ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dal dualarla uğurlandı
Dal dualarla uğurlandı
Gazze'ye umut için Oltu'da hayır çarşısı
Gazze'ye umut için Oltu'da hayır çarşısı
Horasanlı öğrencilerden masa tenisi başarısı
Horasanlı öğrencilerden masa tenisi başarısı
Güneş panelini tamir ederken hastanelik oldu
Güneş panelini tamir ederken hastanelik oldu
Erzurum kira artışının en yüksek olduğu 7 il içinde
Erzurum kira artışının en yüksek olduğu 7 il içinde
HABERLER>GUNCEL
2 Haziran 2005 Perşembe - 00:00

OKUMA-YAZMA KURSU SAYISINDA

ERZURUM TÜRKİYE 7.'Sİ Türkiye genelinde açılan okuma-yazma kursları ve kursiyer sayısında Erzurum, 7.sırada yer aldı. İstanbul 112 bin 83 kursiyerle birinci, Erzurum ise bin 322 kurs / 30 bin 434 kursiyerle 7. oldu.

OKUMA-YAZMA KURSU SAYISINDA

OKUMA-YAZMA KURSU SAYISINDA ERZURUM TÜRKİYE 7.'Sİ Türkiye genelinde açılan okuma-yazma kursları ve kursiyer sayısında Erzurum, 7.sırada yer aldı. İstanbul 112 bin 83 kursiyerle birinci, Erzurum ise bin 322 kurs / 30 bin 434 kursiyerle 7. oldu. 08Eylül 2001 ile 08 Aralık 2004 tarihleri arasında ülke genelinde açılan okuma-yazma kurslarında 5 bin 467 kurs / 112 bin 83 kursiyer sayısıyla İstanbul 1., 3 bin 769 kurs / 68 bin 707 kursiyer sayısıyla Şanlıurfa 2., 3 bin 388 kurs / 62 bin 724 kursiyer sayısıyla İzmir 3., 2 bin 440 kurs / 58 bin 392 kursiyerle Diyarbakır 4., 2 bin 748 kurs / 50 bin 771 kursiyer sayısıyla Ankara 5., 2 bin 315 kurs / 49 bin 127 kursiyerle Van 6., bin 322 kurs / 30 bin 434 kursiyerle Erzurum 7., bin 221 kurs / 22 bin 419 kursiyerle Mardin 8., bin 173 kurs / 20 bin 999 kursiyerle Batman 9. ve 553 kurs / 16 bin 381 kursiyerle Manisa 10. sırada yer aldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 26 Mart 2013 Salı 20:35

Koca pankartlar ile " Bu yolda 01.01.2013ten itibaren park yapılmaz diyeceksin", o yollara da şimdi araçla dolu olacak! Yetkili Büyükler(!!!!) vatandaşı kendi haline bırakırsa, elbette GÜÇLÜ OLAN KAZANACAK. Neyi konuşur yazarsınız ki? Yekili var mı? Yok mu?

Yorumu oyla      8      5  
AJANLIK BU MUYMUŞ??? 26 Mart 2013 Salı 16:01

Vay demek devletin üst düzey çalışanları ajanmış. Ve bunların işi yok sokak aralarını mı kontrol edecekler. O zaman bu ajanlık dediğiniz dalga işi. Rastlarsa keyfine göre muamele he. Bir yaşıma daha girdim. Hakkaten bu devlet ayakta kalıyorya, Allahın yardımından başka izah mümkün değil.

Yorumu oyla      8      5  
Erdal Saatcioglu 26 Mart 2013 Salı 15:34

Fahri trafik müfettişlik var ama bunlar devletin üst yüzey çalışanları veya sanatçıları gelip sokak aralarını mı kontrol edecek tesadüfen bir trafik ihlali görürler se ceza uygulanması için görüş bildirirler şehir içi trafik park sorununu çözecek makam Belediyelerdir.

Yorumu oyla      9      6  
Talha 26 Mart 2013 Salı 11:36

Valla kusura bakmayın vatandaşın önüne ne koyuluyorsa onu uyguluyor. Trafik kurallarına riayet edilmiyorsa, burada yine yetkililerin suçu var. Erzurum'da trafik düzenine bakıldığında çok daha net anlaşılacakki, erzurumluyu eğiticek bir trafik düzeni yok. her yerde kavşak, saçma sapan sinyalizasyon sistemi. ha bu arada birde atarabalarının caddelerde dolaşmamasını isteyenlere sormak istiyorum, bu yollar atarabası yolu değil mi?

Yorumu oyla      9      5  
misafir 26 Mart 2013 Salı 10:41

en büyük sıkıntı trafik de yanlış bilinçsiz araçparketmek kimisi kabadayı saygısız bana k imse karışamaz şeklinde hiç aldırış etmeden istediği anda istediği yere park edebiliyor gerçekten ne bir polis nede vatandaş o tür kişilere bir şey söylemiyor çok tepkisiz tolum olduk neme lazım diyip işin içinde çıkıyoruz bazılarıda bilmden sorumsuzca park edip çıkıp gidiyorlar düşünün birkere park edilmiş bir aracın önüne veya arkasına başka bire araç park edebilirmi park edilmiş aracı resmen gazsp ediyorsun çıkmasını engelliyorsun ama memleketimizde maalesef en çok yaşanan olaylar kavda döğüş adam birde seni haksız çıkarıyor 155 arıyorsun gelsede geç oluyor aracını çıkaramıyorsun ben diyorumki bu tür yanlış parkların önüne geçilmesi için trafikçe araç kontrollerinde mutlaka o aracın ön camında görülecek bir şekilde araç sürücüsüne ulaşılabileck bir telefon numarası yazılıp konsa çok güzel olur hiç bir sakınca da görmüyorum ben şahsım bunda ta 20 25 yıl öncesi İstanbul beşiktaşta bir işmerkezinin par alanında görmüştüm o günden beridir uygulamasını yapıyorum ben ve yakınlarım bu uygulamayı yapıyorlar sizinde öncülüğünzde bu uygulamayı Erzurumuzda da başlatabilirsek ne mutlu bize.

Yorumu oyla      12      5  
Şükrü kurtoğlu 26 Mart 2013 Salı 03:40

Dadaşım sen ne dersen de trafik işi insanların eğitim düzeyi toplumsal hayata adaptasyonu ile ilgildir. Gerisi teferruat.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Açlıkla Mücadele Kampanyası
Her gün 24 bin insan, dakikada ise 11 çocuk açlıktan ölüyor. Bu yıl ilki ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ETSO’dan AB Hibeleri Konusunda Girişimcilere uyarı Fırsatı ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
AŞI YOKSA YEŞİL KART DA YOK! Erzurum'un Tekman İlçesi'ne bağlı ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Konuşmalardan etkilendi, sigarayı bıraktı Erzurum'da düzenlenen ...
SAĞLIK-SEN ERZURUM ŞUBE BAŞKANI SUNAR’DAN ŞOK SUÇLAMA:
ÜYELERİMİZ İSTİFAYA ZORLANIYOR Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Mahfuz ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
İlköğretim öğrencileri emeklerini sergiledi Erzurum'da, Turgut ...
 
DADAŞKENT’TEN YEŞİL ÇEVRE YARIŞMASI
Erzurum'da Dadaşkent Belde Belediyesi'nce en güzel bahçe yarışması düzenlendi.
Özel İdare’den köylere ‘özel’ yaklaşım
Özel İdare İl Müdürü Lütfü Karakaş, kurum olarak kapsamlı çalışmalar yaptıklarını ...
Bütün hastaneler kan ihtiyaçlarını
Kızılay'dan talep edecek Maliye Bakanlığı, tedavi yardımlarına ilişkin ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Filin Karınca İle Savaşı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva