİN YER KAVGASI
Erzurum'da merdiven kenarına oturmuş dilencilik yapan ehram giymiş iki ...
 
ŞAP HASTALIĞI KONUSUNDA
ÇİFTÇİLER, BİLGİLENDİRİLİYOR Erzurum'da, şap hastalığıyla mücadele konusunda ...
ÖZÜRLÜ GENCİN ÖLÜMÜNE GÖSTERİSİ
Erzurum’da gözlerinden ameliyat olmak için para bulamayan özürlü ...
Özel Aziziye Eğitim Kurumları’nda
Mezuniyet coşkusu Özel Aziziye Eğitim Kurumları’nda 8. sınıf öğrencilerinin ...
 
AA MUHABİRİ KILIÇ'IN BABASI VEFAT ETTİ
Anadolu Ajansı Parlamento Haberler Müdürlüğü'nde muhabir olarak görev ...
Özel İstiklal’den müzik şöleni
Özel İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı “Telden ...
EL İŞİ SERGİSİNDE BAYILTAN İZDİHAM
Erzurum'da tarihi Çifte Minareli Medresesi önünde düzenlenen el işi sergisi ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva