ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Fotoğraf sanatçıları Tortum ve Uzundere’de buluştu
Fotoğraf sanatçıları Tortum ve Uzundere’de buluştu
Şevkatli Eller’den şehit ailelerine vefa
Şevkatli Eller’den şehit ailelerine vefa
Iğdır Üniversitesinde Gürel dönemi başladı
Iğdır Üniversitesinde Gürel dönemi başladı
Alo 174 Gıda hattı şikayetleri değerlendiriyor
Alo 174 Gıda hattı şikayetleri değerlendiriyor
Hüseyin Avni Ulaş’ta oto yangını
Hüseyin Avni Ulaş’ta oto yangını
HABERLER>GUNCEL
20 Mart 2008 Perşembe - 00:00

OSB’DE BAHAR HAVASI

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım alanında bahar sezonuyla birlikte canlılıklar yaşandığını ve Finansbank Çağrı Merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte istihdam oranının artacağını kaydetti.

OSB’DE BAHAR HAVASI

OSB’DE BAHAR HAVASI Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım alanında bahar sezonuyla birlikte canlılıklar yaşandığını ve Finansbank Çağrı Merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte istihdam oranının artacağını kaydetti. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım alanında bahar sezonuyla birlikte canlılıklar yaşandığını ve Finansbank Çağrı Merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte istihdam oranının artacağını kaydetti. ÖNEMLİ SORUNLAR YAŞANIYOR Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcının önemli sorunları olduğunu belirten Yardımcı, “Yatırımcının çok önemli sorunları var. Finansal sorunların bunların başında yer alıyor. Bunun yanında, iklim şartlarının olumsuz oluşunun nakliye giderlerini artırması da bir diğer sorun. Nakliye giderleri bahar aylarının gelmesiyle birlikte azalıyor ve bu alandaki sorunlar kısmide olsa aşılıyor” dedi. KOLEKTİF ÇALIŞMA RUHU OLMALI Kolektif çalışma ruhunun önemli bir yeri olduğunu belirten Yardımcı, “Organize Sanayi Bölgesinde en önemli sorunlardan biride kolektif çalışma ruhunun olmaması. Kolektif çalışma ruhuna önem verilmeli ve kentteki ekonomik kökenli sorunların aşılması noktasında herkes üzerine düşeni yapabilmelidir. Birliktelik ruhu olmadan sorunların aşılması mümkün değil” dedi. TEŞVİK YASASININ AKİBETİ YATIRIMCI LEHİNE OLABİLMELİ Teşvik yasasının amacına ulaşması için yeniden yeni düzenlemelerin rasyonel olması gerektiğini belirten Yardımcı, “Teşvik yasasının amacına ulaşması için Erzurum’u içine alan rasyonel çalışmalara imza atılmalıdır. Doğu ile batı arasındaki kalkınmışlık farkının azaltılmasına yönelik kararlara imza atılmalıdır. Siyasiler doğu ile batı arasındaki kalkınmışlık farkının giderilmesi için üzerine düşeni yapabilmelidir. Teşvik yasası konusunda herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapabilmesi gerekiyor. Düzenlemeler kentin kalkınmasına katkı sağlamalıdır” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERZURUM BARO BAŞKANI TURAN SİYASİ PARTİLERİN KAPATILMASINA KARŞI OLDUKLARINI AÇIKLAYARAK, KAYIT KOYDU:
YARGIYA BASKIYI DA KINIYORUZ Erzurum Baro Başkanı Avukat Naci Turan, ...
Palandöken Belediyesi şehitleri andı. Başkan Birdal:
Her şeyimizi şühedaya borçluyuz Palandöken Belediyesi tarafından her ...
ILICA’DA ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI
Erzurum’un Ilıca ilçesinde Çanakkale Şehitleri’ni anma haftası ...
 
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI
Narman ilçesinde düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ncı ve Çanakkale Zaferi'nin ...
BAŞKAN ATINÇ, ÖĞRENCİLERE BELEDİYECİLİĞİ ANLATTI
Erzurum Sabancı İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğrenci Yakutiye ...
ÜNİVERSİTELİ FB’LİLER ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER
Üniversiteli Fenerbahçeliler Şehitliği ziyaret ederek, şühedayı andılar.
 
ÖĞRENCİLER SİYASİLERİ SORU YAĞMURUNA TUTTU
Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları öğrencileri, aralarında Milletvekili ...
ERVAK, ŞEHİT ERDOĞAN İÇİN MEVLİT OKUTTU
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları, Mevlit Kandili’nde de boş durmadı.
BİLKENT SENFONİ ORKESTRASI, KONSER VERECEK
Bilkent Senfoni Orkestrası, 24 Mart Pazartesi günü Bilkent Erzurum Konser ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva