ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
HABERLER>GUNCEL
3 Mayıs 2008 Cumartesi - 00:00

ÖRGÜTTEN KAÇAN AİLEYE ŞEFKAT ELİ UZANDI

Irak'ın kuzeyinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan terörist aileye Mehmetçik şefkat elini uzattı.

ÖRGÜTTEN KAÇAN AİLEYE ŞEFKAT ELİ UZANDI

ÖRGÜTTEN KAÇAN AİLEYE ŞEFKAT ELİ UZANDI Irak'ın kuzeyinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan terörist aileye Mehmetçik şefkat elini uzattı. Eşi ve oğluyla birlikte teslim olan hamile kadın, örgütün kanlı iç yüzünü gördükten sonra kaçtıklarını ifade etti. Erzurum Jandarma Komutanlığının terör örgütü mensuplarına yönelik yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu 3 yaşındaki çocuğu ve hamile eşiyle birlikte teslim olan terörist N.Ö, ''Bizi tatlı ve süslü vaatlerle kandırarak örgüte dahil ettiler. İnsanlık onuruyla bağdaşmayan örgüt yaşantısından kaçıp yüce Türk Devleti'nin şefkatli ellerine sığındığımız için mutluyum'' dedi. BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN GERÇEK YÜZÜ KANLI Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Iğdır nüfusuna kayıtlı Rojda kod adlı N.Ö. ile eşi Zinnar kod adlı 6 aylık hamile S.Ö'nün, 3 yaşındaki çocuklarıyla Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi. Açıklamada, terörist çift ile Irak'ın kuzeyinde temasa geçilip, teslim olmaları için ikna edildikleri bildirildi. Terör örgütü PKK'nın kandırıp kaçırdığı belirtilen terörist çiftçin, örgütün kanlı iç yüzünü, uyguladığı baskı, şiddet ve insanlık dışı muameleleri gördükten sonra kaçtıkları ifade edildi. Üç yaşında erkek çocuğu ve eşiyle birlikte güvenlik güçlerine teslim olan N.Ö'nün, terör örgütüne tatlı ve süslü vaatlerle kandırılarak dahil edildiklerini anlattığı belirtildi. “DEVLETE SIĞINDIK, HUZURA KAVUŞTUK” N.Ö'nün ifadesinde, ''Terör örgütü PKK'nın kanlı iç yüzünü gördük. İnsanlık dışı muameleyi ve şiddeti gördük. İnsanlık onuruyla bağdaşmayan örgüt yaşantısından kaçıp yüce Türk Devleti'nin şefkatli ellerine sığındığımız için mutluyum. Oğlum ve doğacak çocuğumla birlikte artık güven içinde bu ülkede yaşayacağız'' dediği kaydedildi. Terör örgütü üyesi karı kocanın ve çocuğun devletin koruması altına alındığı, tek hedefi kan ve gözyaşı olan terör örgütünden çok sayıda kaçmak isteyen örgüt üyesinin olduğunun öğrenildiği bildirildi. Çift, PKK'dan kaçan 6 terörist ile birlikte Silopi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olmuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İŞÇİLER İŞ BIRAKTI, PASİNLER ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
Pasinler ilçesinde uzun süredir maaş alamayan belediye işçileri iş bırakınca ilçe çöplüğe döndü..
İNŞAAT SEKTÖRÜ DURGUNLUK SÜRECİNDE
Erzurum’da kötü giden ekonomi, hayatı durma noktasına getirdi.
DUAYEN GAZETECİ BİLİRDÖNMEZ
“BASIN HALKIN SESİDİR” Gazeteci Durdemir Bilirdönmez, 3 Mayıs ...
 
MHP İL BAŞKANI ÖZTÜRK:
“3 MAYIS’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖZEL ANLAMI VARDIR” Her ...
SERBEST MUHASEBECİLİK KALKIYOR
Serbest muhasebecilik kalkıyor. Serbest muhasebeciler, sınavla mali müşavir olabilecek.
ÖZPEKER KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ
CHP İl Başkanı Nevzat Özpeker, katıldığı CHP Genel Kurultayı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Cedit’e yakışmayan görüntü
Cedit Otoparkı yakınında bulunan eski Erzurum evi, harabeyi andırırken, ...
DOĞU’YA 270 KİLOMETRE DUBLE YOL YAPILACAK
Erzurum, sahip olduğu devlet yolu ağıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde lider durumda bulunuyor.
GENÇ KIZLARIN OKUMA SEVİNCİ
Erzurum’un Aziziye (Ilıca) ilçesinde Kaymakamlık ve Halk Eğitim ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gücün Direnişi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva