Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da eğitime kar engeli
Erzurum’da eğitime kar engeli
Vali Baruş göreve başladı
Vali Baruş göreve başladı
Ulaşımda Erzurum  - İyidere demir yolu gündemi
Ulaşımda Erzurum  - İyidere demir yolu gündemi
Küçükoğlu: Bakanımız Tekin'e müteşekkiriz
Küçükoğlu: Bakanımız Tekin'e müteşekkiriz
Hacımüftüoğlu öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Hacımüftüoğlu öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
HABERLER>GUNCEL
30 Nisan 2008 Çarşamba - 00:00

OLİMPİYAT YER ALTI ÇARŞISI HİZMETE AÇILIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Gez Mahallesi’nde yaptırılan Olimpiyat Yeraltı Çarşısı, 15 gün sonra hizmete açılıyor.

OLİMPİYAT YER ALTI ÇARŞISI HİZMETE AÇILIYOR

OLİMPİYAT YER ALTI ÇARŞISI HİZMETE AÇILIYOR Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Gez Mahallesi’nde yaptırılan Olimpiyat Yeraltı Çarşısı, 15 gün sonra hizmete açılıyor. 19 işyerinin bulunduğu ve kısmen alışveriş yapılmaya başlanan Olimpiyat Yeraltı Çarşısı, yer-tavan döşemeleri ve ışıklandırma sistemiyle adeta göz kamaştırıyor. GEZ CADDESİNDE YAYA GEÇİDİ KALMAYACAK Olimpiyat Yeraltı Çarşısı’ndan sorumlu Başkan Taşdemir Erkanlı, çarşının tamamen faaliyete geçmesiyle birlikte cadde üzerindeki yaya geçitlerinin kaldırılacağını söyledi. Çarşının, hem alışveriş merkezi, hem de altgeçit mantığında hizmet vereceğini dile getiren Erkanlı, “Bu sayede çarşımızda hem ticari bir canlılık meydana gelmiş olacak, hem de karşıdan karşıya geçişler çok daha güvenli olacak” dedi. ÇARŞI ESNAFI SİFTAH ETTİ Olimpiyat Yeraltı Çarşısı’nın dizaynı, yer, tavan ve ışıklandırmalarıyla eşsiz bir hizmet olduğunu vurgulayan Taşdemir Erkanlı, vatandaşların çarşıya şimdiden büyük ilgi gösterdiklerini ifade ederek, “Çarşımıza sıradan bir altgeçit gözüyle bakılması çok yanlış olur. Çünkü bugünkü şekliyle modern alışveriş merkezlerini andırıyor. Esnafımız burada kısmen iş yapmaya başladı, çarşı hizmete tamamen açıldıktan sonra dolulukta sağlanmış olacak” diye konuştu. YER ALTI ÇARŞISINDA 19 İŞYERİ VAR Olimpiyat Yeraltı Çarşısı’nın, hem kiracı olan esnafına, hem de belediyeye önemli bir gelir kapısı olacağına işaret eden Başkan Erkanlı, “Şu anda çarşıda 19 işyeri bulunuyor. Her bir işyeri için belediyeye ödenmesi gereken kira yıllık 7 bin YTL. Yani bu çarşı belediyeye her yıl yaklaşık 140 bin YTL para kazandıracak. Bu durum hem esnaf olarak bizim adımıza, hem de bu şehrin belediyesi adına çok sevindiricidir” şeklinde konuştu. Çarşı esnafı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’e teşekkür ettiklerini kaydeden Taşdemir Erkanlı, bu tür modern görünümlü çarşıların sayısının artırılmasında fayda olduğuna vurgu yaparak, “Erzurum artık olimpiyat şehri oldu. Bu yüzden böylesi modern kapalı çarşı ve alışveriş merkezlerine ihtiyacımız var” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EDT, ÇOCUK OYUNLARINA DEVAM EDECEK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak Erzurum ...
ÖĞRENCİLER, İŞVERENLE BİR ARAYA GELDİ
Erzurum'da Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi okul yönetimi, mezun ...
TEKMAN'DA İNTERNET EVİ AÇILDI
Erzurum'un Tekman ilçesinde internet evi açıldı.
 
MÜZE ZİYARETLERİ ARTIYOR
Müzeler ziyaretçi akınına uğruyor.2006 yılında yerli ve yabancı olmak ...
ŞENKAYA'DA FIRTINA ÇATILARI UÇURDU
Şenkaya ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle onlarca binanın ...
İŞ MERKEZİ HARABEYE DÖNDÜ
Mülkiyeti İl Özel İdareye ait olan Yukarı Mumcuda bulanan İş Merkezinin ...
 
ANDY-AR BELEDİYELERİN PERFORMANSINI ÖLÇTÜAK
Partiye yakınlığı ile bilinen ve daha önce parti tarafından bir çok araştırma ...
ÇİĞDEMLİ’DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
CİNAYET ZANLISI CEZAEVİNDE YAKALANDI
Erzurum'da ''Adam öldürmek'' suçundan aranan zanlı 'Adam öldürmeye teşebbüs' ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva