ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Soğanlı Dağı'nda tipi ve fırtına etkili oldu
Soğanlı Dağı'nda tipi ve fırtına etkili oldu
Düşen uçağa ait görüntüler yayınlandı
Düşen uçağa ait görüntüler yayınlandı
Yaylacılar kara yakalandı
Yaylacılar kara yakalandı
ESOB Palandöken'i ağırladı
ESOB Palandöken'i ağırladı
Çiftçi: 'Gereken neyse yapılacak'
Çiftçi: 'Gereken neyse yapılacak'
HABERLER>EĞİTİM
15 Ekim 2010 Cuma - 03:24

NMYO’dan Uluslararası Kongre başarısı

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Uluslararası katılımlı 9.Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi Narman’da yapıldı.

NMYO’dan Uluslararası Kongre başarısı

Kongre NMYO tarafından Narman Demirdağ köyü dinlenme tesislerinde kongre katılımcılarına verilen yemek programı ile sona erdi.
Demirdağ köyünde verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Atakan Atasoy, Şekerli Belde belediye başkanı Ferkan Akbulut, Ak Parti ilçe başkanı Zafer Ruşen ve ilçedeki Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile daire amirleri katıldı.
NMYO tarafından düzenlenen kongrenin kapanış töreninde NMYO konferans salonunda yapılan basın bildirisi yapıldı
//KONGRE’YE 4 ÜLKE KATILDI
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı NMYO Müdürü Prof. Dr. Metin Turan, yaptığı açıklamada, “Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Uluslar arası katılımlı 9. Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi ne Çek Cumhuriyeti, Azarbaycan, Federal Almanya ve Türkiye’den akademisyenler ve sektör çalışanlarının geniş çaplı katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Kongremizde mesleki eğitim, büro yönetimi ve sekreterlik alanıyla ilgili öğrencilerin bu mesleği icra edenlerin ve ilgili personeli istihdam eden yöneticilerin bu alanda mevcut gelişmeler ve bu sektördeki tecrübeleri paylaşarak hem bölgemiz hem de ülkemizde yeni yetişen elemanlar için farklı açılımlar ve hedefler ortaya koymuştur. Atatürk Üniversitesi kuruluşundan bugüne yapmış olduğu çalışmalar ve düzenlediği bilimsel toplantılarla büyük bir bilgi birikimine sahiptir. Sahip olduğu donanımın üniversitemize yüklediği önemli görevler ile modern çağın gereklerine uygun güncel konulara katkı koymaya devam edecektir.”dedi.
//YENİLİKÇİ EKONOMİK POLİTİKALAR VURGUSU
“Günümüzde tüm sektörlerde rekabetçi ve yenilikçi ekonomik politikaların uygulanabilmesinde en temel gereksinimlerden birisi donanımlı ve yeterli bilgi birikimine sahip meslek elemanı ihtiyacı olduğu ve bununda gelişmekte olan ülkelerde ekonomik büyümenin önemli bir kriteri olarak değerlendirildiği bilinmektedir.” Diyen Turan değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü: “ Bu bağlamda işverenlerin beklediği meslek elemanını en üstün bilgi ve beceri ile yetiştirilmesi biz eğitimcilere önemli sorumluluklar yüklemektedir. Düzenlemiş olduğumuz bu kongre yeni ve etkili yönetim anlayışına katkıları yanında bilginin etkin kullanımı açısından son derece önemli sonuçlar ortaya koymuştur. Bu bağlamda bölgemizde gerek kamu ve gerekse özel sektörde etkin ve sürdürülebilir yönetim anlayışının oluşturulması için mesleki eğitim almış gerekli bilgi ve donamıma sahip elemanların istihdamı öncelikli olması gerektiği sonucuna varılmıştır. Kongremizin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen başta Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hikmet Koçak olmak üzere Narman Kaymakamı Sayın Abdullah Atakan Atasoy, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve tüm diğer kamu kuruluşlarımıza, sponsor olarak destek veren bölgemiz iş adamlarına katılımları ile bizleri onurlandıran tüm katılımcılara ve değerli Narman halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eğitim Bir-Sen’den ‘Taşımalı Sistem’ uyarısı
MEMUR-SEN’e bağlı Eğitim Bir-Sen Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Zinnur Şimşek, ...
Erzurum’dan Sivas’a ‘Akıllı Tahta’ desteği
Suşehri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda kurulan akıllı tahta idarecilerin ...
Savunma Sanayi’nin nabzı A.Ü’de attı
Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Teknolojide Savunma Sanayiinin ...
 
Ortaöğretim’de taşımalı sistem başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı’nın, “Taşımalı Ortaöğretim Uygulaması” konulu genelgesiyle ...
A.Ü’de bilgi teknolojisi yatırımı
Türkiye’de Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) altında finanse edilen ...
Erzurum, Gözlemevi’ne kavuşacak
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Türkiye’nin en büyük ...
 
4 Dev Proje
Türkiye'nin en büyük yüksek öğretim kurumu olan Atatürk Üniversitesi 53. ...
Hizmetiçi’nde 2011 hazırlığı
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Hizmet İçi Eğitim ...
Deniz Feneri ışığı öğrenciler için yandı
Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği, Erzurum’da bin öğrenciye ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva